- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
sanada i akşamlarr gusel haber yok anlasılan gecmısı okumadım ama olsa herkes bısı yazardı bugun bı temızlık bı temızlıkyaptım kii pfff cok yoruldımm camlar perdelerr fılan bıtı sukur ama yoruldumm dınlenıom ölee sen nabıosunnn
burası terapi odası gibi hem birbirimize yardım ediyoruz hem derdimizi paylaşıyoruz zamanla ne kadar güzel bir ortam oldugunu anlayacaksın
şöööööylemesineeee çayımı içerken bi bakıyım benimkiler napıyo didim
yakaladım siziiiiiiii:)
Canım benim bizlerde seni ösledik .Allah yardımcın olsun.İnşallah hayırlı,çok güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyle.
şöööööylemesineeee çayımı içerken bi bakıyım benimkiler napıyo didim
yakaladım siziiiiiiii:)
hee bak telde az önce hamiş olan arkadaşa soruyodum benim durumu oda bana dedi ki hamile kalmak için ugraştıgı günlerde eşiyle birlikte oldugunda beyaz akıntı geliyomuş süt gibi valla canım sen günlerini degerlendir
gerçekmiiiii değerlendiriyorum zaten yumurtlama günlerimdeyim ondanmı oluyomuş ama çiğ yumurta akı gibi olmuyomu ki yumurtlama akıntısı korktum bende enfeksiyonum geçmedi diye
O akıntı yumurtlama akıntısı mıymış
Biz bir koşu fik fik yapalım o zaman
sendedemi var canım o akıntı
Evet canım . Dünden akşamdan beri böyle bir akıntı var . Bende soğuk mu aldım acaba
diye düşünüyordum :44:
Bir de bu ara grip oldum , öksürüyorum oldukça . Dokrota gidip gitmemekte de kararsızım .
İlaç verirse içmek zorunda kalacağım offf yaaa
Canom , bir önce ki sayfada zaten niyet ettiğimi yazmıştım . Site de bakıma girince çok güzel oldu
çok da iyi güzel oldu taaaam mı ( bir videodan alıntı ) :78:
Ama benim aklım doktora gidip gitmemekte takılı kaldı :S
Evet canım . Dünden akşamdan beri böyle bir akıntı var . Bende soğuk mu aldım acaba
diye düşünüyordum :44:
Bir de bu ara grip oldum , öksürüyorum oldukça . Dokrota gidip gitmemekte de kararsızım .
İlaç verirse içmek zorunda kalacağım offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?