- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.441
valla hatırladımmmm rüyamıııııı
rüyamdaa hamileydimve annem dogum yaptırıyodu canım hiç yanmadı bebegin rahmimden çıkışını gördümmm muhteşemdiii olaganüstüydü yaaa teraziler rüyalarını hatırlamaz bazende unuturmuş bu rüyayı unutsaydım üzülürdüm valla
kız inanırmısın bende rüyamda hamileymişim ama karnım yok küçücüktü. sonra benden bi su geliyo doğuruyorum diyorum bi kadın tanıyorum ama şimdi hatırlamıyorum beni götürüyo annemi görüyoruz anneme diyo kız doğuruyo die annemde imkansız daha yeni hamile nasıl doğuracak diyo bende diyorum anne suyum geldi diye öyle uyandım... :44::44::44::44:
cano gibi bnmde bi yerim açıkda mı kaldı acep...
seyahta acentasi actik icinde muhasebe danismanlik tatil her turlu hizmet veriliyor insallah hakkimizda hayirlisi olur evet artik böcegim anasinifina basliycak bu sene bende evde yanliz kalicam o nedenle iyi oldu ya
Masallah sen bütun rüyalarini hatirliyosun
Masallah sen bütun rüyalarini hatirliyosun
kız valla benimde karnım yoktu resmen annem elini rahmime sokup çıkardı bebegimiiiiii decoderi acık unuttuk herhal
arkadaşlar ya ben çok yeniyim bi konuya yorum yapınca yazdığım şeye cevap verilrse nasıl bilcem unutuyorum girdiği formu bulamıyorum sonrabiraz karişık oldu ama cvplarsanız sevinir
hayırlı olsun canımseyahta acentasi actik icinde muhasebe danismanlik tatil her turlu hizmet veriliyor insallah hakkimizda hayirlisi olur evet artik böcegim anasinifina basliycak bu sene bende evde yanliz kalicam o nedenle iyi oldu ya
arkadaşlar ya ben çok yeniyim bi konuya yorum yapınca yazdığım şeye cevap verilrse nasıl bilcem unutuyorum girdiği formu bulamıyorum sonrabiraz karişık oldu ama cvplarsanız sevinir
hayırlı olsun canım
şimcikkkk öncelikle hoşgeldinnnnnn sayfayı yukarı çek yukarda seçenekler yazısı var ona tıkla konuya abone ol deeee
ben dusuk yapacagım akşam bi rüya gördüm
annem yanımda eliyle iç organlarımı cıkartıyo
anne dıyorum bunları nasıl toplayıp yerıne takıcaz
annemın yuzu cok kötü idi
sabah düşük yapmıstım
hım hoşbulduuum abone oldum ama cevp verilincbildirim gibi bişi gelmiomukine acep:44:
ben dusuk yapacagım akşam bi rüya gördüm
annem yanımda eliyle iç organlarımı cıkartıyo
anne dıyorum bunları nasıl toplayıp yerıne takıcaz
annemın yuzu cok kötü idi
sabah düşük yapmıstım
yok canım o özel mesajda geliyo
ben ilk gebeliğimi rüyamda görmüştüm hamileydim ve gerçekten hamileydim
ikincisinde gördüm sabah düşük yaşadım hatta kahvaltıda anlattım eşime 10 dk sonra kanamam başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?