- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.381
hevesle gelip adını yazdırıp bidaha ugramayanlara çok kızıyorum varyaa
kızz cano sayende misafir ağırlayasım geldi kimi çağırsam ki... :44::44::44::44:
Buldum....
Siz gelin....
cano okumadın galiba sarımsaklı yoğurt ve domates soslu köfte yazmıştım ama
islim kebabıda olabilir o da çok gösterişli duruyor tabakta lezzetli de link verdim bak ordan tarifide var
İSLİM KEBABI & ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu
kızz cano sayende misafir ağırlayasım geldi kimi çağırsam ki... :44::44::44::44:
buldum....
siz gelin....
buldum....
siz gelin....
Kimmis bu paylasilamayan erkek acabahadi gelekkkk ama leblebiyle kandıramazsın haaaaaaa
kızlar bu arada bişey duydummmmmmmmmm
zeki müren ve bülent ersoy aynı erkege aşık olduklaı için kavgalıymışşşşşşşşşşş
bülent ersoy açıklamıştıı
ayyy bayılırım islim kebabına...kesinlikle servis de de süper duruyo..
ilgi alanım nasıl belli oluyo... yemek söz konusu olunca çenem düştü...
Aaaa sen yeterki yemek yap ben gelirim
islim kebabını annem yapmıştı bi kere koca tepsi allahhh gözümün önüne geldide olsada yesek beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee patlıcanlı yimeee bayılıyommmm
hadi gelekkkk ama leblebiyle kandıramazsın haaaaaaa
kızlar bu arada bişey duydummmmmmmmmm
zeki müren ve bülent ersoy aynı erkege aşık olduklaı için kavgalıymışşşşşşşşşşş
bülent ersoy açıklamıştıı
cano okumadın galiba sarımsaklı yoğurt ve domates soslu köfte yazmıştım ama
islim kebabıda olabilir o da çok gösterişli duruyor tabakta lezzetli de link verdim bak ordan tarifide var
İSLİM KEBABI & ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI - Denenmiş resimli yemek, pasta, kek, kurabiye ve tatlı tarifleri - Blogcu
Kimmis bu paylasilamayan erkek acaba
behzat şenyıldız adı geçiyo yazık yıllarca saklanmış kimse bilmiyo ama bülent ersoy açıklamış ne gerek varsaa
erkeksiz kalınca aklına gelmiştir. kimsede yok etrafında toy kafalayacak ona sarar artık son zmanlarda...
kuzum sen gel ben sana neler yaparım az kalorili bol sana ve bebişe sağlık deposu yiyecekler... yiterki sağlık olsun bebişine kemiklerini güç bol bol et olsun..
ayy yengemden o kadar deneyimliyim ki bu konularda bnm tek yiğenim var oda abimin oğlu yengem ilk günden doğumuna kaar ben ilgilendim kız cnm bişey istiyo demesin hemen alırdım iş yerlerimizde yakındı... ahh ahh ne
Sagolasin canim,kaldimi senin gibi görümceler
islim kebabını annem yapmıştı bi kere koca tepsi allahhh gözümün önüne geldide olsada yesek beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee patlıcanlı yimeee bayılıyommmm
benim eşim patlıcan deme bayılır çok severbende patlıcanlı bütün yemeklere bayılırım.eşim yemezdi o da alıştı artık pazara gidince sormuyor bile hemen alıyor.
kızım o leblebi görümcem için geçerli...
erkeksiz kalınca aklına gelmiştir. kimsede yok etrafında toy kafalayacak ona sarar artık son zmanlarda...
behzat şenyıldız adı geçiyo yazık yıllarca saklanmış kimse bilmiyo ama bülent ersoy açıklamış ne gerek varsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?