- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.261
canım topik olarak dualarımız seninle ve crafty le inş bebiş haberlerinizi de alıcazayyy benim erayımda burda..selam şekerim..
Nasılsın canım :) Nasıl gidiyor hayat ?
Eray hatun sesin çıkmıyor , ıspanağı mı yaktın yoksa
Okudum canım yazdıklarını . Tekrar konuyu dile getirip ,canını sıkmak Herşeyin hayırlısını ALLAH bilir .
Senin tarihe kaç gün kaldı bakalım , kendimizden konuşalım :)
selam canlar.tanselim nassın bakem canımmm
kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız
sen kaç yaşındaydın canım unuttum ben bide ne zamandır istiyosun hafıza sıfır bendeGerçekten yaaa , bu kadar olur . Telepati yapmışız tatlım
dosthanemen canıcım nasılsın? özledim senle sohbeti..sende tedaviye başalmıştın nasıl giidyor?bende tüp bebek tedavimde ilerliyorum bakalım ne olcak..
sen kaç yaşındaydın canım unuttum ben bide ne zamandır istiyosun hafıza sıfır bende
28 yaşındayım canım . 6 aydır uğraşıyoruz . bu ay doktora tekrar gitmeyi düşünüyoruz . Hayırlısı bakalım :S
zaten 6 ay olmaması normalmiş banada dr 6 ay sonra gelirsin demişti belkide gerek kalmaz inş hayırlısı benimde 4 ayım olcak
Hayırlısı inşaallah canım . Senin daha iki ayın var , dur bakalım :)
Beni asıl strese sokan tanıdıkların yada komşuların devamlı ; yok mu birşey , hadi arkadaş istiyor vb sözleri . Öss çocuğu gibiyim
benide strese sokuyolar canım bi tane doğurdum yetmedi insanlara hadi ikinci diye başladılar bu sefer insanlar çok tuhaf malesef canım anlayışsızlar sanki pat diye oluyo ben korunurken hemen olcak zannetmiştim çok yanılmışım anladım
Hamile kalacak olan bir defada bile olabiliyor canım . Ne bileyim yaaa ...
Görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler ...
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?