2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Eraycım , okudum canım yazdıklarını . Tekrar konuyu dile getirip ,canını sıkmak istemiyorum . Herşeyin hayırlısını ALLAH bilir .

Senin tarihe kaç gün kaldı bakalım , kendimizden konuşalım :)

Son düzenleme:
dosthanemen canıcım nasılsın? özledim senle sohbeti..sende tedaviye başalmıştın nasıl giidyor?bende tüp bebek tedavimde ilerliyorum bakalım ne olcak..

canım bende seni ösledim.İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz.Güzel düşünki sonucu çooook güzel olsun inşallah.Ben inanıyorum carfty'le ikiniz çok güzel haberler vereceksiniz bizlere.Bende bu ay klomen kullandım,iğne oldum ama fazla çalışamadım.Hayırlısı.9 günüm var adete.Bekliyorum işte canımm

zaten 6 ay olmaması normalmiş banada dr 6 ay sonra gelirsin demişti belkide gerek kalmaz inş hayırlısı benimde 4 ayım olcak

Hayırlısı inşaallah canım . Senin daha iki ayın var , dur bakalım :)

Beni asıl strese sokan tanıdıkların yada komşuların devamlı ; yok mu birşey , hadi arkadaş istiyor vb sözleri . Öss çocuğu gibiyim

benide strese sokuyolar canım bi tane doğurdum yetmedi insanlara hadi ikinci diye başladılar bu sefer insanlar çok tuhaf malesef canım anlayışsızlar sanki pat diye oluyo ben korunurken hemen olcak zannetmiştim çok yanılmışım anladım

Hamile kalacak olan bir defada bile olabiliyor canım . Ne bileyim yaaa ...

Görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler ...

Hamile kalacak olan bir defada bile olabiliyor canım . Ne bileyim yaaa ...

Görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler ...

evet bende artık takmıyorum öğrendim artık rabbim verince her şeye rağmen veriyo kısmetten ötesi olmuyo bizimde nasibimizde varsa ki ben çok inanıyorum inş bi gün olcak herşeyin vakti saati var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…