- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.201
kız alemsin valla..nerden buldun bunu
ben biraz kendimi anlatayım.6 yıldır evliyim ve 5 aydır bebik için uğraşıyorum.ama tek başıma yani eşim istemiyor aslında hep onun savaşını veriyorum beni kırmamak için hayır demiyor.ama konusu açıldığında açıkça söölüyo yüzüme istemediğini ama ben yinede ovülasyon günlerinde kandırıp çalışıyorum.napim çok istiyorumya.sizce yanlış mı yapıyorum ??
bence evet yanlış
2 kişinin ortak isteği ile olmalı bu
ben biraz kendimi anlatayım.6 yıldır evliyim ve 5 aydır bebik için uğraşıyorum.ama tek başıma yani eşim istemiyor aslında hep onun savaşını veriyorum beni kırmamak için hayır demiyor.ama konusu açıldığında açıkça söölüyo yüzüme istemediğini ama ben yinede ovülasyon günlerinde kandırıp çalışıyorum.napim çok istiyorumya.sizce yanlış mı yapıyorum ??
ama canım yaşım 32 yani zaman çok çabuk geçiyor ve bende anne olmak istiyorum.ne yapmam gerekir hiç bilmiyorum ya
bence eşin istmiyorsa böyle bişey yapma
bebek gibi güzel bişey sorun olmasın
haklısınız biliyorum ama içimdeki ses öle demiyo.o aslında korkuyor ama sonradan eğer olursa bunu aşacağına inanıyorum çok iyi bir insan çünkü köpeğimiz var onu bile çocuğu gibi seviyo yani
haklısınız biliyorum ama içimdeki ses öle demiyo.o aslında korkuyor ama sonradan eğer olursa bunu aşacağına inanıyorum çok iyi bir insan çünkü köpeğimiz var onu bile çocuğu gibi seviyo yani
eşini ikna etmeye çalışacaksın
edemiyorsan bekleyeceksin. Düşünsene,
sen bebek istemeden o yapmaya çalışsa
bence haksızlık..
evlat sahibi olmak haksa ötelemek de en büyük hak
sen haklısın isteğinde ama bunu anlatmadan yapma üzülürsün..
belki çok mutlu olacak bu bi ihtimal
ama ya olmazsa?? Vicdanın bunu kaldırabilecek mi?
isteğini anlat bence canım
hatta çevrede bebek varsa al bi gün onunla olun ikiniz
iyi bir deneyim olur
yok oda biliyo yımırtlama günlerimi bişey demiyor.yani çalıştığımızda biliyordu kandırmıyorum o konuda yani.ama konuşunca tereddüt ediyo cesaret edemiyo belkide.o nedenle ben bu yolu seçtim diyebilirim.biraz karışık oldu ama!
Eşin hiç mi bebek istemiyor , yoksa kafasında belli bir zaman mı var ? Cevaplamayabilirsin tabiii ...
aman naz yapıo o zaman o arkadaşım ver gazı devam et
bide sakın yanlış anlama da bişi sorcam
zamanında varikosel vs gibi bişi geçirdi sperm sorunu vs var da sana sölemeye mi çekinio acaba
kendince böle bi yöntem geliştirdi belki
Yazan : Paranoyak Crafty
yok canım gayet sağlıklı da biraz rahatına düşkün ondan bu tereddütü beyimizin galibabu nadenlede onun kararını beklemek istemiyorum
e o zaman ne diim
kuvvetiniz bol olsun :)
çalışın :)
keyif içinse bu derdi ve gel gitse isteksizlikleri
yaş 32 arkadaşım
sen bakma ona devam et
yeter bu kadar beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?