- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.181
ay dün akşam bende sinir oldum...akşam annemle babam gelmiş yemek hazırlamış annem beraber yiyelim diye yemeğinide almış gelmiş.eşimde ay sonu diye geç çıkıcam dedi.yolda dedim ki oh annemle babamla ne zamandır yalnız kalmıyorduk az dertleşeyim onlarla..eve geldim daha çorbamı içmedim kapı çaldı..bir baktım kayınvalidemCanı sıkılmış evdede çıkmış gelmiş.ay bir sinir oldum..oturduk artık annemle babamda suçlandı sanki gariplerim...
ayyyy çok feci kız etme bulma dünyası
senin tüpoşun karısı da sana yaparsa ya tannsel
ay bi de o var annemler bizdeyken bazen kvalide arar annem aman kızım burada olduğumuzu deme der
noolcaksa onun oğlunun eviyse benim de annemin babamın kızının evi
Allahallaaa
yok kız..eşimin haberi yoktu annemlerin geleceğinden.tesadüf işte en sinirinden.esinmi aramış hemennnayyy acaba bişey anlatırsın diyemi korktuu
ay bi de o var annemler bizdeyken bazen kvalide arar annem aman kızım burada olduğumuzu deme der
noolcaksa onun oğlunun eviyse benim de annemin babamın kızının evi
allahallaaa
kızlar hürremi izleyenlere son gelişmeyi aktarayımmmm
sülümanın annesiiii hürremi başka bir adamle evlendirmek istiyorrr hürrem intihar etmek için çabalıyorrr ama sonunda hamileyim diyorrrr şok şok şokkkkk
merhaba kızlar döndüm bende aranızahamişlerimize çoook sevindim elmakurdu ve poti allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallaahh
Teşekkür ederim canım,hoşgeldin
ayyy okudum canım ya vallahi Allah herkesden razı olsun...bebişim senin iğnene 10 dk kaldı...çossssssssssss
kız alemsin valla..nerden buldun bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?