- 14 Ekim 2010
- 824
- 7
- 118
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.961
slm ızlar derin konulara dalmışsınız görüşmeyeli, yeni hamiş de yok galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün çok düşündüm bu konuyu islam niyet dini mesele biri hakkında kötü bişey istense onu dıllendırmesek bıle nıyetımızde kotuluk varsa gunahtır..
oruc tutacagımız zaman nıyetlenırız..
namazda abdestte hep nıyet
muhım olan kalbın arındırılması ve cok ısteyerek okumak teslım olarak okumak.
dün çok düşündüm bu konuyu islam niyet dini mesele biri hakkında kötü bişey istense onu dıllendırmesek bıle nıyetımızde kotuluk varsa gunahtır..
cok dogru,bende katiliyorum sana ,kalpten niyet cok önemli
evet niyet çok önemli ve niyete göre çok güzel bir nokta var dinimizde
eğer kötü birşey düşünüyorsan yapmadığın sürece günah değil,
ama iyiliği düşünüyorsan yapmasan da sevap
aynen öle bacıııı kızz yoksa şu üzerlerinde saçma sapan ışıklandırma olanmıııkurtal vadisidir kesin...
adresi veriyorum canom kafanı kaldır yeni bosna son duraktan kocaman binalar göreceksin 6 tane aynı onlar işte...
hengi film hulkmu
ve ayrıyetten amma cok sınemaya gıdıyonuz sız
kızz yoksa şu üzerlerinde saçma sapan ışıklandırma olanmııı
yok cnm onun karşısında ayrıca o ledli binaya bende uyuz oluyorum...
ne kız buuu gösel bişeye benziiyyy
evet haklısın canım bir çom kişi niyet olayını farklı düşünüyor, niyetlerimizi eylemlerede dönüştürmek en güzeli, benim kalbim temiz niyeitm güzel ama anamaz kılmam oruç tutman zekat vermem vs, bunlar es geçiliyor Allah niyetlerimizi eylemleştirmemizi istiyor dualarımızı istiyor ondan dilememizi aciz olduğumu görmeyi istiyor, mesela bir komşuya bir tabak yemek veriyorsun bu bir sadakaymış onun ona muhtaç olması önemli değil dileyip arzu edip veriyorsun ya sadakaymış ben bimyiordum ve ve verirken dua etmek gerekirmiş verdiğin sadakanun sevabını vefat eden yakınların için gönderebiliyormuşsun aslından niyeitn beli güzel düşüncelerle veriyorsun ama onu dillendirmekte gerekiyormuş çok hoşuma gitti benim ( tabi komşunun yüzüne bu sadakam demişceksin kikii içinden dua edeceksin hehe:)
Crafty,seb bosch,mihrace,sevsena,medical isimlerinizi not aldim,allah razi olsun kizlar,rabbim sizede ve diger tüm bebek isteyenlerede nasip etsin insallah
evet haklısın canım bir çom kişi niyet olayını farklı düşünüyor, niyetlerimizi eylemlerede dönüştürmek en güzeli, benim kalbim temiz niyeitm güzel ama anamaz kılmam oruç tutman zekat vermem vs, bunlar es geçiliyor allah niyetlerimizi eylemleştirmemizi istiyor dualarımızı istiyor ondan dilememizi aciz olduğumu görmeyi istiyor, mesela bir komşuya bir tabak yemek veriyorsun bu bir sadakaymış onun ona muhtaç olması önemli değil dileyip arzu edip veriyorsun ya sadakaymış ben bimyiordum ve ve verirken dua etmek gerekirmiş verdiğin sadakanun sevabını vefat eden yakınların için gönderebiliyormuşsun aslından niyeitn beli güzel düşüncelerle veriyorsun ama onu dillendirmekte gerekiyormuş çok hoşuma gitti benim ( tabi komşunun yüzüne bu sadakam demişceksin kikii içinden dua edeceksin hehe:)
crafty,seb bosch,mihrace,sevsena,medical isimlerinizi not aldim,allah razi olsun kizlar,rabbim sizede ve diger tüm bebek isteyenlerede nasip etsin insallah
biz hep yan komsumla yaptıgımız yemeklerden varırırz bırbırımıze
ben mesela degısık bısey yaptıgımde verırım mesela dun pızza yaptım oda cok sveer oyle seylerı:)
ama o hep dua eder bana Allah razı olsun der