2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

adı neymiş bacı filmin niye tavsiye etmiyon bakimmmmm

adı biutiful

barselonanın varoşlarındaki yaşam mücadelesini ve azınlıkların yaşam mücadelesini anlatıyor
içim kalktı ya
bi de alışveriş merkezi gibi tüketim çılgınlığının tavan yaptığı bi yerde izledim
filmden çıkınca dooru eve gittim yattım

Canim gecen ay ben hamile degildim daha,arkadasim benim adima 500 yasine niyetlenmis,daha yarisini bile toplayamadan hamile kaldim,rabbimin hikmeti,baya bi dagittik 62 tane kaldi,onlarida tamamliycaz insallah

benim nie haberim yok aşkolsun !!!!!!!!!!!!!!!!
adını yazıosun hemen özelden
akşam bende okuyorum hemennnnnnn

benim nie haberim yok aşkolsun !!!!!!!!!!!!!!!!
adını yazıosun hemen özelden
akşam bende okuyorum hemennnnnnn

Tatlim ben bir kac kere söyledim,ya denk gelmedin,yada görmedin, dün aksam mesajina takildi gözüm korunma igneside oluyorum yazmissin,ahhh canim bilirim bende gectim o yollardan aksam bende senin icin dua ettim,rabbim insallah cabalarini bosa cikarmasin diye,kizlar ben amacima ulastim ya inanin artik dualarim sizinle,topigi her actigimda ,yada kapatirken hep dua ediyorum size,insallah rabbim sizede en kisa zamanda nadip etsin.

Tatlim ben bir kac kere söyledim,ya denk gelmedin,yada görmedin, dün aksam mesajina takildi gözüm korunma igneside oluyorum yazmissin,ahhh canim bilirim bende gectim o yollardan aksam bende senin icin dua ettim,rabbim insallah cabalarini bosa cikarmasin diye,kizlar ben amacima ulastim ya inanin artik dualarim sizinle,topigi her actigimda ,yada kapatirken hep dua ediyorum size,insallah rabbim sizede en kisa zamanda nadip etsin.

Allah razı olsun poti ibş. hepimiz ereriz muratlarımızaa inş. sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın cnaım benim

bende türkçeden okuorum
akşam okurum hemen abdestimi alır canım arkadaşım
adını yaz ama özelden
adına okuyayım
senin adına tüm isteyenlere de inşallah

Back