2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ben türkçe okuorum ama
netten yasini açıorum dinleyerek okuorum yanlışlık olmuyor bölece
türkçe olmayacak mı şimdi anlamadım ????

canım olmamasının sebebi şu
mesela bizde 1 tane h harfi var arapçada ise 3 tane,
biri genizden, biri boğazdan biri hırıltılı...
arapça çok zengin bir dil, hırıltılı h yi genizden okursan ve o kelime farklı bir anlama geliyorsa yanlış okumuş olursun..
ama netten de açıyosan harfi nasıl çıkardığını duyuorsundur dolayısıyla o gibi çıkarman gerekir

kocacımla çok romantik bi filme gitcez akşamaaaaaa benim için romantik değil ama kocam için çok romantik bir film bilin bakalım neeeeeeeeeeeeeee:60::60::60::60::60:

canım olmamasının sebebi şu
mesela bizde 1 tane h harfi var arapçada ise 3 tane,
biri genizden, biri boğazdan biri hırıltılı...
arapça çok zengin bir dil, hırıltılı h yi genizden okursan ve o kelime farklı bir anlama geliyorsa yanlış okumuş olursun..
ama netten de açıyosan harfi nasıl çıkardığını duyuorsundur dolayısıyla o gibi çıkarman gerekir

Heh iste bunu anlatmak istemistim,bidigim cok güzel anlatmis:54:

kocacımla çok romantik bi filme gitcez akşamaaaaaa benim için romantik değil ama kocam için çok romantik bir film bilin bakalım neeeeeeeeeeeeeee:60::60::60::60::60:

kurtal vadisidir kesin...

adresi veriyorum canom kafanı kaldır yeni bosna son duraktan kocaman binalar göreceksin 6 tane aynı onlar işte... :60::60::60::60::60:

SEVSENA kullanıcısından alıntı
cano sen seyretmiştin dimi hür adamı
annem istedi ben de onu götürdüm hür adama salya sümük ağladı yaaa kadın bende tık yok
ewet canım ben gitmiştim etkilenmedinmi len hakkatt

hıı bende etkilendim ama onun kadar değill adam çok güçlü duruyordu her zorluk karşısındaa sadece o yönü etkileyiciydi.
ha bir de biz ne saf milletiz ya yasssaaak kardeşim yassaaaak
kim ne derse onu kabul ediyoozz.

dün çok düşündüm bu konuyu islam niyet dini mesele biri hakkında kötü bişey istense onu dıllendırmesek bıle nıyetımızde kotuluk varsa gunahtır..
oruc tutacagımız zaman nıyetlenırız..
namazda abdestte hep nıyet
muhım olan kalbın arındırılması ve cok ısteyerek okumak teslım olarak okumak.

evet herkes tecvıdlı okuyamaz onemlı olan nıyet canlrım be hep türkçeden okuyorum mesela arapça bilmiyorum.

yani kesinlikle beni yanlış anlamayında bismillahirahmanirrahim ile rahman ve rahim olan allahın adı ile başlıyorum aynı şey değil mi... önemli olan niyet... bende okumaya başlıcam yakın zamanda evde kuran okutacam onun için toplu biraz okuyup ölmüşlerin ruhuna armağan etmem lazım..

Back