- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.941
Ben de okuyum 1 yasin potim isme okunuyosa ismini yolla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben türkçe okuorum ama
netten yasini açıorum dinleyerek okuorum yanlışlık olmuyor bölece
türkçe olmayacak mı şimdi anlamadım ????
Okuyun siz kizlar,ben öyle duymustum,önemli olan niyet,neti acipta okuyomussun o zaman sorun yok,yanlislikta olmaz,adimda nilüfer
ben türkçe okuorum ama
netten yasini açıorum dinleyerek okuorum yanlışlık olmuyor bölece
türkçe olmayacak mı şimdi anlamadım ????
Ben de okuyum 1 yasin potim isme okunuyosa ismini yolla
Okuyun siz kizlar,ben öyle duymustum,önemli olan niyet,neti acipta okuyomussun o zaman sorun yok,yanlislikta olmaz,adimda nilüfer
peki lilipoti :)
adrese teslim yasinlerin bu akşam geliyo inşallah![]()
canım olmamasının sebebi şu
mesela bizde 1 tane h harfi var arapçada ise 3 tane,
biri genizden, biri boğazdan biri hırıltılı...
arapça çok zengin bir dil, hırıltılı h yi genizden okursan ve o kelime farklı bir anlama geliyorsa yanlış okumuş olursun..
ama netten de açıyosan harfi nasıl çıkardığını duyuorsundur dolayısıyla o gibi çıkarman gerekir
kocacımla çok romantik bi filme gitcez akşamaaaaaa benim için romantik değil ama kocam için çok romantik bir film bilin bakalım neeeeeeeeeeeeeee![]()
kocacımla çok romantik bi filme gitcez akşamaaaaaa benim için romantik değil ama kocam için çok romantik bir film bilin bakalım neeeeeeeeeeeeeee![]()
Heh iste bunu anlatmak istemistim,bidigim cok güzel anlatmis![]()
,sevsena sende netten takip edersen seninde adini yaziyimmi canim
ama kızlar siz tevcidden bahsediyorsunuz sanırım çok iyi bilmiyorum hadsizlik yapmak istemem ama tevcidli okuyamazki herkes... :44::44::44::44:
ama kızlar siz tevcidden bahsediyorsunuz sanırım çok iyi bilmiyorum hadsizlik yapmak istemem ama tevcidli okuyamazki herkes... :44::44::44::44:
Niyet önemli kizlar,medical sende okurmusun bebegim bi tane
evet herkes tecvıdlı okuyamaz onemlı olan nıyet canlrım be hep türkçeden okuyorum mesela arapça bilmiyorum.