- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.921
şeytana yenilmeyin kızlar ne zaman nıyet etsem ya uykum gelır ya bişey olur
bu sefer yenılmedım bende..
ama okurken gene dürttü yok kulagım kasınııyo yok esnyorum
adı neymiş bacı filmin niye tavsiye etmiyon bakimmmmm
ne için okunuo potim dua
yasin mi bide
Canim gecen ay ben hamile degildim daha,arkadasim benim adima 500 yasine niyetlenmis,daha yarisini bile toplayamadan hamile kaldim,rabbimin hikmeti,baya bi dagittik 62 tane kaldi,onlarida tamamliycaz insallah
canom sen hangi semttesin valla burada da güneş açmışda merak yaptım yakınmıyız die...
adı neymiş bacı filmin niye tavsiye etmiyon bakimmmmm
keske her aksam bi yasın okuyabılsek en azından bunu yapabılsek
ben yapmak ıstıyorum her aksam
ben de ama tamamlayamıyorum 2 günde 1 oluyo benimki[/QU
arapçamı okuyorsunuz ben okuyamıyorum
türkçeden oku derseniz bende okurum Yasin
ben arapça okuyorum şekerim, ama türkçe arapça farketmez nasıl biliyorsan öyle biliyorsan arapça makbuldur ama bilmiyorsan türkçeisndende okuyaiblirisn önemli olan niyeti
benim nie haberim yok aşkolsun !!!!!!!!!!!!!!!!
adını yazıosun hemen özelden
akşam bende okuyorum hemennnnnnn
Tatlim ben bir kac kere söyledim,ya denk gelmedin,yada görmedin, dün aksam mesajina takildi gözüm korunma igneside oluyorum yazmissin,ahhh canim bilirim bende gectim o yollardan aksam bende senin icin dua ettim,rabbim insallah cabalarini bosa cikarmasin diye,kizlar ben amacima ulastim ya inanin artik dualarim sizinle,topigi her actigimda ,yada kapatirken hep dua ediyorum size,insallah rabbim sizede en kisa zamanda nadip etsin.
Tatlim ben bir kac kere söyledim,ya denk gelmedin,yada görmedin, dün aksam mesajina takildi gözüm korunma igneside oluyorum yazmissin,ahhh canim bilirim bende gectim o yollardan aksam bende senin icin dua ettim,rabbim insallah cabalarini bosa cikarmasin diye,kizlar ben amacima ulastim ya inanin artik dualarim sizinle,topigi her actigimda ,yada kapatirken hep dua ediyorum size,insallah rabbim sizede en kisa zamanda nadip etsin.
Tatlim türkceden okuyunca harfler agizdan yanlis cikabiliyomus,mümkünse arabca okumak makbulmüs
kızz yakınızzzz yenibosna dereyolundayım bennnnnnnn
ben de ama tamamlayamıyorum 2 günde 1 oluyo benimki
türkçeden oku derseniz bende okurum yasin
ewet canım ben gitmiştim etkilenmedinmi len hakkattencano sen seyretmiştin dimi hür adamı
annem istedi ben de onu götürdüm hür adama salya sümükağladı yaaa kadın bende tık yok
anaaam yakınız valla kaç gel kız çay ısmarlıyım.. :))))))
Tatlim türkceden okuyunca harfler agizdan yanlis cikabiliyomus,mümkünse arabca okumak makbulmüs
ben türkçe okuorum ama
netten yasini açıorum dinleyerek okuorum yanlışlık olmuyor bölece
türkçe olmayacak mı şimdi anlamadım ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?