2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Mrbd bayanlar. benimde beklenmeyen tarihim 7 şubat. bu ay ilk haftalarda yığılma var anlaşılan.. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu ay nedense umutsuzum, geçen ay da umutsuzdum..
Hiç bir belirti yok çünkü, 1 haftam kaldı. şimdiye belirti olması gerekirdi di mi kızlar:59:

mrbd bayanlar. Benimde beklenmeyen tarihim [sıze="2"]7 şubat[/sıze]. Bu ay ilk haftalarda yığılma var anlaşılan.. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu ay nedense umutsuzum, geçen ay da umutsuzdum..
Hiç bir belirti yok çünkü, 1 haftam kaldı. şimdiye belirti olması gerekirdi di mi kızlar:59:

belırtı ıcın erken
ve oıılla belırtı olacak dıye bı kaıde yok canım
kendını oyle şartlandırma olurmu

bu arada gunlerımız aynı:)

günDaşız

Son düzenleme:
aaa bnm adeti 8 şubat ama nasıl 7 şubatım yaaa ticker a göre... :44::44::44:

çok enteresan ya ovulasyon hesabımda 8 şubat diyo ama tickerda ovulasyon hesabına göre yapınca 7 diyo nasıl bişey anlamadım yaa... :44::44::44::44:

medims en beni 7 sine al yamacına.. :))))))))))

Son düzenleme:
Güzel bayanlar herkese günaydınnnnn!!!!:92::92::92:

Yeni bir hafta daha ,umarım güzel başlangıçlar güzel haberler olur ...

8 Şubat benimde gününm zaten 8 şubatta yığılma var bu ay:66:

Son 1 hafta aklım hep karnımda oluyor...Başladım yine düşünmeye ...Ama bu sefer düşüncelerime hakimim...Olmazsa vardır bir hayır diyorum..

güzel bayanlar herkese günaydınnnnn!!!!:92::92::92:

Yeni bir hafta daha ,umarım güzel başlangıçlar güzel haberler olur ...

8 şubat benimde gününm zaten 8 şubatta yığılma var bu ay:66:

Son 1 hafta aklım hep karnımda oluyor...başladım yine düşünmeye ...ama bu sefer düşüncelerime hakimim...olmazsa vardır bir hayır diyorum..

aynen bende son 1 haftada aklımdan cıkaramıyorum ya
offf beklemek cok zor
husranlardan usandım artık ya
gucum tukenıyor pınarcım

hafta sonu yine işgüçle geçti.
pazartesileri sevmiyorum ben.. çok yoğun oluyo.birde patron döndü bizim yurtdışından.istekleri hiç bitmez şimdi..yazılanları okuyorum ama ben..takipçinizim kızlar..:27:

kızlar birşey sorcam benim kasıklarımda 2 aydır devamlı batmalar ağrılar oluyor adetim bittikten birkaç gün sonra başlıyor, bir daha ki adete kadar iki üç günde bir oluyor..benim gibi kasık ağrısı yaşayan var mı ?

hafta sonu yine işgüçle geçti.
pazartesileri sevmiyorum ben.. çok yoğun oluyo.birde patron döndü bizim yurtdışından.istekleri hiç bitmez şimdi..yazılanları okuyorum ama ben..takipçinizim kızlar..:27:

e geldiğine göre bugün büyük gün mü
söleyecek misin istifayı
GÜNAYDIN hepinize bu arada
dr a gittim
koruma iğnesi ekledi
sabah akşam delincem yani artık :)
ama ii dedi genel olarak
muck
dualarınızın arasına sıkıştırın beni he
makbul olan dualardan en güzeli
tanımadığı halde muminin mumine ettigi duaymış

e geldiğine göre bugün büyük gün mü
söleyecek misin istifayı
GÜNAYDIN hepinize bu arada
dr a gittim
koruma iğnesi ekledi
sabah akşam delincem yani artık :)
ama ii dedi genel olarak
muck
dualarınızın arasına sıkıştırın beni he
makbul olan dualardan en güzeli
tanımadığı halde muminin mumine ettigi duaymış

evet cnm bugün büyük gün.. belkide satıştaki kız söylemiştir diye düşünüyorum.valla hiç umrum değil artık söylediyse benim işim kolaylaşır.

dualarım hepimiz için.:34:
sen iğneni kendinmi vuruyosun?

günaydın hanımlar bugün 24. günüm ama benim yumurta 22. gün çatladı nihayet çatlayabildi:9: doktor bu yumurtadan hayır gelmez dedi çünkü çok büyümüştü 25mm olmuştu gerçi çatladığı sırada gördü doktor etrafı kanlanmıştı sıvı akışı vardı belki o yüzden büyük göründü yumurta:26:yani çatlama esnasını gördük :52: benim zaten bu aydan bir beklentim yoktu sadece yumurtlamam olacak mı diye merak ediyordum kürtajdan sonra o yüzden takip ettirmiştim:31: geç oldu ama yumurtladım gördüm çok şükür:nazar::9:

Back