2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

yaaa kızlar yaaa bebek istiyorum artıkk artık sabrım kalmadııı oturup hüngür hüngür ağlayasım varrrr:((( neden olmuyorrr yawss:( offfffff başkalrının çocuğunu sevmek tatmin etmiyorrr, durmuyorlarda hemen anne diye viyaklıyorlarrrr kendi çocuğum olsun artık offfff

üstat no stres no panik..:19:
olacak merak etme zamanı gelmedi henüz..
sen bebeği bırakda söleyiver şu maliyet muhasebesi kitabının yazarını :34:

gurbet sultan
sende varmı bişiler
e hadi atak beklıyoruz:3:
slm canimin ici benim adet tavan yapti ki sorma
31 aralikta adet oldum 5 gun surdu aradan 10 gun gecti....
15 ocakta kanamam oldu 5 gun surdu ve dun itibariyle
31 ocak yine kanamam oldu
bu adet baslangiclarida iliski sonrasi oluyor ben anlamadim birsey
11 subata randevu aldim sorun ne ogrenmek istiyorum artikkkk:47:
sizi takip etmekte zorlaniyorum büro actik onun la ugrasiyorum calisiyorum yaniii evden bakalim Allah kolaylik versin bizlere hepimizeee:54:

yaaa kızlar yaaa bebek istiyorum artıkk artık sabrım kalmadııı oturup hüngür hüngür ağlayasım varrrr:((( neden olmuyorrr yawss:( offfffff başkalrının çocuğunu sevmek tatmin etmiyorrr, durmuyorlarda hemen anne diye viyaklıyorlarrrr kendi çocuğum olsun artık offfff

sorma pazar gunu yan komsumuaz(yan kosumuz akrabamız oluyo) bebekli mısafır gelmniş kapıyı calıyo bebegı bana uzattı medi bu bebek arkadas istiyomuş sizden bize gelınce canısıkılıyomus fılan dıyolar of hersey benı delırtmek ıcın çabalıyo tam kahvaltıya oturcaktım tıkandı boğazıma

Son düzenleme:
slm canimin ici benim adet tavan yapti ki sorma
31 aralikta adet oldum 5 gun surdu aradan 10 gun gecti....
15 ocakta kanamam oldu 5 gun surdu ve dun itibariyle
31 ocak yine kanamam oldu
bu adet baslangiclarida iliski sonrasi oluyor ben anlamadim birsey
11 subata randevu aldim sorun ne ogrenmek istiyorum artikkkk:47:
sizi takip etmekte zorlaniyorum büro actik onun la ugrasiyorum calisiyorum yaniii evden bakalim Allah kolaylik versin bizlere hepimizeee:54:

hayırlı olsun gurbet abla başka işlerle meşgul olduğunda daha kolay oluyo galiba bu bebek o yüzden büro iyi gelir inşallah size

sorma pazar gunu yan komsumuaz(yan kosumuz akrabamız oluyo) bebekli mısafır gelmniş kapıyı calıyo bebegı bana uzattı medi bu bebek arkadas istiyomuş sizden bize gelınce canısıkılıyomus fılan dıyolar of hersey benı delırtmek ıcın çabalıyo tam kahvaltıya oturcaktım tıkandı boğazıma

yapsın o zaman bi zahmet ona bebek !!!!!!!!!!!!!!!!!

sorma pazar gunu yan komsumuaz(yan kosumuz akrabamız oluyo) bebekli mısafır gelmniş kapıyı calıyo bebegı bana uzattı medi bu bebek arkadas istiyomuş sizden bize gelınce canısıkılıyomus fılan dıyolar of hersey benı delırtmek ıcın çabalıyo

bizimde eltimin kızı babaanne bana kardeş yaparmısın demiş..geçen gün kayınvalidem laf çarptırıyo çocuk gelmiş benden istiyo napsın başka kimseden umudu yok diyo.:1: dünde ilk defa kayınvalidem bebek kıyafetleri örmek için ip falan almış annemle..o kadar şaşırdımki kayınvalidem hiç daha önce böyle şeyler yapmazdı (laf aramızda feci hamarattır kendisi) bu bir işaret olabilirmi kızlar :26: :1:

ben başkalarının çocuklarını da sevmiyorum artık
uzaktan gülümsüyorum o kadar

ben bebeğe bebek demem
bebek benim olmayınca:1:

bizimde eltimin kızı babaanne bana kardeş yaparmısın demiş..geçen gün kayınvalidem laf çarptırıyo çocuk gelmiş benden istiyo napsın başka kimseden umudu yok diyo.:1: dünde ilk defa kayınvalidem bebek kıyafetleri örmek için ip falan almış annemle..o kadar şaşırdımki kayınvalidem hiç daha önce böyle şeyler yapmazdı (laf aramızda feci hamarattır kendisi) bu bir işaret olabilirmi kızlar :26: :1:

valla işaretlere falan takılma..işaret diye bişey yok mistralciğim
mesele kan testinde sıfır var mı yok mu onun dışında herşey yalan:50:

valla işaretlere falan takılma..işaret diye bişey yok mistralciğim
mesele kan testinde sıfır var mı yok mu onun dışında herşey yalan:50:

yok kız dalga geçiyorum artık ben kendimle.. ne işareti.
aman olursa olur valla..umrum değil artık hiçbirşey :19:

Burda banada yer varmı arkadaşlar bende bebek istiyorum artık doğru yer mi burası:49:

selam cnm hoşgeldin :3:
bebek istediğine göre doğru yerdesin.

Sustum söyleyecek sözüm kalmadı
Küstüm kaderime küstüm
Neler umdum neler bekliyordum
Kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu

Yağmur inat etti yine kuraklık
Güneş batıp gitti yine karanlık
Beklemek boş yere umut yok artık
Sevdim umutsuzca sevdim ben yazık

Gittin dönüşünden umut kalmadı
Düştüm ateşine düştüm