2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar bugün bir arkadaşımla görüştüm.7 yıllık evli.çocuğu yoktu.şu an 4 aylık hamile.adetine 5 gün kala fik ffik yapmış ve hamile kalmış şaşırdım kaldım ya.yumurtlama filan hikayeeeeeeeeeeee

iyiyim dostumbenim çok şükür Allaha sende iyisin inşallah gülüm

Bende iyi olmaya çalışıyom be medim napiim.Yalan delilik misali işte.Bu ay moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.oluruna bıraktım.klomen içtim iğne oldum.vs.vs. Bekliyom işte.senin ovulasyon yine çizgiymiş demi.geçen ayda öleydi.neden olur acep tatlım .çokmu yumutluyon sen.

galıba bazı aylar çift yumurtluyorum ben cnm bunu ogrenmek ıcın doktora gideceğim çokmerak ettim valla
moral konusuna gelınce hepimiz aynı durumdayız rabbım bebişlerimize en hayırlı zamanda kavustursun sağlıkla inşallah bu ay olsun öyle çok ıstıyorum ki offff artık gönül dolusu istiyorum..

bencede canım bir yumurtlama takibi yaptırsan ii olur.en azından öğrenmiş olursun.Gerçi inşallah buna gerek kalmadan bebişin gelir. canım ya sizlerle konuşarak, çoğu zaman yazdıklarınızı okuyarak moral buluyorum bende.Herkesle herşey konuşulmuyo be medi.Ama burası gerçekten farklı.Burada rahatlıyorum ben.İnşallahhhhhhhhhhhhhh Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur hepimizin.Biz bayadır buralardayız artık hamiş topiği açsak hiç fena olmaz.hatta çoooook güzel olur.

iyiki kk ile sizlerle tanısmısım ıyıkı bız artık aile gibi olduk hatta aılemızın bılmedıgı seylerı bıle bırbırımızle paylasıyoruz
hepınızı sevıyorum şekerler

Daha varmış gününe canım , bekleyelim görelim bakalım :)

Hayırlı olsun inşaallah . Yok beş gün kala , yok bir kere vsduydukça imdaaaaaaattt diyesim , kendimi dağlara vurasım geliyoooo

Türk müziği tatlım :) Ayrılık , sarı gelin , burası muştur çalıyorum komşulara :))

Hayırlı olsun inşaallah . Yok beş gün kala , yok bir kere vsduydukça imdaaaaaaattt diyesim , kendimi dağlara vurasım geliyoooo

Türk müziği tatlım :) Ayrılık , sarı gelin , burası muştur çalıyorum komşulara :))[/QUOTE]
GÖZLERİNİN İÇİNE BAŞKA HAYAL GİRMESİN
BANA AİT ÇİZGİLER DİKKAT ET SİLİNMESİN
.....
SANA GELEN YOLLARDA DAIMA BENI BEKLE AH BU SOZ BEBEISIME GELSIN:)
BU PARÇAYIDA DENE SUPER HAZ ALICAKSIN

.....
BU PARÇAYIDA DENE SUPER HAZ ALICAKSIN[/QUOTE]

Denerim tatlım :) Çalmadan önce markete gidip jilet alayım , hem komşulara hem bize lazım olur

.....
BU PARÇAYIDA DENE SUPER HAZ ALICAKSIN

Denerim tatlım :) Çalmadan önce markete gidip jilet alayım , hem komşulara hem bize lazım olur [/QUOTE]

JILET ALMA AĞDA AL DAHA ACITIR DAHA IYİ OLUR PSIKOYA BAGLADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…