2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

üzme kendini şeker allah mutluluktan ağlayacağun günleride gözterecek inş...

arkadaşlar benimde evlilikte 8 ay bitti ve eşim şiddetle bebek istiyor zaten kendimi hiç söylemiyorum bile çok seviyorum bebekleri bizde yeni başladık çalışmalara inşallah hayırlısıyla göbişime bebişimi alırım en kısa zamanda.... :97:

özlem hoşgeldin daha çok taze gelinciksinn inş. en kısa zamdada bebişiz olurr umarım ilkinde hamile kalırsınn:)

SULTAN ŞUBAT

Gönderildi gökyüzü,Kaf dağının ardına
Ümitler şişe dizildi,atıldı bir mangala
Canlar medet umdular sultan aylardan
Şikayetlerini anlattılar Şubat’a:

-Bir zamanlar ışığımız vardı bizim de
Beslenirdi yüreğimiz her demde
Mutlu mutlu yaşardık,sessizce
Birileri sürgün etti ışığımızı
Kesiliverdi huzurumuzun hızı
Sen sultansın yardım ediver bize
Bir sekinet indir gariban kalbimize...

Sultan Şubat gözyaşları içinde
Aldı sazı eline, döndü içine...

Anladı tüm ahali başladılar terennüme:

-Şansın yok küçük kaldın
Ummanların ortasında
Bahtın açık değilmiş
Anadolu denen yurtta
Terk-i diyar eyle Mart’a...

Dursun TİFTİK

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlarrr napıosunuz ya ne sorcam sıze ben adetımın 22 gunu progesteron tahlılı yaptırdım 36.75 cıktı degerım doktor cok ıyı dedı adetın gecerse gel goruselım dedı baska da bısı demedı netten baktım yıne bazıları dıokı bu degerın 20 ve ustu hamılelık oluomuss sız ne bılıonuz bu konudaa yaa heves etmiim diorumm ama gonul işte durmuoo

günaydın kızlar..
işe geleli daha yarım saat oldum biliyomusunuz
karda mahsur kaldım yollar hep kapalıydı anca gelebildim.
dondum valla soğuktan..
sizde ne var ne yok bakalım?

günaydınnnn bacılarrrrrrrr dün gece hiç rahat uyuyamadım kalktım banyo yaptım 1 saat uyuduysam yarım saat uyanıktım kasık agrısını saymıyoum zatii bacaklarımda agıdııı yaa ne çok konuştıum nasılsınız bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…