2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aaaaaa nisanın kaçında evlendinn

eğer bende bu ay yine adet olursam doktora gitme konusunda eşimi ikna ettim. umarım bir sıkıntı çıkmaz.çıkarsada açıkcası üzülmem çünkü herşeyin bir çaresi var.herzaman dediğim gibi ben anne olacağıma canı gönülden inanıyorum.bekarkende söylerdim baktım hiç olmadı evlat edinirim...
bakalım zaman ne gösterecek..

inş tüp bebeğe gerek kalmaz..nisan 18 canım

daha çokda yeni evliymişsin cnm..sende bizim camo ve seb_bosh gibi aceleci çıkmışsın.
yaşın kaç mesleğin falan ne? birazda bunlar bahset cnm biz meraklı kadınlarız

eee bacılarrr daha daha nasılsınızzzzzz bu arada bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta sonu gitcekmişiz çatalcaya benim günüm haftaya pazar acaba cuma günü yapsam varsa yada yoksa çıkarmıki:26::26::26:yerim orda kendimi çünkü kan testi yapılacak yer yokkk

amielyat dediler canım eğer bitkisel kürler işe yaramazsa yaza ameliyat olmayı düşünüyo eşim.25 yaşımdayım canım istanbuldayım kamuda çalışıyorum:)

hımss bence çıkar yap git sen hehe çıkmazzsada gittiğin yerde keyfine bak dönünd eyaparsın şekerrrhatta hazırlıklı git oradada yaparsın

amielyat dediler canım eğer bitkisel kürler işe yaramazsa yaza ameliyat olmayı düşünüyo eşim.25 yaşımdayım canım istanbuldayım kamuda çalışıyorum:)

ameliyat için en az 3 dr dan görüş alın hayatım
ameliyatla spermi sıfırlanan da var coşanda
unutmayın sakın
bende felaket tellalı gibiyim ama sperm üzerinde uzmanlık yaptım :)

hımss bence çıkar yap git sen hehe çıkmazzsada gittiğin yerde keyfine bak dönünd eyaparsın şekerrrhatta hazırlıklı git oradada yaparsın

orda ne eczane var ne hastanee ben cuma günü yapayım sabahtan gidip kan veririm 1 saate çıkıyo zaten ögrenir öle giderim yoksa 1 hafta beklemem gerek bi tanede idrar alırım

ameliyat için en az 3 dr dan görüş alın hayatım
ameliyatla spermi sıfırlanan da var coşanda
unutmayın sakın
bende felaket tellalı gibiyim ama sperm üzerinde uzmanlık yaptım :)

haklısın canım bizde çok kararsızız araştırıp öyle karar vermek istiyoruz.hakkımzda ahyırlısı bakalım senindemi aynı sorun?

haklısın canım bizde çok kararsızız araştırıp öyle karar vermek istiyoruz.hakkımzda ahyırlısı bakalım senindemi aynı sorun?

bizde ne varikosal çıktı ne başka bişi
tamamen fabrika ayarlarındaki sorun :) nedeni ile sperm sayı, hareket ve morfoloji azlığı idi.
Tüp bebek tedavisi 3. gündeyim işte
dua ile bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…