• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aman allah korusun:18::18::18: kızıma, kocama sinirlendim.Ağladı anne sen gel benimle diye Bugün karne günü ben izin alamadım okula gitmek için eşim zaten hiç izin alamaz. eşimin annesini gönderdim ona üzülüp sinirleniyorum.

hmm hassas bir konuymuş..
anne olmak böyle zamanlarda zor..aslında çalışan anne olmaz zor..çocuk işte hep annesini ister.:16:
sen üzülme zaten karne alıp dönemeyecekmi eve daha özel günlerine katılırsın inşallah.

aman allah korusun:18::18::18: kızıma, kocama sinirlendim.Ağladı anne sen gel benimle diye Bugün karne günü ben izin alamadım okula gitmek için eşim zaten hiç izin alamaz. eşimin annesini gönderdim ona üzülüp sinirleniyorum.

ben çalışan anne çocuğuyum
hiç vicdan yapma bu tarz şeyler için hiç !
anlıyoruz büyüyünce neden böle olduğunu
iyiliği için çalışıosun sen
ağlasın kız da bişi olmaz unutur

Şeker
iğnemin 3. günü bugün
10 gün iğne desek
3 gün de toplmaya kadar geçse
toplansa 5 gün döllense (inşallahhhhhhh)
18 gün
transferden sona da 12 gün işte 1 ay sona ben gebeyim derim heralde size :)
Tannselim de 20 gün sona der

ah hadi inş. güzelim hayırlı haberlerini bekliyoruz tanselinde seninde canımmm. taze annecik var yani aramızda ay inş. herşey yolunda gider çok kısa bir zaman kalmış ayy ayy

hmm hassas bir konuymuş..
anne olmak böyle zamanlarda zor..aslında çalışan anne olmaz zor..çocuk işte hep annesini ister.:16:
sen üzülme zaten karne alıp dönemeyecekmi eve daha özel günlerine katılırsın inşallah.

inşallah canım, ben abarttım biraz galiba konuştum şimdi sorun yok almış karnesini pek mutlu

günaydın hayırlı cumalarrrrr

kimsecikler yok ama dün başıma gelen tuhaflığı size anlatmayım gelince okursunuz...
dün akşam eşimle eve gidiyoruz binaya girdik asansörle çıktık tam döndüm kapıda bi paket asılı... milupadan gelmiş anneliğinizi kutlar bebeğinizle sağlıklı bir yaşam dileriz falan filan diye.. içinde de bebek ıslak mendili ve emziren anneler için bitki çayı ve hamilelikte karşılaşılacak zorluk ve problemlerle ilgili anneliğe hazırlık kitabı ve cd si vardı.. aldım elime baktım bi ağladım bi ağladım anlatamam... :43::43::43::43::43:
gelelim neden gelmiş olabileceğine... çok önceden 2-3 ay önce ben milupanın sitesinde bişeylere bakıyordum ama açılmıyordu.. okumak için üye olmamı istedi ve ben üye oldum üye olurkende hamilelik şartı vardı.. bende son adet tarihime göre hesapladım yazdım sonra bakındım okudum üyeliğimide iptal ettim çıktım ama mallar iptal etmemiş... :60::60::60::60::60::60::60::60:
kızzzz ne üzülüyon koy bi köşeye şimdiden bebek nasıl bakılır ögrennnn ilerde lazım olcakk bana gelsee izlerim vallaaa hiç üzülmem sonuçta hepimiz bebek sahibi olcazzzzzzzz:54::54::54::54:

Eki Görüntüle 134040

al bak al bak
sen keyif için yapçan bebek düşünmek üzülmek yok gülüm benimmmmm

süpersin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46:

allah nesenizi bozmasın cadılarrrrrrr:52::52:

Back