• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

IMG_2931.JPG

yiyenim icin yaptigim bebk kurabiyeleri sizede yapmak nasip olsun benim dadlu bacularimmm

OCAK HAMILELERIMIZ

PÖTİ
Su _su
Zeynep
İrm 83 :
bebekler hayirli ugurlu olsun insallah gozumuz aydinnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::64::64::64::64::52::52::52::54::54::54::71::71::71::71::71::74::92:

öncelikle bebek yapmayı yazın düşünüyorduk ama bu ay tam yumurtlama dönemimde şüpheli ilişkim oldu. (SAT 12 ocak) pazar gününden beri uykularım kaçtı acaba hamile kaldım mı diye ? En erken hamile kalıp kalmadığımı ne zaman öğrenebilir? kan testiyle ilişkiden 10 gün sonra hamilelik çıkabiliyormuş.sigara kullanıyorum içmeyim dedikçe stresten oldumu olmadımı derken sigara içmeyide bırakamıyorum? Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlı bir evlat versin bebek beklemenin ne kadar zor bişi oldugunu bu bir haftada anladım şüphesi bile insanı alt üst ediyor.

kimsecikler yok ama dün başıma gelen tuhaflığı size anlatmayım gelince okursunuz...
dün akşam eşimle eve gidiyoruz binaya girdik asansörle çıktık tam döndüm kapıda bi paket asılı... milupadan gelmiş anneliğinizi kutlar bebeğinizle sağlıklı bir yaşam dileriz falan filan diye.. içinde de bebek ıslak mendili ve emziren anneler için bitki çayı ve hamilelikte karşılaşılacak zorluk ve problemlerle ilgili anneliğe hazırlık kitabı ve cd si vardı.. aldım elime baktım bi ağladım bi ağladım anlatamam... :43::43::43::43::43:

gelelim neden gelmiş olabileceğine... çok önceden 2-3 ay önce ben milupanın sitesinde bişeylere bakıyordum ama açılmıyordu.. okumak için üye olmamı istedi ve ben üye oldum üye olurkende hamilelik şartı vardı.. bende son adet tarihime göre hesapladım yazdım sonra bakındım okudum üyeliğimide iptal ettim çıktım ama mallar iptal etmemiş... :60::60::60::60::60::60::60::60:

HAyırlı cumalar arkadaşlarım
şebooooo
işaret olarak algılama nedeni belirsiz bi şekilde (üyelik vs yok)
geçen sene bana 2 farklı firmadan bez geldiydi
bak hamile değilim :)
AMA OLACAĞIMMMMMMMMMMM

HAyırlı cumalar arkadaşlarım
şebooooo
işaret olarak algılama nedeni belirsiz bi şekilde (üyelik vs yok)
geçen sene bana 2 farklı firmadan bez geldiydi
bak hamile değilim :)
AMA OLACAĞIMMMMMMMMMMM

tabi cnm şaka yapıyorum... ama çok üzüldüm keşke olunca gelseydi.... o zaman çok mutlu olurdum

kimsecikler yok ama dün başıma gelen tuhaflığı size anlatmayım gelince okursunuz...
Dün akşam eşimle eve gidiyoruz binaya girdik asansörle çıktık tam döndüm kapıda bi paket asılı... Milupadan gelmiş anneliğinizi kutlar bebeğinizle sağlıklı bir yaşam dileriz falan filan diye.. Içinde de bebek ıslak mendili ve emziren anneler için bitki çayı ve hamilelikte karşılaşılacak zorluk ve problemlerle ilgili anneliğe hazırlık kitabı ve cd si vardı.. Aldım elime baktım bi ağladım bi ağladım anlatamam... :43::43::43::43::43:

Gelelim neden gelmiş olabileceğine... çok önceden 2-3 ay önce ben milupanın sitesinde bişeylere bakıyordum ama açılmıyordu.. Okumak için üye olmamı istedi ve ben üye oldum üye olurkende hamilelik şartı vardı.. Bende son adet tarihime göre hesapladım yazdım sonra bakındım okudum üyeliğimide iptal ettim çıktım ama mallar iptal etmemiş... :60::60::60::60::60::60::60::60:

bana olsaydı bende işaret oldugunu dusunurdum:)

Back