2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

maşşallah yazel:) büyüsünde kocaman olsuninşallah bebeişinçok güzellll,adıyla yaşasınçok güzel değişik bir adı oldu kızının

aMA aMA BEN ÇOKKKKKKKK KIZ İSTİYOM(((((((((((

Sürmeli maşallah canım süper olmuş göbişte minişte ayy allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin bize inş. :))

maşallah ne guzel cıkmıs sızın göbişleriniz ve bebişleriniz nazar değmesin allah bebeklerınızle bır omur boyu sızı mutlu eder ınsallah

kızlar bu topici ben yeni keşfettim :)) bende akşam göbüşümü çekeyim koyayım resmi... hoş benim zaten göbüşüm vardı şu an 81 kiloyum bilmiyorumkismile

sürmeli geçen gün göbüş yok gibiydi ne vakit çıktı bukadar:)
yazel kocaman olmuş maşallahhh

Bende anlamadım canım 2 haftada 2 kat büyümüş 9 cm olmuş meleğim

maşşallah yazel:) büyüsünde kocaman olsuninşallah bebeişinçok güzellll,adıyla yaşasınçok güzel değişik bir adı oldu kızının

Sağol canım inşallah hayırlı hayırlı kucağımıza alırız hepimizboshayallersmile
İsmimizi herkes çok beğeniyorzemuszemus

Ay evet hangi ara bu kadar büyüttün?

Maşallah

Seninle aynı gündeyiz ama benim henüz hiç yok.

Tşk ederiz 1 hafttada bu kadar büyüdü canım bende anlamadım
14. haftadan sonra hızlı büyürmüş ya bayanssulusmile

aMA aMA BEN ÇOKKKKKKKK KIZ İSTİYOM(((((((((((

bende kız istiyordum inşallah seninde kız olur tatlımzemuszemus
Sürmeli maşallah canım süper olmuş göbişte minişte ayy allahım kucağımıza aldığımız günleride göstersin bize inş. :))

Amiiinn canımm.. hayırlı hayırlı inşallahopuyorumnanaktan

maşallah ne guzel cıkmıs sızın göbişleriniz ve bebişleriniz nazar değmesin allah bebeklerınızle bır omur boyu sızı mutlu eder ınsallah

inşALLah canımopuyorumnanaktan
sürmelii kocaman olmuş bu göbiş maşallah

evet sıpam büyüyor teyzesi zemuszemus
sürmeli bebeğin cinsiyeti belli mi senin ??

kızım olacak canım

ayy sürmeli koca bi göbişin olmuş canım maşallah kız tipik bir kız annesi göbişi şimdiden işte

maşallah yazel şimdiden belli oluyor eminim kendin gibi güzel bir kızın olacak

yazel ismi baştan beri düşündüğün bir isimmiydi anlamı ne

Evet canım hamile kalmadan önce hep dedim kızım olursa Yazel koyacağım adını.. :hulya:
Anlamı Allah'ın ikramı demek..
Yazelim bana Allahın ikramı olacak inşallah Rabbim nasip ederse..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…