• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

Öğrenirsin canım
Ben 3lü taramada tekrar soracağım kesinleşmesi için..
Bellimi olur erkeğe döner :1:

Kızlar günaydın bende bu sabah çektim göbüşümü şimdi ekleyeceğim resimleri... 12+0 haftadaki göbüşüm.
hoş ben zaten kilolu hamiş kaldım o yüzden bir miktar göbüş zaten vardı... Pek bişey değiştiğini söyleyemem..

06082010138.jpg
06082010139.jpg

bu resimler 12+0 haftam ve 80,9kg halim... Allah sonumu hayır etsin :)) doğuma yuvarlanarak gidicem kaydirigubbakcemile3

14 haftalık kurabiyeem :asigim::nazar:

bennej.jpg

41 kere maşallah belirginleşmeye başlamış karınlar
bunları şimdi sevmek çok güzel ama çıkınca kimse görmesin diye içinize sokasınız gelecek , sevginizden ne yapacağınızı şaşıracaksınız :1: .çok güzel günler.Rabbim hepinizin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.16. haftadan sonra daha bi keyif alacaksınız bulantı yok ağrı sızı yok ohhhh.

Annesi miniş çok tatlı büyüyor içerde niye kızıyorsun bakıyım yuvarlak olarak fala giricem diyorsun,bizde aynıyız merak etme zor götürecekler kilo olanlarımızı doğumakaydirigubbakcemile3

ilk bebişinmi canım
bebiş kendini gösteriyor ya kasıktan belli
maşallah:nazar:

:nazar: maşallah cnmm daha belli değil ama fazla hiç kilo aldınmı hamiel kaldığından beri

Çok şirin göbişin.
Ayrıca hiç 80 kg gibi durmuyorsun

Teşekkür ederim kızlar... Bu ilk bebişim benim... Klomen tedavisi ile hamile kaldım ona. Benim ilk gözağrım ilk mucizem.
Aslında hamile kalmadan önce evdeki tartımda 77 çıkıyordum ama ilk muayenemde 80,7 çıkmıştım... Sonra bi ara 81.2 oldum son gittiğimde 80,9 çıktım... Sanırım iştahsızlık ve sıcaklardan dolayı birkaç gram vermişim kaydirigubbakcemile3
Aslında pek 80 gibi gözükmüyorum gerçektede.Sanırım şanslıyım biraz... Fakat o göbüşün üstünde biraz mide çıkıntım var kaydirigubbakcemile3 İnşallah doğumdan sonra onu da yok ederim

bu resimler 12+0 haftam ve 80,9kg halim... Allah sonumu hayır etsin :)) doğuma yuvarlanarak gidicem kaydirigubbakcemile3

ben önden yuvarlanırım siz beni takip edersiniz diyeceğim ama sen hiç 80 gibi durmuyorsun canım.maşallah bebiş kendini azıcık göstermeye başlamış:)

buda benim minik göbüşüm:emir_bebek:

11. haftamızdayız ve 44.5 kiloyummm :kedi:

Eklentiler

• $Görüntü009.jpg
    $Görüntü009.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $Görüntü006.jpg
    $Görüntü006.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 42
Back