• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

ay odanız süper ya daha öncede yazmıştım zaten sende odada çok tatlı bi anne pozu vermişsin maşallah canım...

Ay nerde fıss diye sönse dümdüz olsa aramam ben merak etme...

tşk ettik cnm kızımla sana :29:
ayrıca göbek için söylediklerine de katılıyorum.ben eski halimi özledim gerçekten yaa :52: mağazalarda acayip indirimler var ama ben hiçbişi alamıyorum kendime :84: ah kızım gelse de ben de biraz zayıflasam da cici cici giyinip gezmelere gitsek :31:

bende bi foto daha yükleyeyim belki doğururum bidaha yükleyemem falan:1:
Eki Görüntüle 136145

gayet hoş

ay ben de ilk ve son kez ekliyim göbişimi özendim bak :49: :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 136150

Jüliii bu ne datlılık:) ama ben daha çok bebeğin odasıyla ilgilendim:) muhteşem olmuş,herşeyi okadar özenle yaptığın belliki,ah ahh böyle bi odam olmadı içinde pamuk prenses gibi yatayım,Allah sağlık versin miniğine mışıl mışıl uyusun içinde.

maşallah canım göbüşte odada süper:nazar:

tşkler cnm :29:

Jüliii bu ne datlılık:) ama ben daha çok bebeğin odasıyla ilgilendim:) muhteşem olmuş,herşeyi okadar özenle yaptığın belliki,ah ahh böyle bi odam olmadı içinde pamuk prenses gibi yatayım,Allah sağlık versin miniğine mışıl mışıl uyusun içinde.

cnm bnm çook tşkler :29: gerçekten pek bi özendik.elimizden geleni ardımıza komadık :) inş içinde kızımın olduğu günleri de görürüm yakında :nazar:

tşk ettik cnm kızımla sana :29:
ayrıca göbek için söylediklerine de katılıyorum.ben eski halimi özledim gerçekten yaa :52: mağazalarda acayip indirimler var ama ben hiçbişi alamıyorum kendime :84: ah kızım gelse de ben de biraz zayıflasam da cici cici giyinip gezmelere gitsek :31:

he yaaa,içim gidiyo içimmm,öyle güzel kıyafetler varkiii,ben bugün neyaptım biliyomusun jüli:) bi mağaza kapatıyomuş muhteşem kabanlar vardı,normalde fiyatları 120 tl falan onların,40 tl ye düşmüş,bi tanesi çok hoşuma gidince dayanamadım aldım eski bedenime göre,hatta daha başka şeylerde vardı ama cesaret edemedim onları almaya,kumaş tipine baktımda bedenimi tutturamam diye korktum alamadım ühüüü:((((

he yaaa,içim gidiyo içimmm,öyle güzel kıyafetler varkiii,ben bugün neyaptım biliyomusun jüli:) bi mağaza kapatıyomuş muhteşem kabanlar vardı,normalde fiyatları 120 tl falan onların,40 tl ye düşmüş,bi tanesi çok hoşuma gidince dayanamadım aldım eski bedenime göre,hatta daha başka şeylerde vardı ama cesaret edemedim onları almaya,kumaş tipine baktımda bedenimi tutturamam diye korktum alamadım ühüüü:((((

ooohhh çok ii yapmışsın valla nerde bulcan o fiyata bi daha :) hem daha bi azimlenirsin artık eski bedenine dönmeye :))

forumda doğurmayan birkaç kişi kaldık ama ben son kez doğumuma 1 hafta kala bir sürü göbüş fotosu ekleyeyim dedim:)
:nazar: $11a.JPG $5a.JPG $8a.JPG $9a.JPG $6a.JPG $13a.JPG $2a.JPG $1a.JPG $7a.JPG $12a.JPG $3a.JPG $10a.JPG $4a.JPG

Fatmacım valla maşallah resimlerine bakrken hamile kıyafetleri tanıtan giysi kataloğuna bakar gibi hissettim kendimi süpersin saçlarında çok tatlı durmuş....Kocaman bi öpücük :81:

sağolun kızlarr

manikcim evdeki hamilelikleri son kez deneyeyim foto çektireyim dedim
bidaha düşünmediğim için bebeiş son zamanlarım nasılsa
doğurursam falan bidaha çektiremem diye kardeşimi fotografçı yapıp geçtim karşısına:)

sağolun kızlarr

manikcim evdeki hamilelikleri son kez deneyeyim foto çektireyim dedim
bidaha düşünmediğim için bebeiş son zamanlarım nasılsa
doğurursam falan bidaha çektiremem diye kardeşimi fotografçı yapıp geçtim karşısına:)

İyi yapmışsın valla çok güzel hatıra bunlar kaç kere yaşayacazki dimi

ohh fatmacım hamileliğin son demlerini belgelemişsin maşallah ne güzel

ayrıca ohh valla ne çok kıyafetin varmış :37: valla ben forma gibi 3 tane kıyafeti evirip çevirip giyiyorum :50: öyle sıkıldımkiiii bir iki ay önce ablamın büyük kıyafetleri falan oluyodu ama artık hiç bişi olmuyo bende almıyorum şurda ne kaldı diyee çok sıkıldım ama valla

teşekkür ederim kızlar
hamilelik bir bayanın hayatında yaşayacağı en güzel ve en özel dönem bence
onun için belgelemek çok güzel bence
insanın bu halini sevmemesi garip geliyor bana
ben bayılıyorum koca karnıma bebeğimeeeee

Back