2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

sürmeli,gözde göbüşlerinize maşallahh....minnak minnak göbeklerrr...sizin göbekleriniz ne güzeel aşağıda duruyoo yaaa.benimki tepeme çıkcak nerdeyseee

sürmeli,gözde göbüşlerinize maşallahh....minnak minnak göbeklerrr...sizin göbekleriniz ne güzeel aşağıda duruyoo yaaa.benimki tepeme çıkcak nerdeyseee

teşekkür ederim tuğbacım bide artık tişörtler olmuyo göğüsle göbek arası dümdüz çıkmış ama 1 karış var nerdeyse bende bugün onu düşünmüştüm çokmu aşağıda diye.bu arada senden de göbek şov bekliyoruz:))

maşallah kzılar göbişlere...benim göbüşte burnuma değecek neredeyse kızımdiyorum çıkış aşağıda yukarıda değil ama dinlemiyo beni...

Bunuda bugün kağanı oynatırken eşim çekmiş,kırpmakla uğraşmak istemedim, 31+4 göbüşü

burcu maşallah ya sen hiç kilo almadın süperrrr
Uploaded with ImageShack.us

sürmeli maşallah dilaya
[URL=http://img831.imageshack.us/i/pict0017u.jpg/]
[/URL]

buda bizim 33+3 günlük göbüşümüz.epeydir çekmemiştim hazır foto çeken bişler bulunca hemen aynadan denedim :)))

gözde hakikaten inmiş göbişin maşallah size de

aslında yazmıştım ama nasıl oldu anlamadım maşallah hiç kilo almamışsın canım ya

Sağolasın cnm, aldım aslında ama gerçek sonucu doğumdan sonra görücez bakalım yağmıymış sumuymuş aldıklarımız,inş doğumla hepimizin fazlaları uçar gider :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…