2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

Maşallah canım çok güzel bir göbiş bu ya bende özendim bak şimdi akşama bende çekip size bir göbiş gösteriyim bari sizinkilerden kocaman :)))

lal kocaman olmuş bebiş bende 13 kilo aldım aynı böyle benimde göbek kocaman

göbiş bir ikii göbiş biir ikii varmı arttıran evet arkadaşlar koyunda görelim bakalım şubat bebişleri ne alemde

sedaaa maşallah ikinizede çok yakışmışçşşş

sürmeli sende çok tatlı olmuşsun çok yakışmış yazelimizde büyümüş

burada kaç haftalıksın canım 30. haftalarında böyleysen maşallah çok kilo almamışsın

31. Haftadayım canım çok zayıf hamile kaldım ben 39 kiloydum 9 kilo aldım toplam ama bu haftaya kadar daha bebişimizin yüzünü göremedik dr yer yok bebek göstermiyo yüzünü diyoo inşaallah perşembe günü görürümm...

neeyyy 39 kilomuuu kız bende kendimi zayıf sanırdım bende 44 kilo ile hamile kaldım.ne kaa zzayıfmışsın sen öyle.maşallah sağlıklı olunda.

aman allahım 39 kilomu o zamana hamilelik sana yaramış canım birde 31. haftadasın valla sen hamileyken kilo almış halinle yani şuan 48 kilosun benim hamile kalmadan önceki halimden bile kat ve kat zayıfsın şuan ben 58 ile hamile kaldım

sena lal sürmeli maşallah diyorum
hafizebaha cnm bende hep kendim için çok zayıf diyoduma am seni duyunca iimş dedim:)maşalah cnm hamişlik çok ii gelmiş sna sakın verme doğumdan sonra bende 46 ile kaldım 44e düşmüştüm çok şükür 56 ya çıktım şimdi bebişlerde bizde sağlıklı olaımda en öenmlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…