2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

tamam bakayım yarındaa..
benim göbek anca 5,ayında kendini belli etmiştikaydirigubbakcemile3kimseye inandıramıyordum..hadi bakalım başlasın şowww...

Bizimkiler hiç öyle 5.ayı bekliycek gibi durmuyorlar,hepimizin göbişlerinin maşallahı var,ama sağlıklı olsunlar göbişlerimiz kocaman olsun

maşşallah bebeklerinize ve bebeklerinize kilolarınızı kafaya takmayın çok tatlı görünüyorsunuz topiğimiz hayırlı olsun fotoğraf makinam gelsin hemen bende koyucam...

ya çağlayancım eşim moralimi bozdu
kumanda testini yaptım kumanda hafif hafif havaya kalkıp iniyo sanki kalp atışından etkileniyormuş gibi.bağırarak eşimi çağırdım anlattım böyle böyle diye aman o senin kalp atışından etkileniyor kan pompalanıyor ya heryere ondan dedi aldı kumandayı kendi karnına koydu ondada oldu aynı durum sonrada bi güzel güldü bana bukadarcık çocuğun hareketleri bellimi olur daha önce hiç anne olmamış gibi davranıyorsun dedi
ama bana gerçekten minik minik kalp atışları gibi gelmişti

yaa neden öyle dediki dün akşam ben gene yaptım ve hissettim,hiçte öyle olmuyor birkerem ( Zaten ben onu artık hissetmeye başladım bile yani tekmelerini değil ama içimde birşeylerin hareket ettiğini biliyorum eşim bana kendi diyor kalp atışlarını duyabiliyorum diye :))

Ben sabah göbişimin resmini çektim tel.evde bırakmışım eşimi bekliyorum şimdi gelsinde onun tel.çeker koyarım artık.

günaydın kızlarrr bakalım becerebilecekmiyim.dün akşam çekmeyi unuttum geceliğimi giydim sonra aklıma geldi söz verdim diye birde üzerimi tekrardan çıkardım foto için:) hadi bakalımm iyi göbiş eklemelerr. :teytey:

Eklentiler

• $P7290005.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 77
yase maşallahh çok hoş çıkmış :) kaç haftalıksın bide kaç kilo aldın acaba yerimseniben

valla bu cuma 12 bitiyo.(ultrasonda baktı daha geç olmuş yumurtlamam onun için bu doktor sat ı baz almadı ).sat tarihime göre 12+4 bugün.valla 2 gün önce baktığımda 1-1.5 kilo almıştım.

kızlar sayfamız hayırlı olsun.Göbişleri çıkanlara pek bi özendimç.ben biraz daha beliycem sanırım ama sizin fotolra bakıp bakıp kendimi hayal ediyorum:)

maşşallah göbüşüne canım ayy böle görünce bende sabırsızlanıyorumm bakalım en büyük göbek kimin olucak...

Benim göbişim nasıl tam belli olmuyor sanki göbişim olduğu 12+3 çekildiğimde:CüvCüv:

Eklentiler

• $Fotoğraf141.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf142.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 84
Bence baya büyük gibi acaba kıyafetin bolmuş ondanmı?Çok güzel görünüyorsun Allahım devamına erdirsin.Eskiden göbüşü eritmeye çalışırdık şimdi biran önce çıksa diyoruz.kadınların kilo almaktan en zevk aldığı durum:HAMİLELİK :))

kıyafetimi olabildiğince sıkmaya çalıştım ama sabahları bazen böyle kocaman oluyorum bazende akşam,bu sefer sabaha denk geldi :)))
kilo konusunda haklısın zevkle yemek yiyorum artık sıkılmadan kaydirigubbakcemile3

ben göbeğimi koysam sen hamile değilsin dersiniz (

Koysana canım bakalım senin minişinede,neden üzülüyorsunki ilerleyen aylarda iyice belli eder karnını

aayyy bu arada benim miniş konuşuyor galiba kızlar gurul gurul sesler geliyor içeridenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…