- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
tamam bakayım yarındaa..
benim göbek anca 5,ayında kendini belli etmiştikaydirigubbakcemile3kimseye inandıramıyordum..hadi bakalım başlasın şowww...
Biz o faslı her gece yapıyoruz canım,eşim gerçekten duyuyorum diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kumanda testi yaptım akşam çok hızlı atıyordu gerçekten :))
Zaten eve gidince hep elim göbişimde geziyorum okşuyorum konuşuyorum onunla belki beni duyuyordur diye :))
benim daha 10 haftalık daha doğrusu 9 +5 falan yinede belli olurmuki bu kumanda testinde :ecrin_bebek:
ya çağlayancım eşim moralimi bozdu
kumanda testini yaptım kumanda hafif hafif havaya kalkıp iniyo sanki kalp atışından etkileniyormuş gibi.bağırarak eşimi çağırdım anlattım böyle böyle diye aman o senin kalp atışından etkileniyor kan pompalanıyor ya heryere ondan dedi aldı kumandayı kendi karnına koydu ondada oldu aynı durum sonrada bi güzel güldü bana bukadarcık çocuğun hareketleri bellimi olur daha önce hiç anne olmamış gibi davranıyorsun dedi
ama bana gerçekten minik minik kalp atışları gibi gelmişti
günaydın kızlarrr bakalım becerebilecekmiyim.dün akşam çekmeyi unuttum geceliğimi giydim sonra aklıma geldi söz verdim diye birde üzerimi tekrardan çıkardım foto için:) hadi bakalımm iyi göbiş eklemelerr. :teytey:
günaydın kızlarrr bakalım becerebilecekmiyim.dün akşam çekmeyi unuttum geceliğimi giydim sonra aklıma geldi söz verdim diye birde üzerimi tekrardan çıkardım foto için:) hadi bakalımm iyi göbiş eklemelerr. :teytey:
Bence baya büyük gibi acaba kıyafetin bolmuş ondanmı?Çok güzel görünüyorsun Allahım devamına erdirsin.Eskiden göbüşü eritmeye çalışırdık şimdi biran önce çıksa diyoruz.kadınların kilo almaktan en zevk aldığı durum:HAMİLELİK :))
ben göbeğimi koysam sen hamile değilsin dersiniz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?