• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

uzun bir aradan sonra göbüşümü ekleyeyim dedim...

gobus.jpg

maşallah cnm bbeişine ve göbüşüne:)

ayyy ama ben çok kıskandım şimcik bende koymak isterdim ama koyamıyorum boshayallersmile
en azından şunu diyim bari :kedi: 95 kilo ile hamile kaldım şuanda 2,5 kilo aldım henüz bebişte pıtır pıtır oynuyor içerde

gaye göbüş maşallah...epey büyümüş

evet hem kızım hem ben büyüyoruz büyük bir hızla :D

ayyy ama ben çok kıskandım şimcik bende koymak isterdim ama koyamıyorum boshayallersmile
en azından şunu diyim bari :kedi: 95 kilo ile hamile kaldım şuanda 2,5 kilo aldım henüz bebişte pıtır pıtır oynuyor içerde

ohh ohh oynasın... benimki de arada baya okkalı tekmeler atıyor.

gyshnky maşallah göbişine kocaman olmuş :))

teşekkürler canım.doğuma yuvarlanarak gidicem bu gidişle

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 20 hafta 2 günlük hamileyim.sat.9 mayıs.

merhaba cnm bende tam 20haftalık hamileyim yeni katıldım.sat.11 mayıs yani bebişlerimizin arası çok az olucak:)benim kızım olucak doktorum 16 haftalıkken söyledi ctesi kontrolüm var bakalım kızım büyüdü mü?:)gerçi tekmeleriyle artık baya hissetiriyor kendini:):)

merhabalar bende yeni katıldım.22 haftalık hamileyim.Benimde göbişim iyice çıktı.2 Şubat gözüküyor doğumum.Benimde kızım olacak hayırlısı ile.Heyecan ile bekliyoruz.
sizlere de tebrikler :)))

kızlar bende 5.ayımı bıtırmek uzereyım...karnım baya buyuk ya 3.çocugum dıyemı acaba ya?????? 2 şubat gibi dogum ınsallah

Back