- Konu Sahibi CaglayanCicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm maşallah diyorum kocaman olmuş yaaa nekadar güzel bnmde 17 hafta ama hala küçücük sanırım iç karnım büyük ayy böle büyüse biii ne kadar tatlı görünüyoo
bu sefer oldu galiba
nesli sanırım benim de senin gibi olacak karnım:,)
normalde bakanlar çok fazla anlamıyor hamile olduğumu yada 5 ayı bitirmek üzere olduğumuzu anlamıyorlar ama artık bende çıksın istiyorum önümde şöyle top gibi :))) bu arada daha 1,5 kilo aldımm sanırım vücut yapım değişiyo
bu sefer oldu galiba
bu sefer oldu galiba
kızlar benm göbiş biraz aşağıda yani kasıklarıma daha yakın o yüzden de kasık ağrım oluyo olabilirmi acaba?
Masallah sana cok seker
ayyy çok imreniyorum böyle zapzayıf olupta sadece karnı çıkan hamilelere
süpersinnna.s.
Bence de süpersiniz canım :)
Maşallah diyorum oğluşunla sana böyle zayıf hamiş kalan annelere çok imreniyorum ne kadar güzel yakışıyor :))
canım maşallah size oğluşumuzda baya kendisini göstermeye başlamış teyzesi yesin onu dur ben şu 100 msj dolduruyum az kaldım hemen göbişimizi ve cicilerimizi ekliycez kaydirigubbakcemile2
canım benim göbeğimde aşağıda senin gibi arada kasıklarım ağrıyo ama bu rahimin büyümesi yüzünden oluyomuş normalmiş canım kafana takma
uzun bir aradan sonra göbüşümü ekleyeyim dedim...
maşallah canım ne güzel büyümüş
büyüdük teyzesi :) bu hızla nereye kadar gidicez bilmiyorum :CüvCüv: