• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

9a8aa08f.jpg
bu sefer oldu galiba

cnm maşallah diyorum kocaman olmuş yaaa nekadar güzel bnmde 17 hafta ama hala küçücük sanırım iç karnım büyük ayy böle büyüse biii ne kadar tatlı görünüyoo

aynen ya..benimde hiç yok gibi yani çok yemek yiyince şiş gibi..bilmeyen biri anlamaz hamile olduğumu...

normalde bakanlar çok fazla anlamıyor hamile olduğumu yada 5 ayı bitirmek üzere olduğumuzu anlamıyorlar ama artık bende çıksın istiyorum önümde şöyle top gibi :))) bu arada daha 1,5 kilo aldımm sanırım vücut yapım değişiyo

normalde bakanlar çok fazla anlamıyor hamile olduğumu yada 5 ayı bitirmek üzere olduğumuzu anlamıyorlar ama artık bende çıksın istiyorum önümde şöyle top gibi :))) bu arada daha 1,5 kilo aldımm sanırım vücut yapım değişiyo

evet canım normalde bakınca kimse anlamıyor :çok üzgünüm: hatta 5 aylık değince şaşırıyorlar ben daha kilo almadım ama vücut yapımız değişiyo evet benimde öyle canım kaydirigubbakcemile4

Masallah sana cok seker

ayyy çok imreniyorum böyle zapzayıf olupta sadece karnı çıkan hamilelere
süpersinnna.s.

Bence de süpersiniz canım :)

Maşallah diyorum :nazar: oğluşunla sana böyle zayıf hamiş kalan annelere çok imreniyorum ne kadar güzel yakışıyor :))

canım maşallah size oğluşumuzda baya kendisini göstermeye başlamış teyzesi yesin onu dur ben şu 100 msj dolduruyum az kaldım hemen göbişimizi ve cicilerimizi ekliycez kaydirigubbakcemile2

teşekkürler oğlumun güzel teyzelerii :CüvCüv:
Kızlar diğer forumlarda göbiş topiclerine bakıyorum da
ilk başlarda minicik göbekler,zamanla kocaman olmuslar
az kaldı öyle olmamıza opuyorumnanaktan

Back