• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

19+4 oldukk
f4b9480e.jpg

81b20825.jpg

19+2 benim göbek olduğu yerde sayıyo sanırım geçen sefer çektiğim foto dahamı büyüktü ne

Ben senin resmini şimdi gördüm canım :nazar: bebişin çok güzel büyümüş.
Bazen benimde bir şiş bir inik oluyor normal heralde,bir ara bende yüklesem olacak yeni göbişimizi görsün teyzeleri :)))

Slm arkadaşlar hepimizin göbişleri her geçen gün büyüyor..Ben hala kıpırtılarını hissedemiyorum.18+3 olduk.sanırım bu haftadan sonra hissederim.YALOVADA ve BURSA DA OLAN ARKADAŞLAR VARMI? Ben BURSA\Orhangazide oturuyorum ama Dr umuz Yalovada.orada olan arkadaşlarla belki aynı dr a gidiyoruzdur bilgilerimizi paylaşmak isterim.Hepinize sağlıklı günler...

Slm arkadaşlar hepimizin göbişleri her geçen gün büyüyor..Ben hala kıpırtılarını hissedemiyorum.18+3 olduk.sanırım bu haftadan sonra hissederim.YALOVADA ve BURSA DA OLAN ARKADAŞLAR VARMI? Ben BURSA\Orhangazide oturuyorum ama Dr umuz Yalovada.orada olan arkadaşlarla belki aynı dr a gidiyoruzdur bilgilerimizi paylaşmak isterim.Hepinize sağlıklı günler...

Bende orhangazi'ye gelin geldim ama yalovada oturuyorum canım :))
uzmanlarda buğday hanım var ben ona gidiyorum sen hangisine gidiyorsun

Aaa bende aynı dr a gidiyorum.daha önce filiz hanımla başlamıştım o yurt dışına gidince buğday hanıma geçtim şimdilik memnunum.Önümüzdeki hafta bir randevumuz var bakalım nasılmışız:)))

Aaa bende aynı dr a gidiyorum.daha önce filiz hanımla başlamıştım o yurt dışına gidince buğday hanıma geçtim şimdilik memnunum.Önümüzdeki hafta bir randevumuz var bakalım nasılmışız:)))

Bende ilk filiz'e gitmiştim sonra buğday'a geçtim,bende memnunum çok şükür şu anda bir sorunumuz yok.Benim 30 eylül'de randevum foruma gelsene orda konuşalım.Burası göbiş topiği hem orda çok kalabalığız 2011 şubat anneleri neredeee :))

Selam hazel bende yalovadayım ve aynı doktora gidiyoruz çiçek söylemiş zaten sana ama bende bir merhaba diyeyim dedim.Aramıza hoşgeldin:)

arkadaşlar slm herkese ben aranıza yeni katıldım.17+5 haftalık hamileyim.hiç göbeğim çıkmadı kilomda aynı almadım.gören nasıl hamilesin sen diyolar.bu konuda moralim bozuk.benim gibi olanınız varmı?

arkadaşlar slm herkese ben aranıza yeni katıldım.17+5 haftalık hamileyim.hiç göbeğim çıkmadı kilomda aynı almadım.gören nasıl hamilesin sen diyolar.bu konuda moralim bozuk.benim gibi olanınız varmı?

canım benimde 18. haftaya kadar aynen öyle idi 18. haftadan sonra göbeğim çıkmaya başladı bende 1 kilo aldım.benimde moralim bozuluyordu hatta doktorum bile nerde senin göbeğin dedi düşün yani.Ama şimdilerde de göbek çıkmış artık diyolar bu seferde buna moralim bozuluyo merak etme seninde benim gibi olur kaydirigubbakcemile3

cnm bende 17+1im ve benimde çok belli değil yani zaten zayıf başladım hamileliğe bende üzülüyorum ama inşallah 18.haftadan sonra çok farkediyomuş herkes öle diyo inş bizimde kocaman olcak göbişlerimiz sağlıklaa

ben kilolu hamile kaldim cok belli olmaz göbegin dediler ama aldi basini gitti göbek bi ara cekeyim ekleyeyimde görün sisko anne karnini =)

Back