- Konu Sahibi CaglayanCicek
19+4 oldukk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19+2 benim göbek olduğu yerde sayıyo sanırım geçen sefer çektiğim foto dahamı büyüktü ne
Slm arkadaşlar hepimizin göbişleri her geçen gün büyüyor..Ben hala kıpırtılarını hissedemiyorum.18+3 olduk.sanırım bu haftadan sonra hissederim.YALOVADA ve BURSA DA OLAN ARKADAŞLAR VARMI? Ben BURSA\Orhangazide oturuyorum ama Dr umuz Yalovada.orada olan arkadaşlarla belki aynı dr a gidiyoruzdur bilgilerimizi paylaşmak isterim.Hepinize sağlıklı günler...
Aaa bende aynı dr a gidiyorum.daha önce filiz hanımla başlamıştım o yurt dışına gidince buğday hanıma geçtim şimdilik memnunum.Önümüzdeki hafta bir randevumuz var bakalım nasılmışız:)))
Slm arkadaşlar hepimizin göbişleri her geçen gün büyüyor..Ben hala kıpırtılarını hissedemiyorum.18+3 olduk.sanırım bu haftadan sonra hissederim.YALOVADA ve BURSA DA OLAN ARKADAŞLAR VARMI? Ben BURSA\Orhangazide oturuyorum ama Dr umuz Yalovada.orada olan arkadaşlarla belki aynı dr a gidiyoruzdur bilgilerimizi paylaşmak isterim.Hepinize sağlıklı günler...
Selam hazel bende yalovadayım ve aynı doktora gidiyoruz çiçek söylemiş zaten sana ama bende bir merhaba diyeyim dedim.Aramıza hoşgeldin:)
arkadaşlar slm herkese ben aranıza yeni katıldım.17+5 haftalık hamileyim.hiç göbeğim çıkmadı kilomda aynı almadım.gören nasıl hamilesin sen diyolar.bu konuda moralim bozuk.benim gibi olanınız varmı?
20+4 günlük olduk
arkadaşlar slm herkese ben aranıza yeni katıldım.17+5 haftalık hamileyim.hiç göbeğim çıkmadı kilomda aynı almadım.gören nasıl hamilesin sen diyolar.bu konuda moralim bozuk.benim gibi olanınız varmı?
cnmm maşallah göbüşüne ve prensesinee:)
ben kilolu hamile kaldim cok belli olmaz göbegin dediler ama aldi basini gitti göbek bi ara cekeyim ekleyeyimde görün sisko anne karnini =)