• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

17+2 haftalık
878c6f9d.jpg

bilen bilir bir türlü fotoğraf ekleyemedim şimdiye kadar bende albümüme koydum fotoğrafımı bakmak isteyen ordan bakabilir....

çiçekçiçek sanada maşşallah ne güzelçıkmış bebiş:nazar:
benim zaten bu kdr göbeğim vardı hamilelikten önce hala anlaşılır bigöbeğim çıkmadısositososito

de084621.jpg

bu da benim göbüşüm kızlar sanırım normalden biraz büyük 17+4 günlük hamile kalmadan önceki yapğ birikintisinin üstüne olunca bööle oluyo sanırım

de084621.jpg

bu da benim göbüşüm kızlar sanırım normalden biraz büyük 17+4 günlük hamile kalmadan önceki yapğ birikintisinin üstüne olunca bööle oluyo sanırım

Aynı benim göbiş maşallah canım olsun böylesi daha güzel ben çok seviyorum göbişimi :nazar::))
yarında bende ekliyim bari bende kg hamile kalınca üstüne geliyor :))

yeşim senin göbekte büyümüş maşallah artık tam bir hamile hali almışsın ayrıca oğlunun cicileride çok güzel güle güle giysin inş.))

ayy saolun kızlar bende bu göbişle 4 aylık diyemiyodum valla :))bencede çok şirin çocukluğumdan beri hamile bayanları hep çok sevimli bulmuşumdur zaten ondan belki psikolojik çabuk büyüdü benimki :))

de084621.jpg

maşallah belli ediyor bebiş kendini. tabi kıyafetlerden de bu kadar belli canım, dar bişeyler giyince benim de böyle ama bol gömleklerde hiç belli olmuyor.

gözde benimki de yağ birikintisinin üstüne geldi:)))))
aynı böyle:)))))))))
maşallah Allah nazarlardan korusun yavrularımızı bizleri

Back