2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

Hepinizin göbişleri çok güzel.Benimde çıktı bayağa 15+5 oldu benimkide dr.kız gibi görünüyor ama tam emin değilim dedi.Hayırlısı olsun dedik bizde. Bende koymak istiyorum göbişimin resimnlerini ama msj hakkım varmış sanırım...

vallaa kız çok güzel çıkmışş bebiş fotonn:) hadi bakalım daha şişmelerr.bende unutmazsam hafta içi çekip yoyarım.

çicekçim göbüşün çok tatlı ben bu göbüşlerin küçük hallerini daha çok seviyorum:) birde bişey sorucam önceki hamileliğinle bu hamileliğinde göbüşünde farklılık varmı? yani daha mı çabuk çıktı yada şeklinde filan?

şekli tamamen farklı canım önceki resmen top şeklinde çıkmaya başlamıştı bu sanki yayvan çıkmaya başladı bi de ben diğer hamileliğimde 5kilo daha fazla başlamıştım bu daha iyi oldu o yüzden.

çiçek maşallah göbişine :) 17 haftanın içindeyim ama benim sade sivri az bi göbişim var belli degil yani senin iyice belli olmuş artık kız göbegimi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…