2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

Burcu çok güzel çıkmışsın canım,ama ben göbişe bittim ya. :))
kocaman olmuş,bizimkilerdemi böyle olacak ve biz onları nasıl taşıycaz kocaman kocaman :))

arkadaşlar buda benim göbüşüm yani benim bebişim
14+4 günlük halim burada 61,7 kiloyum toplam 3 kilo aldım bu zamana kadar

Eklentiler

• $Görüntü124.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $Görüntü095.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $Görüntü113.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 47

burcucum çook tatlı çıkmışsınız ya.insanın inanası gelmiyo son haftalar göbüşün bukadar büyüyeceğine.maşallah oğluşuna :)

kızlar bende resmimi eklemek istiyorum ama benim kociş birazcık kıskanç :) yüzümüzü koymuyoruz sadece göbek diyorum ama bakalım onu ikna edebilirsem eklerim :)

çok şirin olmuşsun bu hamileliğin de de böyle güzel olursun inşallahboshayallersmile

sağolun kızlar gerçektende bende aynaya baktıkça şaşırıyorum halime bir anda çıktı göbeğim beni görenlerde şaşırıyorlar bayağı şişmişsin diyorlar tabiki biraz moralim bozulsada aldığım kiloları bildiğim için içimrahat toplam 3 kilo aldım deyincede şaşırıyorlar sadece 3 kilo göbeğimde toplandı sanki
bebeğim sağlıklı olsunda inşallah doğumdan sonra aldığımız gibi veririz kiloları

ayy burcucum özlüyor demi insan o günleri.bende kızımdaki hamile göbüşümü çok seviyordum.ne güzel günler bunlar ya:)
özendim şimdi bendemi yüklesem ne 9 aylıkkenki halimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…