• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

maşallah göbeklerinize ne güzel büyüyolar artık yavaş yavaş dışardan bakılınca anlaşılcak bebişlerimiz...bende çok fotoğraf koymak istedim ama yapamıyorum format uygun değil diyor neden kaynaklanıyodur siz nerden çekip atıyosunuzki bu fotoları...??

nicesmart teşekkür ederim canım. Burcucum sen çok tatlı bir hamiş olmuşsun oglunda. İnşallah bunda da öyle olursun :)

Cnm teşk.ler öpt
a.s.
çok şirin olmuşsun bu hamileliğin de de böyle güzel olursun inşallahboshayallersmile
Cnm teşk.ler öpta.s.
sağolun kızlar gerçektende bende aynaya baktıkça şaşırıyorum halime bir anda çıktı göbeğim beni görenlerde şaşırıyorlar bayağı şişmişsin diyorlar tabiki biraz moralim bozulsada aldığım kiloları bildiğim için içimrahat toplam 3 kilo aldım deyincede şaşırıyorlar sadece 3 kilo göbeğimde toplandı sanki
bebeğim sağlıklı olsunda inşallah doğumdan sonra aldığımız gibi veririz kiloları

Oyy maş kuzuma ya:nazar:, bünyeye göre değişiyor cnm ya kimisi hemencik veriyor kimiside veremiyor kiloları

:nazar:ayy burcucum özlüyor demi insan o günleri.bende kızımdaki hamile göbüşümü çok seviyordum.ne güzel günler bunlar ya:)
özendim şimdi bendemi yüklesem ne 9 aylıkkenki halimikaydirigubbakcemile3

Ah evet cnm ya, 5buçuk ay kadar sonra bu hali alıcaz ha ha :)) ekle ekle hemen
kaydirigubbakcemile4
ayy çok güzel çıkmışsın burcuu

ben kendimi böyle düşünemiyorum hiç :1:

Düşün düşün cnm bu günler yakın :)) teşk.ler
a.s.
Burcu çok güzel çıkmışsın canım,ama ben göbişe bittim ya. :))
kocaman olmuş,bizimkilerdemi böyle olacak ve biz onları nasıl taşıycaz kocaman kocaman :))

Evt cnm işte bööle kocaman kocaman göbüşlerle takılcaz :))) teşk.ler cnm

arkadaşlar buda benim göbüşüm yani benim bebişim
14+4 günlük halim burada 61,7 kiloyum toplam 3 kilo aldım bu zamana kadar

maş kuzuma yaa
:nazar:
burcucum çook tatlı çıkmışsınız ya.insanın inanası gelmiyo son haftalar göbüşün bukadar büyüyeceğine.maşallah oğluşuna :)

Cnm teşk.ler,
a.s. şaka gibi dimi :))
kızlar bende resmimi eklemek istiyorum ama benim kociş birazcık kıskanç :) yüzümüzü koymuyoruz sadece göbek diyorum ama bakalım onu ikna edebilirsem eklerim :)

Ekle cnm ekle hemen :)

göbişlerde bebişlerde süper görünüyo bende ekliyecem çekince kıskandım sizi

Bekliyoruz cnm hadi :))

Hatunlar selama.s., göbüşlere kocaman bir maş. şimdi pek bi göbüşüm yok, ufak bişi :kedi:bi ara çekerim :) aşağıdaki foto oğlumun doğumuna bi kaç gün kala çekildi :) göbüşümü özledim:asigim:

Uploaded with ImageShack.us

burcucum foton çok hoş gerçektende 9 aylık halinle bile çok zarif görünüyorsun inş bende öyle olurum:) bu arada resme bakarken aklıma ne geldi:) senin hamiş kıyafetlerin hazırdır ben şimdiden kara kara düşünüyorum ne giyeceğim diye.Malum zamane öğrencileri ile başa çıkmak zor:(

Allah,göbüşlerinizi sağlıkla büyütmeyi ve sonunda o mucizeye ulaşmayı nasip etsin inşallah...
2010şubat annesi olarak tüm dualarım sizinle kızlar..

yaaa iyi ki bu topici yeni gördüm yooksa çok üzülürdüm yine üzgünümde... 12 haftayı geçtim bende hiç göbiş yok yaaaa nedennn... :gitme:

Hatunlar selama.s., göbüşlere kocaman bir maş. şimdi pek bi göbüşüm yok, ufak bişi :kedi:bi ara çekerim :) aşağıdaki foto oğlumun doğumuna bi kaç gün kala çekildi :) göbüşümü özledim:asigim:

Uploaded with ImageShack.us

çok tatlı bir hamişmiişsin şimdide çok şeker bir anne olduğun belli resminden.. inşallah yüzün hep gülsün yuvan huzur dolsun...

yaaa iyi ki bu topici yeni gördüm yooksa çok üzülürdüm yine üzgünümde... 12 haftayı geçtim bende hiç göbiş yok yaaaa nedennn... :gitme:

ayyüzlüm sneinle günlerimiz tam aynı canım ve bendede yokkk henüz yani çok az bişi var oda belli olmuyo üzülüyorum bendee belli olsun istiyorum ama inşş bizimde bi kaç haftaya büyür ben zayıf bi anne adayı olduğumdan da kaynaklanıyo ama inşş büyürler bizimdeeeee

kızlar hiç dert etmeyin benim de yeni yeni çıkmaya başladı oda gazdan dolayı biliyorum ki ben sizden 3 hafta öndeyim geç çıkması iyi bence giysi problemini erkenden yaşamak ietemem nasıl olsa çıkıcak hiç endişe etmeyin

16+3 günlük oğluşumla ben inşallah fotomuzu koymayı başarabilmişimdir..

Eklentiler

• $DSC00079.jpg
    $DSC00079.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 47
Back