2011 şubat annelerine

HavvaEsen

Havva/ ESRA
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
5.351
1
156
İstanbul
2011 yılının özel ve güzel anneleri...Doğum ve hamilelik heyecanı bizde de geçen yıl bu aylarda eşsiz duygular uyandırıyordu. Öyle ki heyecanımız içimize sığmaz bu topiğe taşardı. Burada öyle güzel dostluklar edindik ki... Şimdi de bebeklerimiz dost ediniyorlar kendilerine... Öğretici ve geliştirici bir dostluk bu. Dedikodunun ve art niyetin olmadığı özel bir dostluk. Emininm siz de tıpkı bizden önceki 2009 anneleri gibi bu eşsiz dostlukları edinmeye başladınız ve ediniyorsunuz. Derdiniz, endişeleriniz ve meraklarınız o kadar fazla ki.. Bunu açtığınız topik sayısından da kolayca anlıyoruz. Bir yere kadar da haklısınız. Ancak bu topikler o kadar çok olmaya başladı ki biz 2010 anneleri kendi konularımızı bulamaz olduk. Bizce çok önemli konular arka sayfalarda kaybolup gitmek üzere. Tahmin edersiniz ki çocuklarla burayı takip çok zor. Yani bu konular bizim için önemli.
Anlayış göstermenizi ve 2011 şubat anneleri topiğinde kolaylıkla paylaşabileceğiniz konularla ilgili topik açmamanızı rica ediyoruz. Topiklerinizde de benzer uyarıları yaptık ancak saygı gösterilmedi ya da göz ardı edildi bu durum. LÜTFEN biraz daha anlayoşlı olalım ki buradan bizden başkaları da kolayca faydalansın.
Sağlıklı bir hamilelik, kolay bir doğum ve gazsız bebekler dileklerimle..

hava arkadaşıma kesinlikle katışlıyorum önemli konuları bulamaz olduk lütfren arkadaşlar daha duyarlı olalaım...

Son düzenleme:
Arkadasim siz bize diyorsunuzda zamaninda sizde az topik açmamissiniz..

Bi kaç arkadasimiz abartiyor olabilir ama bunu illaki 2011 subat annelerine diye konu açipta duyurmaniza gerek yok..

Madem rahatsiz oluyorsunuz kim fazla topik açtiysa yada açmaya devam ediyorsa o kisiyi özel mesaj ile kirmadan uyarabilirsiniz... :34:

Arkadasim siz bize diyorsunuzda zamaninda sizde az topik açmamissiniz..

Bi kaç arkadasimiz abartiyor olabilir ama bunu illaki 2011 subat annelerine diye konu açipta duyurmaniza gerek yok..

Madem rahatsiz oluyorsunuz kim fazla topik açtiysa yada açmaya devam ediyorsa o kisiyi özel mesaj ile kirmadan uyarabilirsiniz... :34:

evet sürmelicim sana katılıyorum bende :92:

diğer ayların annelerinin topicleri kadar bizimkilerde

ben aynı zamanda 2009 nisan annesiyim asıl sizin bu açtığınız topik çok komik olmuş ilk defa duyuyorum böyle birşeyi. sitede yeni olanlar da hakikaten bi gariplik var zannedecek ama burası tüm şubat annelerine ait 2010 yada 2011 annelerine zimmetli değil veya belli bir kota yok şu kadar topik açılabilir diye.

bütün arkadaşlara katılıyorum geçmişteki konuları bi gözden geçirin isterseniz bizim topiklerede şikayet edip sonra okumadığınız için ordaki cevaplarımızıda görmediniz demek siz böyle bi konuyla yer kaplamadınızmı şuan bi konu daha gerilere kayıp gitti açtığınız konu hakkında demekki herkes bi, derd,ne sadece 2011 yada 2010 anneleri adlı başlıklarda cevap bulamıyorki konu açıyor burda bi sınırlama bi kota yok belki seneye bizde aynı sorunu yaşıyacaz varsın yaşayalım dert etmeyiz sanırım çünkü burda paylaşımda bulunmak için varız kimse neden konu açıyorsun demiyor bizxden sonra gelenlerde aynı şey için burda olucaklar herkese kayıtsız şartsız saygı göstermek zorundayız siz geçen sene bu durumdaydınız şuan biz bu kadar heyecanlıyız yarın başka şubat anneleri :71:

ne alaka topik meselesi.çok komik ya.kim ne istiyorsa açar.burası kimsenin tapulu malı değilki sizde açın size birşey diyen varmı?2011 şubat anneleri şuan zaten heyecanlı.siz dogurmuşsunuz bitmiş nasıl olsa.insanlar burda duygularını ne kadar paylaşmak istiyorsa o kadar topik açar istedği gb paylaşır...bunuda anlamadım ilk defa böyle bir başlık gördüm

sadece kınıyorum.nasıl olsa dogurduk başkaları paylaşmasın.siz nasıldınız kimbilir hamileyken.zaten hamile insanlar duygusal oluyor ne diyelim...

arkadaşlar bizde sizin açtığınız topiklere bi baktık acaba bizmi yanlış yapıyoruz diye ama sizde doğumdan önce bizlerden bile fazla topik açmışsınız biraz gerilere bakarsanız iyi olur şimdi bebişlerinizle ilgilenirken bizim yaşadığımız bugünleri çoktan unutmuşsunuz bile.

şöyle bi baktımda bizden çok sizin topikleriniz varr...diş çıkardımı yürüdü mü ek gıda doğum günlerii bebek bakım boy kilo takip...vs bu böyle uzayıp gidioo arkadaşım...bence bizleri uyarmadan önce siz kendinizi uyarın

Çok üzgünüm bu kadar büyük bir tepki beklemiyordum. >Amacım sizleri kırmak da değildi. Sadece rica etmiştim arkadaşlarım adına da. <bireysel uyarıların bu zamansızlıkta imkansız olduğunu biliyor olmalısınız.
Ne hamileliğimi ne doğumumu, ne de doğumdan sonra yaşadığım iş ve ev temposunu unuttum.
sadece dedim ki BU TOPİK BENİM İÇİN ÖNEMLİ VE FAYDALANMAK İSTİYORUM BURADAN. KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞABİLECEĞİNİZ KONULARDA T
tOPİK AÇMAYIN DEDİM.
Elbete ki yeni konular açacaksınız ve paylaşım yapacaksınız. Benim kastettiğim koyu renkle belirttiğim konular.
Ben çalışan bir anneyim ve 9 saatlik mesaiden sonra ev yardımcısız ev işleriyle uğraşıp çocuk yetiştirip her şeyi de öğrenmeye ve evladımı sağlıkla büyütmeye çalışıyorum. Bu koşturmacada da benim için önemli olanlara kolayca ulaşmak istiyorum.
Ben sizi çok iyi anlıyorum hANIMLAR. sİZİN YAŞADIĞINIZ BU DUYGULARI ASLA UNUTAMAM. ( bU KONUDA BENİ SUÇLAYANLAR OLMUŞ ÇOK RENCİDE EDİCİ)
aMA ÖZELLİKLE İLK KEZ ANNE OLACAKLAR BİZİ ANLAYAMAZLAR. bURANIN BİZİM İÇİN TAŞIDIĞI ÖNEM DOĞUMDAN SONRA DAHA DA ARTTI. bURASI SADECE HAMİLELERİN DEĞİL BAYANLAR UNUTMAYALIM. :kkk:

şöyle bi baktımda bizden çok sizin topikleriniz varr...diş çıkardımı yürüdü mü ek gıda doğum günlerii bebek bakım boy kilo takip...vs bu böyle uzayıp gidioo arkadaşım...bence bizleri uyarmadan önce siz kendinizi uyarın

bu topikler bizim için önemli işte. Mesela siz,in erkek bebeğime isim topiği, odalar sepetler, bebekelr döndü mü, gibi topikler için kk da özel bölümler var oradan paylaşın diyorum sadece. Elbete sizin için önemli olan yukarıda örneğini verdiğiniz gibi konularda topik açacaksınız. ben sadece KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞABİLECEĞİNİZ KONULARI KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞIN DİYORUM

iLK 2011 hamileleri geldiğinde çok heyecanlıydık. Sizie elimzden gelen desteği manen vermeye çalıştık ben sadece anlayış istedim. Hepsi bu

bu topikler bizim için önemli işte. Mesela siz,in erkek bebeğime isim topiği, odalar sepetler, bebekelr döndü mü, gibi topikler için kk da özel bölümler var oradan paylaşın diyorum sadece. Elbete sizin için önemli olan yukarıda örneğini verdiğiniz gibi konularda topik açacaksınız. ben sadece KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞABİLECEĞİNİZ KONULARI KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞIN DİYORUM

şimdilik bizim öncelikli konularımız bunlarr bebeklerimizin duruşu odası aldıklarımız isimleriii sizin öncelikleriniz doğumdan sonrakii aşamalarıı biz daha doğurmadığımız için önceliklerimiz farklı daha fazla polemik yaratmaya gerek yok çok sık kullandığınız toğipi sık kullanılanlara ekleyin olsun bitsin böylece aramanıza gerek kalmaz

rencide olduğunuzu söylemişsiniz haklı olabilirsiniz sizin gruptan bir bayanın gelip hapşursanız konu açıyorsunuz gibi bi kelime kullanması buna ek olarak çok tuhaf bi uslupla bunu belirtmesi zaten hepimizden yeterince büyük bi tepki almıştı şimdide bunu dile getirmek için sizin ayrı bi topiğk açmanız sizin için zor oldu fazlalıktan şikayet ediyorsunuzkiiiii burda hiçbirimizin böyle bir hakkı yok sizin değil yanlış anlamayın hiçbirimizin hakkı yok böyle bi konu açarak aradığııza bi adım daha geç ulaşıcaksınız bizim tepkimiz size değil burda paylaşım yapan 12 ayın annesi var ve hepsinde paylaşımlar aynı yoğunlukta tek bunu olay yapan bizim ayımıuzın hanımları ne işse

Biz de sizin gibi böyle topikler açtık ısrarla taşındı topiklerimiz. geriye bakarsanız görürsünüz. Nedenini de yönetim, her ayınb annesi benzer konu açarsa site gereksiz yere dolar cve alt yapısı zayıflar olarak bildirdi bize. Biz de saygı duyduk.

Bahsettiğiniz kişi kimdir bilmiyorum ama acısı benden çıkıyor sanırım Sevim__li

Biz de sizin gibi böyle topikler açtık ısrarla taşındı topiklerimiz. geriye bakarsanız görürsünüz. Nedenini de yönetim, her ayınb annesi benzer konu açarsa site gereksiz yere dolar cve alt yapısı zayıflar olarak bildirdi bize. Biz de saygı duyduk.

Bahsettiğiniz kişi kimdir bilmiyorum ama acısı benden çıkıyor sanırım Sevim__li

bencede uzatmayalım kimsenin tadı kaçmasın bize bi uyarı gelmedi gelirse tabiki dikkate alınır sonuçta hepimizin birbirimizden öğreneceği şeyler var kırmayalım kimseyi sende görüyorsundurki birtek sişz yazıyorsunuz ve siz kırılıyorsunuz uzatmaya değmez herkesin bi paylaşımı var topikte cevap bulamayınca yada daha net cevaplar bulabilirim mantığıyla konu açıyor kimseye zorla açma yapma diyemeyiz

Back
X