• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlarr yemeğimi yaptım mutfağımı topladım hazır yağmurda yağmıyorkene ben bir pazara gidip geleyim görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm şapur şupur Şeniz pek samimi oldu sempatiksalakcinni

kızlarr yemeğimi yaptım mutfağımı topladım hazır yağmurda yağmıyorkene ben bir pazara gidip geleyim görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm şapur şupur Şeniz pek samimi oldu sempatiksalakcinni

Ohhh sefan olsun havanı attın yemek yaptım diye ben düşünüyorum ne yapıyım diye daha akşama :))))
Dikkatli git gel canım görüşürüz opuyorumnanaktan

hele şükür düzelmiş kıskandı bizi araya girmeye çalışıyor :)) soğutamazsın bizi böyle oyunlarlaaa

ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı:((( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.

umarım cumaya güzel sonuçlarla dönersin Busecim

merhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm

Son düzenleme:
Fatmacım hoşgeldin canım geçmiş olsun.
Hediye için eğer seni zorlamayacaksa haftaya verirsen kargoya çok iyi olur bizim için şimdi alan var daha alamayan var,bu sefer arkadaşlar mahçup olacaklar zorda kalmayalım olur mu.25inde verirsen o hafta ulaşsın çünkü hepimiz o zaman göndericez canım

Rüyalardan konuşulmuş kızlar hayrolsun bende görmüştüm, rüyaların çıktığına inanırım
canım 2. hamileliğim ama il bebeğim olcak kısmet olursa.. ilk bebeğimi kaybettim ben 23. haftada geçen yıl kasımda.
bu yıl raporluyum hep evdeyim o yüzden. çok kimsem yok burda zaten. öyle okuldan arkadaşlar falan.2 yıldır izmirdeyim ve çok çabuk çevre edinen biri de değilim. inşallah burda tanışırız ilerde de çocuklarımız arkadaş olurlar....

Cm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş
:asigim: oğlum acaip tekmeliyor bugun beni keyfi yerinde galiba :asigim:
:nazar:
selam kizlar, benden baska seker taramasi yaptiran yok muuuuu merak ettim =)
henüz yaptırmadım cnm
:1hug: Sizin yeriniz her zaman ayrı canım ama onu sıkıştırıyorlar çağlayanın 1 ayı kaldı yakında doğuracak diye müdürem herkese kasım ayında doğuracak diyorda kızı onun için hazırlıyorum canım kaydirigubbakcemile3
Cnm sohbete ortadan daldım anlamadım ama Allah korusun niye 1 ay sonra doğuracakmışsın anlamadım..
acıların smillerı ikinci bölüm

:1no2: smilerın terk ettiği ismailer üzüntüsünden yataklara düşmüştür
:Saruboceq: fakat kendini toparlayıp smilerden intikam almak için yemin etmiştir
:gitme: bu esnada smiler çok mutsuzdur
mafoldumben talihsiz bir evlilik yapmıştır
:mymeka: sürekli kavga etmekte
alsanaalsanasmile Çok üzgünüm çoook hatta hatta şiddet görmektedir
:CüvCüv: bu esnada coşkun ve smilerin bir bebekleri olur
:ecrin_bebek: adına smilercik koyarlar
:smiley-cool: smilercik olmasına rağmen coşkun hiç değişmemiştir
:teytey: geceleri dolaşmakta ::içelim:gönlünü eğlendirmektedir
gamyoncuiremsu smilercik okula başlar
:tomato: birgün yolda yürürken araba çarpar
:uhm: yoldan geçen ismailer tesadüfen görür ve onu hastaneye kaldırır
olumunekankayizsmile ismailer ve smilercik çok iyi arkadaş olurlar
alkisalkisalkis smilercik bir gün ismailkere şöyle der : size kanım çok kaynadı amca size baba diyebiliirmiyimm der...
senağlama ismailer çok duygulanır
gamyoncuiremsu birgün smiler smilercik i parka götürür
:lepi: ismaileri gören smilercik ona doğru koşar
:bbo: ismaileri gören smiler çok şaşırır
fisfisfis smilercik ne olduğunu anlayamamıştır
naniknanik annesine ismailerı çok sevdiğini söyler
fisfisfisyerimseniben smiler daha fazla dayanamaz ve gerçeği söyler
opuyorumnanaktan o senin baban oğlum der
:lepi:hihoyyyt smilercik ve ismailer çok sevinirler

olumunekankayizsmile:emir_bebek:Şeniz hep birlikte mutlu mesut ve bahtiyar bişekide hayatlarına devam ederler ve hiç ayrılmazlar :asigim:

:))) smilerler konuşmuş yine
arkadaşlar nur_45iin hepinize selamı var giremedim foruma dedi kayınvalidesiyle bebik alışverişindeler hepinize selamlar söyledi
A.s. cnm
geçen hafta belediyenin ücretsiz kursuna yazılmıştım.diksiyon kursuna :1:

yarın ilk dersim var büyüyünce spiker olucam inşallah sempatiksalakcinni

napıyolar ne öğretecekkler çok merak ediyorum.en kısa süren kurs buymuş 3 ay tam bana denk geliyor o yüzden bunu seçtim bide yer olursa ingilizceye gidicem.maksat bu son 3 ayımı evde geçirmeyeyim yeni insanlar tanıyayım.insan evde yata yata uyuşuyor.

İlk günün uğurlu gelsin cnm
selam güzel annelerrr nassınız bakalım biz tembellik yaptık anca kalktık.sabah 7de babamızla kahvaltı yapınaca tok karna böyle öyleye kadar uyuyoruz.bebişim tepiklemeseydi belki daha uyurdum acıktı galiba ya kızlar bu bebikler böyle acıkınca susayınca tepki verirmi bak tepinip duruyodu kalktım bişiler yedim duruldu.banamı öyle geliyorki

ilaç konusuna gelince benim birtek vitamin hapım var bende öyle işte birkaç günde bir aklıma geldikçe içiyorum

Ay bu sabahta oğlan ilk defa kıyak yaptı saat 11i geçiyordu, normalde 05:50 -en geç 7buçuk uyanırdı
kızlar sabah işe gelmeden önce sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım ve kan değerleri aralığı 11.5--16.5 arasıymış ama benim 9,9 çıktı normaldende düşük aranızda böyle olan varmııı
Cnm evet şimdilik biraz düşükmüş ama dr kan ilacını ona göre verir cnm muhtemelen tek kullanımlık şişelerde kan şurubu var onlardan verir ve doğuma kadar düzelir cnm merak etme sen, bide iyi pişmiş ciğer ye ben oğlumda yemiştim kan yapar
ii geceler arkadaşlar..
Bugün sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem yapıldı we yüksek çıktı:((( cuma günü 100 le tekrar denencek.. Aslında tatlıya düşkünde değilim ama şu son zamanlar çok nutella yedim. Bebeğim kıpırdansın die. inş cuma günkü yüklememden sorun çıkmaz.
Cnm inş. güzel sonuçlar alırsın geçici birşey olabilir belkide tekrarını isteyebilir doktor
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben 4 gündür bel agrısından ölüyorum. Aslında bel agrısı da degil. İğne batıyor kalçama.

Bugün sonuçları aldık. Şekerimiz normal çıktı. İdrar da bol miktarda lokökosit var. Doktor böbreklerde bir sorun var sanırım kum döküyorsun dedi. Sanırım sancılar ondan :( Magnezyum verdi ve bol su iç dedi.

Bu arada nöbet için raporumu da aldım yarın idareye verecegim...

Cnm geçmiş olsun inş kısa zamanda enfeksiyondan kurtulursun, ağrılarım oldukça azaldı fakat bendede ağrı var, biraz zorladın sende kendini sanırım dikkat et

merhaba kızlar
ders saatim 30 a çıktı her günüm dolu nöbetten düştüm ama çok yoruluyorum 3 gündür siteye ugrayacak halim kalmıyor
merak etmeyin sizi unutmadım
aşırı derecede gribim kızımda öyle
hediyemi yarın göndermeyi düşünüyorum
geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bebişleri iyidir
şimdi uyumaya gidiyorum
öptümm

Cnm geçmiş olsun, ben ve oğullarım iyiyiza.s.
hele şükür düzelmiş kıskandı bizi araya girmeye çalışıyor :)) soğutamazsın bizi böyle oyunlarlaaa

ay bi ara bekleticek bizi açılmıcak sandım neyseki açıuldı hemen

Eline sağlık cnm bugün buranında pazarıydı bizde annemle çıktık geldik

Rüyalardan konuşulmuş kızlar hayrolsun bende görmüştüm, rüyaların çıktığına inanırım

Cm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş
:nazar:

henüz yaptırmadım cnm
Cnm sohbete ortadan daldım anlamadım ama Allah korusun niye 1 ay sonra doğuracakmışsın anlamadım..

:))) smilerler konuşmuş yine
A.s. cnm

İlk günün uğurlu gelsin cnm

Ay bu sabahta oğlan ilk defa kıyak yaptı saat 11i geçiyordu, normalde 05:50 -en geç 7buçuk uyanırdı
Cnm evet şimdilik biraz düşükmüş ama dr kan ilacını ona göre verir cnm muhtemelen tek kullanımlık şişelerde kan şurubu var onlardan verir ve doğuma kadar düzelir cnm merak etme sen, bide iyi pişmiş ciğer ye ben oğlumda yemiştim kan yapar
Cnm inş. güzel sonuçlar alırsın geçici birşey olabilir belkide tekrarını isteyebilir doktor

Cnm geçmiş olsun inş kısa zamanda enfeksiyondan kurtulursun, ağrılarım oldukça azaldı fakat bendede ağrı var, biraz zorladın sende kendini sanırım dikkat et

Selam canım nasılsın,benim patronlarım bana elaman aldılar ya yeni,
ona benim kasım ayında doğuracağımı söylüyor daha önce görüşme için gelenlerede kasım ayında doğum yapacak onun yerine elaman arıyoruz dediler,bu arkadaşımıza dün gene aynısı söylemişler kasım ayında doğum yapacakmışım ki daha 7 aylık bile olmuyorum düşün ama o beni doğurtacak söyleye söyleye :oklava:

Kızlarrrrr selam :)a.s.
Alıntılarımı yaptım sıra bana geldi :) bugün oğlum bana bir ilk yaşattı ve 11e kadar uyudu hatta sanırım 11çeyrek falandı kalktığında şok oldum, neyse sonrasındfa kağandı kahvaltıydı pazar alışverişi derken evdeyiz şimdi, kağan uyudu tam kk ya girecektim site hata verdi neyseki kısa sürdü, teşekkür butonu eklemişler onu farkettim

Dilerim_lal hani bu hikayede nuri alço nerede? ilaçlı gazoz neredeeee,hemen senaryoyaya bunlarıda ekle:)

bu arada bende balkonları yıkayıp çıkardım aradan,biraz dinlenmeye geçtim,birazdan kalkıp diğer toparlama işlerine bakıcam,kızımda tepikleyip duruyor hiç uyumuyormu bu kız yaa,gece gündüz anneye tekmee:)) çoooook şükürr

görüşürüz...

valla kıss bu teşekkür butonu çok iyi olmuşş
beğenme olduğunda onu tıklıcazzzz

Selam canım nasılsın,benim patronlarım bana elaman aldılar ya yeni,
ona benim kasım ayında doğuracağımı söylüyor daha önce görüşme için gelenlerede kasım ayında doğum yapacak onun yerine elaman arıyoruz dediler,bu arkadaşımıza dün gene aynısı söylemişler kasım ayında doğum yapacakmışım ki daha 7 aylık bile olmuyorum düşün ama o beni doğurtacak söyleye söyleye :oklava:

Bendende iyidir cnm sağolasın, o zaman şimdi sana yardımcı olacak sen izindeykende senin yerine geçici bakacak eleman buldular sanırım yoksa kasımda işten çıkartacaklar mı ??
valla insanlar ilginç niye kasımda doğuraymışın yaa hyret bişi belkide kasımda izine ayrılırsın diye düşünüyordur ama izin için bile erken oluyo

Kızlarrrrr selam :)a.s.
Alıntılarımı yaptım sıra bana geldi :) bugün oğlum bana bir ilk yaşattı ve 11e kadar uyudu hatta sanırım 11çeyrek falandı kalktığında şok oldum, neyse sonrasındfa kağandı kahvaltıydı pazar alışverişi derken evdeyiz şimdi, kağan uyudu tam kk ya girecektim site hata verdi neyseki kısa sürdü, teşekkür butonu eklemişler onu farkettim

hosgeldin cnm, ohh ben uyurken hic hissetmiyorum bebisimi yani gece bi uyaninca tekmeledigini fark ediyorum okadar :ecrin_bebek:

Bendende iyidir cnm sağolasın, o zaman şimdi sana yardımcı olacak sen izindeykende senin yerine geçici bakacak eleman buldular sanırım yoksa kasımda işten çıkartacaklar mı ??
valla insanlar ilginç niye kasımda doğuraymışın yaa hyret bişi belkide kasımda izine ayrılırsın diye düşünüyordur ama izin için bile erken oluyo

Nerde anacım izine çıkartacaklar beni,hamile kaldığımdan beri uğraşıyorlar ya benimle bu arkadaşada sakın hamile kalma bebek bizim için büyük sıkıntı oluyor demiş beni kasttederek benim bebeğimi sıkıntı olarak görüyor sevgili müdürem ve erken doğum yapma olasılığımı dile getiriyor sürekli ki öyle birşeyde yok ortada kendince işte birşeyler söylüyor millete ayıp ediyor ama farkında değil

Dilerim_lal hani bu hikayede nuri alço nerede? ilaçlı gazoz neredeeee,hemen senaryoyaya bunlarıda ekle:)

bu arada bende balkonları yıkayıp çıkardım aradan,biraz dinlenmeye geçtim,birazdan kalkıp diğer toparlama işlerine bakıcam,kızımda tepikleyip duruyor hiç uyumuyormu bu kız yaa,gece gündüz anneye tekmee:)) çoooook şükürr

görüşürüz...

Eline sağlık cnm bebişede maş.
valla kıss bu teşekkür butonu çok iyi olmuşş
beğenme olduğunda onu tıklıcazzzz

Bencede güzel olmuş cnm eskiden rep butonu vardı, kullanıcılardaki repler 100.000 küsürü buluncaydı sanırım bu butonu kaldırdılar, şimdi tesekkür butonu eklemişler

hosgeldin cnm, ohh ben uyurken hic hissetmiyorum bebisimi yani gece bi uyaninca tekmeledigini fark ediyorum okadar :ecrin_bebek:

Cnm benide uyandıran büyük oğlum :) 17 aylık şu an normalde sabah 5:50 civarı fln uyanır engeç 7gibi, ama bugün bir ilk yaşatarak ilk efa bu kadar uzun uyudu :)) tabi bende
Uyurken tekme hissetmiyorum ama gündüz farkediyorum minik oğlumu cnm
Sen nasılsın
ben niye görmüyom teşekkür butonu

Nerde anacım izine çıkartacaklar beni,hamile kaldığımdan beri uğraşıyorlar ya benimle bu arkadaşada sakın hamile kalma bebek bizim için büyük sıkıntı oluyor demiş beni kasttederek benim bebeğimi sıkıntı olarak görüyor sevgili müdürem ve erken doğum yapma olasılığımı dile getiriyor sürekli ki öyle birşeyde yok ortada kendince işte birşeyler söylüyor millete ayıp ediyor ama farkında değil

Hay Allahım hakikaten gavazlık yapıyo ama... Allah sabır versin sana ne diyim

Cnm benide uyandıran büyük oğlum :) 17 aylık şu an normalde sabah 5:50 civarı fln uyanır engeç 7gibi, ama bugün bir ilk yaşatarak ilk efa bu kadar uzun uyudu :)) tabi bende
Uyurken tekme hissetmiyorum ama gündüz farkediyorum minik oğlumu cnm
Sen nasılsın

]

hay allah kaydirigubbakcemile3 senin isinde zor valla 17 aylik cocogun bakimida kolay degildir...bende iyiyim canim bugün gec geldim ise saatimin dolmasini bekliyorum kaydirigubbakcemile4

Back
X