2011 Şubat Anneleri

Sevimli hoşgeldin.

Burcu mantar beyaz penir kesiği gibi olur. Anlatabilmişimdir umarım :)

fns93 ben de özel hastaneye gidiyorum. Şimdiye kadar 2 defa gittim. Temmuzun son haftası ikili test için gidecegim.

Senin durumundan dolayı diye düşünüyorum...

.
Kaldı ki gebeliğin belli bir haftasına kadar genellikle alttan muayene yapılmakta.Özellikle kilolu bayanlarda belli bir haftaya kadar karından ultrason ile gözlem yapmanın biraz zor olduğunu duydum.

Yok kızlar öyle bişey kilolu bayanlar hakkında merak ettiklerinizi bana sorun :)
İlk bebeğime 84 kg da hamile kaldım ve 4 haftalıktı gördük karından ultrasonda
Bu bebeğime 94 kiloda hamile kaldım 5 haftalıktı yine gördük karından ultrasonda :))))

Son düzenleme:
kızlar başdönmesi olanlar için soruyorum progestan mı kullanıyorsunuz çünkü ben kullanırken inanılmaz baş dönmesi yapıyordu ilacı içtikten bir saat sonra felan belki bundan olabilir diye soruyorum

evet progestan kullanıyorum ve başımı yastıktan kaldıramıyorum
Maalesef 15 gün daha kullanacakmışım...

Cnm 11-12si ise kız
14 ise erkek
13de ikiside eşit
opuyorumnanaktan

Burcucum banada bakarmısın canım ya çok merak ediyorum :)))

Son düzenleme:
Ayyy kızlarrr 8 den beri okuyorum anca 155. sayfaya gelebildim.Gözümden uyku akıyor gece 00.10 olmuş saat.Şimdi yatıyorum.Yarın okumaya devam.Hepinize iyi uykularr.Rüyalarınızda bebişlerinizi görün emi :)

benide ekleyin 29 yaşındayım 62 kg la hamile kaldım 9 şubat tahmini doğum tarihim sat 5 mayıs

mrhb arkadaşlar.umarım herkes iyidir.bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun.Rabbim sabır versin.bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim.şimdi de çok endişeliyim aynı şey olursa diye.p.tesi kontrolümüz var.inşallah iyidir bebeğim.Rabbim herşeyin hayırlısını versin .ne diyebilirizki.verende o alanda.biz sadece dualarımızı eksik etmeyelim.elimizden gelen bu...

günaydın arkadaşlar....ben bugün kpss'ye girecektim ama sınavı astım....kendimi pek iyi hissetmiyordum umarım sonuçları beni üzmez....hayırlsı artık napalım.....

bende aynı duygudayım ilk bebeğim karnımda ölmüştü şimdiki hamileliğimde hergün iğne vuruyorum kendime ve çok endişeliyim acaba yaşıyomu diye

fadimecim sende kan pıhtılaşması çıktı o zaman kan sulandırıcı iğnemi vuruluyorsun

Mrb cnm.
Benimde düşük tehlikem vardı,rapor verdi dr.Progestan içiyorum ha bre uyuyorum ,1 de iğne vurdurdum.
Ben hamile kalmadan önce Andeva Yıldızda DR.Fatma Seda SOYLU ya gidiyordum ancak artık o kadar dolu ki randevu alamıyorum.Ablamın dr na gidiyorum.

Sen kime gidiyorsun?
Son 2 haftadır herkes aynı dr dan övgüyle söz ediyor ,Medical Park ta ismi Ünal YıRMıBEŞ miş ona gideceğim

Nur_45 bende bu sabah KPSS ye girdim epeyce zorlandım.
Öğleden sonra 2.oturum var benim de çokkk uykum var

İkinizede çokkkk üzüldüm kızlar ((((((((
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…