2011 Şubat Anneleri

ben bu kadar olduğunu bugün farkettim .. hep evde takılıyodm.. rahat bol bol kıyafetler fln düğüne kıyafet almaya çıktık aman allahım!!! heryerden fırlıyor göbek oturup ağladım kaç saat sinirlerim bozuldu...

canım göbeği kapatan önden bol kıyafetlerde var çok hoş hemde onlardan baksan moralini bozma hemen hepimizin göbişi aynı şuan kilo artışı olmayanlarımızda bile göbek şişkin durabiliyo

merhaba hanımlar, yarın inş doktora gideceğiz, ben de 2,5 kilo verdim bu süreçte 80 kilo ile başlamıştım:)
bulantılarım azaldı ama gün içinde azar azar kaldı :)

günaydın kızlar

kilo olayına fazla takılmadan dikkat etmekte fayda var 9. haftadan itibaren günlük kalori ihtiyacımız 300 kalori artıyormuş ve 10. haftadan itibaren kilo alımı başlayabilirmiş

Günaydın kızlar kilo konusuna şimdiden başlamışsınız bakıyorum ben bu sabah tartıldım 1.4kg vermişim yaaaa aldım diye korkarken verdiğimi görünce çok şaşırdım.ınş.bebişim iyidir.
dün demiştim ya cumartesi dr.gidicem diye eşim 1 hafta daha bekleyelim az daha büyüsün bebişimiz rahat rahat görürüz diyor bilmiyorum ne yapıcaz bakalım ben gidelim istiyorum o bekleyelim istiyor.

hiç göbişi çıkan varmı aranızda sanki hafiften bir göbiş durumu çıktı.Birde gögüslerim acayip derecede büyüdü sanki süt dolu içleri sizlerde de böyle şeyler varmı?

canım göbiş yokta göğüslerim felaket durumda hem çok şiştiler hemde çok acıyorlar çamaşırlarım olmuyor artık geceleri uykudan uyanıyorum bazen acıyla ama bebiş iyi olsun da ben dayanırım

Benim o kadar sızlamam olmuyor canım ama farkediliyorlar şiş oldukları gece yatarken ben çıkarıyorum artık çamaşırımı öyle yatıyorum sürekli rahatsız etmesinden iyidir diye düşünüyorum.Evet bebişlerimiz iyi olsunda bende razıyım herşeye

Aklıma ne geldi bebişimin halası ilk hediyesini dün verdi çorap almışlar 2 tane biri sarı diğeri beyaz hani dedim almayacaktınız bebiş kıyafetini ama ne yapalım çok güzellerdi içimiz gitti dayanamadık dediler.
Sarı olan civcivli,diğeri beyaz üzerinde çakmak taş resimleri var çok şekerler ya :))

canım güle güle kullansın bebiş cicilerini vallahi bende zor tutyorum kendimi cinsiyeti belli olmuş olsa dayanamayıp alıcam birsürü şey
çarşıya çıktığımda da internette de sürekli bebiş eşyalarına kıyafetlerine bakıyorum

Saol canım offf o konuda bende çok meraklıyım neler neler almak istiyorum bir bilsen.Kkdan sayfalara bakıyorum bebiş odalarına kıyafetlerine hepside çok güzel ve özenerek seçilmiş eşyalar.
inş.bizde o günleri görür ve paylaşırız en büyük dileğim bu zaten sağlıcakla bebişlerimizi dünyaya getirelim

canım bende 1 kilo aldım vermedim
göbüş çıktı bende artık ben burdayım diyor sıpamopuyorumnanaktan
eşin haklı 1 hafta daha bekleyin bende daha iyi görünür haftaya çarşambada ben gideceğimikili test yaptıracağım

günaydın kızlar

kilo olayına fazla takılmadan dikkat etmekte fayda var 9. haftadan itibaren günlük kalori ihtiyacımız 300 kalori artıyormuş ve 10. haftadan itibaren kilo alımı başlayabilirmiş

dikkat etmek gerekiyoryerimseniben

merhaba hanımlar, yarın inş doktora gideceğiz, ben de 2,5 kilo verdim bu süreçte 80 kilo ile başlamıştım:)
bulantılarım azaldı ama gün içinde azar azar kaldı :)
azalır canım yediklerine dikkat ette bebişe yarasın

bende hollandadan gelirken annem 2 tane çorap almış biri pembe biri beyaz
diyorum kız olursa pembe erkek olursa ilk mavıyı giydireceğim
4 hafta daha bekleyip özele gideceğim ben cinsiyetini öğrenmek için
bende dayanamıyorum çarşıya çıktığımda minik minik kıyaetleri görünce içim gidiyor ama almıyorum:gitme:

inşallah canım yaa nasıl sabırsızlanıyorum bilsen eşimde öyle sürekli şundan da alalım bundan da alalım deyip duruyor bir de onu frenlemek zorunda kalıyorum ona kalsa herşeyi tamamlamıştık şimdi ama ben hala kaybetme korkusu içindeyim sırf bu yüzden birşeyler almıyorum

Bende aslında aldığımı düşünüyordum ama vermişim hiçte anlamadım birde o göbüşi görüyorum ya içimde büyüdüğünü bilmek çok farklı birşeymiş.Anlat deseler anlatamam nasıl bir duygu olduğunu.Aslında mantıklı geliyor canım düşününce her hafta kontrole gidince nasılsa para ödüyoruz bari böyle bir kerede çıkarırız dimi.2li test için ama benim gene erken olacak 10 haftanın sonu gibi denk gelicem sanırım ama ultrasonda bakalım ne büyümüş ayy düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni :)))

Biran önce büyüselerde annelerine gösterseler kendilerini bizde gönlümüzce birşeyler alabilsek ama ben hep korkuyorum nazar değecek bebişime diye.Öyle herkesede söylemiyorum bebişim olacak diye.Bir cinseyetini öğrensek o zaman ilan edicem anne oluyorum diye :)))

Sakın öyle olumsuz şeyler düşünme canım bak bebişinde etkilenir.Eşine birazcık daha dayanmanız gerektiğini anlat canım sadece bir kaç hafta daha cinsiyet belli olunca hiç olmazsa ufak tefekte alırsınız ama sen sakın böyle olumsuz düşüncelerle aklını karıştırma bende bazen olumsuz düşünüyorum ama eğer yolunda gitmeyen birşey olsaydı diyorum illaki vucudum farklı bir tepki verecekti eee vermiyor ama demekki herşey yolunda sende böyle düşün canım :1hug:

aynen bende çok korkuyorum bişey olacak diye
çünkü bana çok nazar değiyor yabancı bi ortama gitmeye korkuyorum artık:gitme:
5 ay sonra inşallah nasip olursa hollandaya gideceğim ailemin yanına orda yapacağım ben doğumumu artık cicilerini ordan alırım:dance:

evet canım boş yere dr a vereceğin paraya bebişine bişeyler alabilirsin (şimdi değil tabi parayı biriktirip alışveriş sonra )

kızlar birşey sormak istiyorum avmlere gittiğinizde kapılardaki o güvenlik koridorundan geçiyormusunuz zararı yok deniyor ama

kızlar bebişlerimizin cinsiyeti 3. ayın sonunda öğrenebilirmişiz
o zaman 2 haftamız kaldı bizimmmmmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…