görünüyo 8 weeks 4 days yazıyo resimdede haftalar hep 5 e r 5 er gittiği için belli olmuyo aradaki sayılar beğenmediysen siteden seç sonra sana verdiğim kısmını yapıştır tekrar içine sinsin
geçmiş olsunevet onu görmeği çok istiyorum zatencanım iyimi kalp atışları atıyormu çok ama çok merak ediyorum.Geçen hafta baya bir sıkıntılı dönem geçirdim inş.iyidir bebişim.
Senin nasıl geçiyor canım hamilelik dönemi.Benim mide bulantılarım sıcak ortamda olmadığım sürece pek olmuyor artık.
teşekkürler...daha erkenmiş ilaçlar için...ben biraz tez canlıyım sanırım :)
manik cnm benim bebişimede çizelge yapar mısın rica etsem bebişim çizelgesiz kaldı arada sat 23mayıs
manik cnm benim bebişimede çizelge yapar mısın rica etsem bebişim çizelgesiz kaldı arada sat 23mayıs
geçmiş olsun
ben iyiyim canım sabah bulantısı pek olmadı benim zaten ama yemeği fazla kaçırırsam bulantım oluyor yine
bebişi çok merak ediyorum bende iyimi diye
mesajını şimdi gördüm canım ancak senin için bi arkadaşımız yapıp yollamış sanırım güle güle kullan çizelgeni[/QUO
sanada tşk ederim cnm
minikmucizem tşk ederim cnm şimdi gördüm eline sağlık sen msjımı görmedin sandım o yüzden manikten istedim tekrar tşk
birazda korkuyorum bi sorun çıkar mı diye
minikmucizem cnm sen ilk doktora ne zaman gittin ben henüz gitmedim yarın randevu alıcam
kızlar slm.. kilo aldınız mı ya .. moralim çok bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?