2011 Şubat Anneleri

Selam kızlar.Ben şu günlerde çok gerginim.En son bebişimin kalp atışlarını duyduk.Doktorum 2li test için 5 ağustosa randevu verdi çok korkuyorum.Çevremdeki insanlarda beni çok kaygılandırıyor.Heveslenme daha çok küçük falan her sabah korkuyla uyanıyorum o minik kalbi atıyomu acaba diye?Hamile kalmadan önce plan yapardım şunu yapıcam şunları alıcam diye inanın hayal kurmaya bile korkar oldum.Neden mutluluğumuzu yaşayamıyoruz hep bi endişeyle beklemek zorunda mıyız?

tiroid hapı kullanan arkadaşlar ben de aynı kaderi paylaşıyorum.ben de check up sırasında nodülüm olduğunu öğrendim.Antalya da bi prof.gidiyorum.Benim hormon değerlerim normal.Nodülüm zararsızmış içi su doluymuş.Doktorum ethyrox verdi 50mg kullanıyorum.Tshım 1.25 bu ayın 15.de tekrar ölçtürücem.İnşallah yükselmez.

görünüyo 8 weeks 4 days yazıyo resimdede haftalar hep 5 e r 5 er gittiği için belli olmuyo aradaki sayılar beğenmediysen siteden seç sonra sana verdiğim kısmını yapıştır tekrar içine sinsin

manik cnm benim bebişimede çizelge yapar mısın rica etsem bebişim çizelgesiz kaldı arada sat 23mayıs

geçmiş olsun
ben iyiyim canım sabah bulantısı pek olmadı benim zaten ama yemeği fazla kaçırırsam bulantım oluyor yine
bebişi çok merak ediyorum bende iyimi diye

minikmucizem tşk ederim cnm şimdi gördüm eline sağlık sen msjımı görmedin sandım o yüzden manikten istedim tekrar tşk

minikmucizem tşk ederim cnm şimdi gördüm eline sağlık sen msjımı görmedin sandım o yüzden manikten istedim tekrar tşk

rica ederim msjını gördüm ama internet bağlantımda sorun var çok kesiliyor o yüzden sat ı yazdığın mesajı bulamadım şimdi tekrar yazınca bağlantı da varken yapayım dedim

sağlıkla büyüsün bebiş

ya ben 4-5 kilo aldım mide bulantıları çok erken oldu bende ve bitti deli gibi yemeğe vurdum kendimi offfff düğün var bi de ne halt edicem bilmiyorum!

ben biraz aldım gebelik başında verdiğim kiloların 1 ini almışım ama önemsemiyorum nasıl olsa hala başladığım kilodan aşağıdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…