Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar iyi geceler benim gibi bu saatte hala burda olan hamişler varmı ? : ) uyku tutmayanlar :)
arkadaşlar iyi geceler benim gibi bu saatte hala burda olan hamişler varmı ? : ) uyku tutmayanlar :)
arkadaşlar şu listeyle kim ilgileniyor....3. oldu wallla yazışım.nolur beni de ekleyin artık şu liisteyee..sat 9 mayıs muhtemel doğ tarihi 16 şubat
Manikcim eksik olan bilgilerimm :ecrin_bebek:
SAT 15 MAYIS
KİLO 53
arkadaşlar şu listeyle kim ilgileniyor....3. oldu wallla yazışım.nolur beni de ekleyin artık şu liisteyee..sat 9 mayıs muhtemel doğ tarihi 16 şubat
günaydın arkadaşlar....biz bugün bulantılı bir güne merhaba dedik...sizlerde durum nedir?
canım ben geçen haftalar göre bugünlerde iyiyim.Yalnız bu seferde dudağımda uçuk çıktı onunla uğraşıyorum.Bugün doktora gittim B vitamini ve uçuk kremi verdi.İnş geçecek![]()
benimde öyleydi canım ama bugün sabah bulantım var yine...geçmiş olsun umarım hemen geçer uçuğun...B vitaminide uçuk için mi verdi doktorun...
günaydın hanımlarr