ayrandan midem bulanmaya başladı benimm.birde kokulara hassasiyetim ve öğlen uyku uyuma isteği başladıama çalışıyorum (((((((.gaz olayı zaten var gazman gibi oldumm.birkaç gündür kabızlık problemi de başlıyo bi fikri olan varmı kızlar
ayrandan benimde midem rahatsız oluyo sanki ayran içinde gazımda artıyorr sende benim gibiymişsinn biraz idare edicez inş biran önce geçer..
bende şimdiden 2 kilo aldım daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar çokmu acaba bu 2 kilo?
hakikaten arkadaşlar bu kilo durumunu nasıl kontrol edicez bende kilolu hamile kaldım...kapıdan sığmıcaz heralde....
çok teşekkür ederim ... hepimiz inşallah kucaklarız cennet kokulularımızı....hayırlı olsun inş bebeğin allah kucağına almayı nasip etsinn...dualarım seninle..:Saruboceq:
Arkadaşlar benim bebişim şu anda 7.haftasında.Sizde belirti durumları nasıl?Ben de hiç miğde bulantısı falan yok.Arkadaşlarım hep miğde bulantılarından bahsederdi.Bi taraftan olmadığı için seviniyorum ama pimpirikli bi anneyim ben de niye yok diyorum.Bu arada doktorum havuza girme ama denize girebilirsin dedi.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım var mı?Hepinizi öpüyorum.
selam kızlar.malesef o kilo problemi bende de var ilk 2 ay oldu bende 1 kilo almışım ama ben çook yiyenlerdenim ya.ne bulsam yiyorum olacağı buydu:) 2 gündür sol kasığım ağrıyo biraz da belim ağrıyo normalmi acaba?olmazsa pazartesi dr gideceğim.
canım muhakkak doktorunla konuş benimde bel ağrım vardı hafif lekelenme oldu sonrasında düşük tehlikesi yaşadım lütfen dikkat et dinlen bol bol..
arkadaşlar bugün bebeğimi görmeye gittim iannılmaz duygusal anlar yaşadım dr ultrason cihazını koyar koymaz sanki kıpırdıyomuş gibi geldi yanılmışımdır diye düşünürken bi baktımki elleri ayaklarını nasıl hareket ettiriyorrr (MAŞALLAH)bide kordonundan geçen kanı gösterdi bununla besleniyor işte dedii çok güzeldiii yaa çok güzel bi duygu allah herkese tattırsın inş.
amin canım inşallah inşallah bütün dualarımız onlara..doktorunu bi arasaydın canım belki bel ağrını duyunca progestana devam der ben hala içiyorum günde 4 tane
Günaydın arkadaşlar akşam pek gelen olmamış ama yeni hamişler gelmiş aramıza hoşgelmişler :))
Ya ben wc'ye çıkamıyorum biliyorsunuz üstüne üstlük şimdide gaz sancısı başladı karnımda ama öyle böyle değil hiç çekilmiyor.bu sabahta ishal oldum.Daha önce yaşamadığım şeyleri yaşatıyor bu bebiş bana aranızda benim sorunlarımı yaşayan yada derdime derman olacak birileri varmı :)
aslında bende kendime kızıyorum.niye daha önce aramadım diye evde boya teleşı falan derken..yarın ilk işim aramak olucak.inş.bebişim iyidir.bu süreç gerçekten zormuş.
hiç kafana takma alahın izniyle iyidir bebeğin ama lütfen yorma kendini 1 ayımız kaldı dikkat edicek sıkıcaz dişimizi napalımm bebeklerimiz iyi olsunda ...
aynı dert bendede var tam 10+1 oldu bebişim fasulyem ama karnım sanki 4 aylık gibi acayip şiş sebebinide bilmiyorum doktora 13 temmuzda gidicem sorucam mutlaka sanki çok kilo almışım gibi bu kadar erken şişmesi normal değil herhalde ay lütfen yardım edin aynı durumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?