2011 Şubat Anneleri

güaydın kızlar
yeni gelen annişler var sanırım hoşgelmişler
ne güzel gittikçe kalabalıklaşıyoruz

Günaydın canım.Aldın mı bu sabah ilaçlarını bakıyım.bebiş ve sen nasılsın.

hayırlı sabahlar hanımlar.. bulantısız bir güne "merhaba" dedim, inş böyle de gider :)

Günaydın canım.Aman nazar değmesin bende bu sabah çok iyiyim.Karın ağrım dışında taş gibi oldu midem kızlar benim ya :))

eheheheh tamam canım zor günler beni bekliyo

Evet canım.Çok zorluycaz bak seni haberin olsun.Nasılsınız bakalım bebiş nasıl.Senin miniş daha küçük galiba kaç haftalık oldunuz

evet canım ilkide epidural sezeryan oldu oğluşum dönmemişti bi türlü:) çoook yakışıklı bi oğlum var bu arada 15 aylık oldu o da küçük abi olacak:)

evet canım ilkide epidural sezeryan oldu oğluşum dönmemişti bi türlü:) çoook yakışıklı bi oğlum var bu arada 15 aylık oldu o da küçük abi olacak:)

Anladım canım hayırlısı olsun.Küçük abiye bir sürü kardeş geliyor desene bir tane yetmiycek bak ona çok kalabalığız bir burda

kızla günaydın....minişimin klbini duyduk dün,pıtırcığımm benim:dance:,anlatılmaz bir duygu bu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin,Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin....
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

offf offf kafam karıştı. salı doktora gittik bebişimin kalp atışını gördük ve duydukkk.1.5cm olmuş.1 mayıs sat benim doktorum sanki daha yumurtlaman geç 7 mayıs gibi gözüküyor dedi yani 14 şubat tahmini doğumun dedi. 7+5 sanırım bu hafta karıştı benim günler :))) kalp sayısını sormayı unuttumm

hepinize merhaba kızlar...yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...bende 1 haftadır giremedim.memlekete gitmiştim.epey kalabalıklaşmış burası geçmişi okumak epey vakit aldı

Günaydın canım.Aldın mı bu sabah ilaçlarını bakıyım.bebiş ve sen nasılsın.
aldım canım almaz olurmuyum
ben düne göre daha iyiyim ama bebiş nasıl bilmiyorum ev tipi ultrason aletleri çıkmalı bence merak ediyorum ben hem de özlüyorum

kalp atışı duyanlar gözünüz aydın
yasese hafta konusunu çok takma bence sen kendince sat a göre bir hesap yap ortalama olarak bil yeter gerisini dr un halleder rahat ol

burcucum mutlaka başka alternatif ilaçlar vardır kullanabileceğin.kolaymı hemen çocuğu aldırırsın demek..ne kadar acımasız bi doktormuş öle...herkes çokı mu sağlıklı hamilelikler geçiriyor hiç ilaç kullanmak zorunda olan olmamaışmkıdır..bence saçmalık..sen gönlünü ferah tut ve başka doktorların da kapısını çal bence..

hepinize merhaba kızlar...yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...bende 1 haftadır giremedim.memlekete gitmiştim.epey kalabalıklaşmış burası geçmişi okumak epey vakit aldı

arkadaşım senden biişey rica etsem bana da bi çizelge yaparmısın..arkadaşlardan biri yapmıştı format uygundeğil falan diye uyarı veriyo bi türlü beceremedim..bebişim çizelgesiz kaldıı (((

sat 9 mayıs muhtemel doğ.tarihi 16 şubat

merhaba arkadaslar bende 5 haftalık hamısım cok mutluyum dun keseyı gordum cok kucuk daha doktorum gayet ıyı dedı benımde muhtemelen dogum tarıhım 28 şubat olacakmıs cok guzel bır duygu allahım olmayanlara en kısa zamanda nasıp etsın ben 2 sene aradım melegım süpriz yaptı tup bebek tedavısıne baslayacagımız ay geldı kuzum benımhewpımız aynı ayda belkı aynı gunde dogum yapacagız ne kadar guzel ıns hepımız rlıayagı duzgun hayırlı evlatlar dogururuz zamanında ıns

evrimcim özel mesaj olarak gönderdim canım onu profiline yapıştırırsan olur sanıyorum

eskişehirli sana da yapıp özel mesaj olarak gönderebilirim istersen

selam kızlar nasılsınız
ben de bu sabah kontrole gittim.Bebişimi gördüm kalp atışlarını dinledim.Çok duygulandık eşimle çok güzel bir andı.O kadar mutlu oldum ki.

minikmucizem zahmet olmaz sa bana da yaparmısınız ? 5 Mayıs Sat muhtemel doğum 12 şubat

kızlar hepinize de yaptım ve özel mesaj olarak gönderdim
oradaki linki kopyalayıp profilinize yapıştırmak gerek
mesaj sayım 100 olmadığı için buradan gönderemedim
inşallah yapabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…