selam tusemm.öncelikle hayırlı olsun canım.nette gebelik haftası hesaplama programları var.ordan hesaplayabilirsin sat a göre.benim dr söylemişti.bazen net ve dr unki paralel olmayabiliyor.
selam kızlar 2-3 gündür giremiyordum.neler kaynatmışsınız maşallah.okumayı bitiremedim :)
umarım herkesde hamişlik güzel geçiyodur.bende akşamları çook kötü oluyorum.inş. hayırlısıyla bu dönemleri atlatırız.bide size bişey soracaktım.druma sormayı unutmuşum.hamilelikte güneş kremi zararlı mıdır?
benim çok uykum geliyor ya. sürekli uyumak istiyorum.
Ohh afiyet olsun cnm bende dürüm yedim demin yemeyecektim kilo alıcam iye ama dayanamdım :)))selam kızlar burası çok sıcak ve ben bu sıcaklara dayanamıyorum.Midem bulanıyor hemen iş yerinde koca bir yazı nasıl geçircem bilemiyorum(
Aşerme konularında çok hızlı çıkmışsınız vallahi kızlar,benimde canım dün çiğ börek ve kısır çekti annem'i aradım yapıyor bugün akşama yiycem pazar günüde eşimin halası çiğ börek yapacak :))
ben bu urbia.com 'a girdim ama burası Almanca galiba hiç bişey anlamadım... Almancası olan biri çözüp söylesin sevabına :)
bu siteye bende baktım.hiçbişey anlamadım ya.ingilizceside yok galiba
urbia nedir. bilmiyorumkismile
urbia'dan nasıl bakıyorsun burcuu cinsiyete linkini atsana canım bizde bakalım :))
ben çoook yiyen hamilelerdenim.yiyorum sonra midem bulanıyo.özellikle akşamları.aslında drum az ve sık ye dedi ama ne mümkün.öncesinde de benim gastrit problemim vardı.inş.kolay atlatırzzzz..
cinsiyet belirleme topiği neresi ki?
seam burcuu.seninle hiç karşılaşamamıştık.maşallah çook tatlı bi oğlun var...opuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür bulantım hala yok kızlar iştahsızlığım vardı biraz oda geçti.canım bişeyler istemeye başladı nihayet hep bi sorun var diodum ya ne biçim hamileyim falan. sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamişlik?
ben çoook yiyen hamilelerdenim.yiyorum sonra midem bulanıyo.özellikle akşamları.aslında drum az ve sık ye dedi ama ne mümkün.öncesinde de benim gastrit problemim vardı.inş.kolay atlatırzzzz..
eveeet kızlar siteyi açtım süleyin bakemzemuszemus
kızlar hiç isim düşündünüzmü kız olsa şu erkek olsa şu diyee
iyiyim çok şükür bulantım hala yok kızlar iştahsızlığım vardı biraz oda geçti.canım bişeyler istemeye başladı nihayet hep bi sorun var diodum ya ne biçim hamileyim falan. sizler nasılsınız nasıl geçiyo hamişlik?
kızlar benim ki 5 haftalık henüz doktora gitmedim gidersem kalp atışlarını duyabilir miyim acaba
kızlar
bebek planlamaya başladığımız zaman bir arkadaşım çin takvimini araştırmamı söyledi ve bende araştırdım arkadaşımada anlattım beraber hamile kalmayı istiyoduk ve ikimizde erkek olsun dioduk.tam o gün arkadaşıma gidip anlattığım gece bi rüya gördüm.uzun saçlı dişleri olan bir kız çocuğu doğuruyodum.işin tuhaf yanı buna benzer bi rüyayı arkadaşımda görmüş.birbirimize anlattığımızda çok korktum
tabi bu olay 2 yıl önce oldu tadviler falan...şimdi asla özellikle erkek yada kız olsun demiyorum Allah hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah :Saruboceq: ben çok etkilendiğim için cinsiyet belirleme yöntemlerine hiç bakmıyorum. sizlerle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?