2011 Şubat Anneleri

Cnm ben ilkinde arko krem dahi sürmedim ama yaz ayındayız güneş kremi illaki kullanılmalı bencede, dr a danışmakta fayda var
benim çok uykum geliyor ya. sürekli uyumak istiyorum.

Ahh aynı ben :)))

Ohh afiyet olsun cnm bende dürüm yedim demin yemeyecektim kilo alıcam iye ama dayanamdım :)))

Kızlar bana cinsiyet tahmini konulu bir forumdan başkası heapladı, ama bende takvimimin adını istedim almancam yok fakat google translatele tarzanca olarak buldum :)))
isteyenlere yardımcı olabilirim, kaç günde 1 adet gördüğünüz ve son adet tarihiniz gerekiyor, sonra oluşan takvimden ilişki günü seçilerek bakılıyor, aslında inanmam böyle şeylere ama merak işte :)))

ben bu urbia.com 'a girdim ama burası Almanca galiba hiç bişey anlamadım... Almancası olan biri çözüp söylesin sevabına :)

bu siteye bende baktım.hiçbişey anlamadım ya.ingilizceside yok galiba

urbia nedir. bilmiyorumkismile

urbia'dan nasıl bakıyorsun burcuu cinsiyete linkini atsana canım bizde bakalım :))

ben çoook yiyen hamilelerdenim.yiyorum sonra midem bulanıyo.özellikle akşamları.aslında drum az ve sık ye dedi ama ne mümkün.öncesinde de benim gastrit problemim vardı.inş.kolay atlatırzzzz..

bende çok yiyenlerden olcam galiba canım sürekli bişeyler istiyo bir kaç gün oldu başlayalı ilk 2 hafta kilo vermiştim fazla fazla aldım galiba.

seam burcuu.seninle hiç karşılaşamamıştık.maşallah çook tatlı bi oğlun var...opuyorumnanaktan

ben çoook yiyen hamilelerdenim.yiyorum sonra midem bulanıyo.özellikle akşamları.aslında drum az ve sık ye dedi ama ne mümkün.öncesinde de benim gastrit problemim vardı.inş.kolay atlatırzzzz..

iyiyim ızlar teşk., başdönmem var tabi çok dönünce otomatikman kusuyorum yinede iyi sayılırım ilkinde sırtüstü yatıp kafamı yana bile çeviremiyordum bulantıdan çok şükür iyiyim,
Zug cnm iştahsızlık bende olmuyor çünkü ben bir yandan emzirdiğim için kurt gibi acıkıyorum :)))
Nicensmart teşk.ler cnm en güzeli az az sık sık yemek,

Son düzenleme:
burcuuu beni galiba üçlü test hakkında yanlış anladın ben bebeğe zarar verir demedim sadece yanılma payı daha çok olduğundan ikili testte birşey çıkmazsa yaptırmanıza gerek yok dedim yaptıranlardada yanılgı payı yüksek olduğundan herhangi bişe çıktığı zaman bi problem olmadığı halde aile ister istemez psikolojik olarak birşeymi var durumuna geliyor ve boş yere amniyosentez yaptırıyorlar bunun içinde tabi kimse zorlamıyo ama aklıma takılmasın diye yaptırlıyo bundan bahsettim sadece yaptıranlar içinde niye yaptırdın demiyecez tabiki sadece bi öneriydi

kızlar
bebek planlamaya başladığımız zaman bir arkadaşım çin takvimini araştırmamı söyledi ve bende araştırdım arkadaşımada anlattım beraber hamile kalmayı istiyoduk ve ikimizde erkek olsun dioduk.tam o gün arkadaşıma gidip anlattığım gece bi rüya gördüm.uzun saçlı dişleri olan bir kız çocuğu doğuruyodum.işin tuhaf yanı buna benzer bi rüyayı arkadaşımda görmüş.birbirimize anlattığımızda çok korktum
tabi bu olay 2 yıl önce oldu tadviler falan...şimdi asla özellikle erkek yada kız olsun demiyorum Allah hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah :Saruboceq: ben çok etkilendiğim için cinsiyet belirleme yöntemlerine hiç bakmıyorum. sizlerle paylaşmak istedim.

kızlar oğluşla annem çarşıya çıkacakmış oğlanı giydirdim geldim

slm kızlar nasılsınz ben bugun cok kötüyüm tüm terslıkler başıma geldı sabah bulundugum ılceye yenı doktor geldı dıye devlt hastanesıne gıttık orda goruneyım dıye sıra kavgası falan cıktı 3 saat bekledım kontrole gırdım bu sefer tam bakacaz alet kapandı zaten cok ıyı bı ultrosan falaln degılmış doktor değiştircez falan dedı neyse bakıyo bakıyo goremıyo kadın ısrarla soruyor sız kendınız ne zaman gordunz vajınalmı gordunz falan dıye sonra kese gozukuyor ama ıcınde bebek gozukmuyor dedı benım moral sıfırlandı tabı sonra kan ıdrar tahlılı falan ıstedı sarılık ken degerlerı falan ıcın neyse bz hemen dıger doktordan randvu aldık hemen gorelımde ıcımız rahtlsın dıye gıttık gorduk bebişimizi kalp atışı başlamış ama duyamdık bebegın cevrsınde kanama başlamış hafıf dedı kanaman varmı dedı bende yok dedım düşük tehlıkesımı var dedım şimdilk yok ama olabılır dedı progeton verdı şimdi kullanma kanamn olursa ara sonra başalrız dedı bızım moralımz baya bozuldu yanı randevu ayarlayabılseydık ıle gıtcektık ama en en erken haftaya verıyorlar bakalım haftaya ıle gıtcez Allahım ınş bebeğimi benden almaz cok korkuyorum:Saruboceq:

birde söylemeyı unutmuşum bebeişim gec dollenmış bır hafta oyuzden 6 haftalık dedı doktoormafoldumben

Aynen benimde öyle... normalde iştahlıyımdır ama hamilelikten beri canım bişey istemiyor.Fakat birden acıkıyorum... Mesela 5 dk önce canım hiç bişey istemezken 5 dk sonra aşırı bir mide kazınması,acıkma ve hatta tansiyonum düşmüş gibi başımda bir sersemlik hissediyorum.Canım şimdiye kadar sadece haşlanmış süt mısır çekti ama bulup alamadım birde dün dondurmalı fırın sütlaç istedim eve giderken aldık eşimle. :)

nicensmart tabloyu eklemeye çalıştım ekleyemedim cnm, muhtemel ilişki gününü söyle tablodan ben bakayım

kızlar benim ki 5 haftalık henüz doktora gitmedim gidersem kalp atışlarını duyabilir miyim acaba

canım genelde 7-8 haftalıkken duyuluyo benim 7 haftalıkken gittiğimde karından baktı göremedi vajinal baktı çok şükür duyduk.

Cnm çin takvimi hiç bi şe yaramıyo ya, önceki gebeliğimde kızım olcak dedi oğlum oldu, bikaç ark. daha baktı ona onlarında tutmadı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…