Mrb kızlar benİmde sat 2 mayıstı yanİ 8 hafta 2 gÜnlÜk dÜn doktora gİttİm ve kalp atıŞını yİne gÖremedİ vajİnal bakalım dedİ onuda ben İstemedİm kafam cok karısık napıcam bİlmİyorum bu hastanenİn ultrason cİhazıda pek İyİ deĞİl bende hastanede calıstıĞımdan bİlİyorum baska Özel bİ hastaneymİ gİtsem vajİnal batısammı bİlmİyorum....
iyi akşamlar arkadaşlar...öncelikle bugün bebeğimizin minicik kalbini gördük kalp atışları başlamış çok şükür...testlerimiz yapıldı(kan,idrar vs...)hepsinin sonucu çok güzel çıktı...doktorumuz hamileliğinin tadını çıkar 12.haftada tekrar gel dedi:)bebeğinin kalp atışlarını duymayı bekleyenler arkdaşlarda hayırlısıyla o mucizeyi yaşarlar inş...çok güzel bişey...umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi....yarın memleketim manisaya gidiyoruz inş...çok heyecanlıyım...
ay bende çok korkuyorum kilo ve çatlak olayından...zaten kilom vardı hamile kaldığımmda napıcam bilmiyorum....diyetle hamilelik geçirenler oluyormuş diye duydum bir dahaki gidişimde doktorumla konuşucam...sizin bilginiz var mı bu konuda...
ayy ne güzel yaaa
özellikle gece yarısı düşünüyorum canım bişey istiyormu şu kocişi biraz aratayım diye ama hiçbişey istemiyor canım offf benim hiç bi belirtim yok ki hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman
bende istiyorum bulantım olsun aşereyim ama yok işte
ayyy kızlar dün akşam kocam geldi nihayet....diyodum ya aşermek için onu bekliyorum diye...şartlandımmı ne oldu anlamadım akşam saat 10 gibi canım közlenmiş darı istedi deli gibi...kokusu burnuma gördü..sokak sokak aradık arabayla ve bulduk sonunda..kıyamam seve seve aradı ....hele akşam yatarken böle yatağın ucunda yatıyyo sarılcak sarılamıyo..bende korkma bişey olmaz rahat yat dedim...aklı gidiyo..tedirgin olduğunu hissedebiliyorum.
kızlar başdönmesi olanlar için soruyorum progestan mı kullanıyorsunuz çünkü ben kullanırken inanılmaz baş dönmesi yapıyordu ilacı içtikten bir saat sonra felan belki bundan olabilir diye soruyorum
ayyy kızlar dün akşam kocam geldi nihayet....diyodum ya aşermek için onu bekliyorum diye...şartlandımmı ne oldu anlamadım akşam saat 10 gibi canım közlenmiş darı istedi deli gibi...kokusu burnuma gördü..sokak sokak aradık arabayla ve bulduk sonunda..kıyamam seve seve aradı ....hele akşam yatarken böle yatağın ucunda yatıyyo sarılcak sarılamıyo..bende korkma bişey olmaz rahat yat dedim...aklı gidiyo..tedirgin olduğunu hissedebiliyorum.
Kızlarr, urbia'dan cinsiyet tahmini yaptınızmı? CADIARZUyakınlarınızdan yapan oldumu? benim ordan kız çıkıyor
Allah hepinize hayırlı güzel doğumlar versin inşallah ta sağlıkla sıhhatle alın bebeleri kucağınıza, ısırın güzel popişlerini.. kaydirigubbakcemile3
2010 şubat annesinden sevgiler..
selam kızlar burası çok sıcak ve ben bu sıcaklara dayanamıyorum.Midem bulanıyor hemen iş yerinde koca bir yazı nasıl geçircem bilemiyorum(
Aşerme konularında çok hızlı çıkmışsınız vallahi kızlar,benimde canım dün çiğ börek ve kısır çekti annem'i aradım yapıyor bugün akşama yiycem pazar günüde eşimin halası çiğ börek yapacak :))
bende geçen hafta işyerinde canım kısır çekti dedim. şöyle nar ekşili ne güzel olur dedim. ertesi gün iş arkadaşlarım işyerinde bana kısır yaptı. delikafadulden
Valla bende kiloluyum... aslında hamile kaldığımda 77 kilo falandım ama gazadan mıdır nedir ilk ölçümde 80 kilo çıktım :)) :kedi: Doktorum bu ara kilo alma yada verme benim için yeterli dedi.Eğer hızlı kilo alırsan ilerleyen dönemde seni diyetisyene yollarım dedi.
Hamiş olmakta böyle zamanlarda çok güzel oluyor diymi insan kendini çok özel hissediyor. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?