2011 Şubat Anneleri

benimde öyle oldu cihazlar bazen tam gösteremiyo benim hem kese de hem de kalp atışında vajinal baktı .hiç bir sorun çıkmıyo canım bence vajinal baktır için rahat etsin.

Allah hepinize hayırlı güzel doğumlar versin inşallah ta sağlıkla sıhhatle alın bebeleri kucağınıza, ısırın güzel popişlerini.. kaydirigubbakcemile3
2010 şubat annesinden sevgiler..

Kızlar selama.s., baş dönmem çok fazla bugün... bunun harici bir berlirti yok inş. da olmaz, 3lü testi yaptırmayalın diye konuşmuşsunuz nedenki ?? tamam dediğiniz gibi ikili test daha net sonuç veriyor fakat iki testte yapılacak zaten bu testlerin bebeğe bir zararı yokki ultrasonla ölçüm yapılıp kan verilecek bu kadar, ben ikisinide yaptırdım birincide ikincidede yaptırıcam

ben yaptırmayın demedim canım hata payının yüksek olduğunu duyuyorum bu aralar genelde problem çıkıyormuş ve çoğu zaman gereksiz yere amniyosentez yapılıyormuş
bunlar benim duyumlarım ama bana sorarsan bende yaptıracağım tabi her ikisini de

zararı olduğundan değil ikili testte doğruluk payı %90 üçlü testte %60 mış ikili test normal çıksa bile üçlü test hata verebiliyormuş ve boşuna amniyosentez oluyormuşsunuz benim doktorum doç.dr ve özellikle rica etti ikili testte bişe çıkmazsa üçlüyü yaptırma diye bişe olmadığı halde aile ister istemez sıkıntıya giriyormuş

kızlar başdönmesi olanlar için soruyorum progestan mı kullanıyorsunuz çünkü ben kullanırken inanılmaz baş dönmesi yapıyordu ilacı içtikten bir saat sonra felan belki bundan olabilir diye soruyorum

ayyy kızlar dün akşam kocam geldi nihayet....diyodum ya aşermek için onu bekliyorum diye...şartlandımmı ne oldu anlamadım akşam saat 10 gibi canım közlenmiş darı istedi deli gibi...kokusu burnuma gördü..sokak sokak aradık arabayla ve bulduk sonunda..kıyamam seve seve aradı ....hele akşam yatarken böle yatağın ucunda yatıyyo sarılcak sarılamıyo..bende korkma bişey olmaz rahat yat dedim...aklı gidiyo..tedirgin olduğunu hissedebiliyorum.

Gözün aydın canım.Darısı bizlerin başına inşallah.Benim 2. randevum daha pazartesi günü... Çok heyecanlıyım.İnşallah duyarım kalp pıt pıt'larını.

Valla bende kiloluyum... aslında hamile kaldığımda 77 kilo falandım ama gazadan mıdır nedir ilk ölçümde 80 kilo çıktım :)) :kedi: Doktorum bu ara kilo alma yada verme benim için yeterli dedi.Eğer hızlı kilo alırsan ilerleyen dönemde seni diyetisyene yollarım dedi.

Valla benimde hiç belirtim yok... mide bulantım yok sadece ara sıra bazı kokulara midem kalkıyor ama öğürmem yada kusmam olmadı hiç.

Benimde geçen gün canım haşlanmış süt darı istedi canım ama ben hala yiyemedim
ve hala da canım istiyor.

Nesli ve minikmucizem kızlar , amniyosentezi siz istemezseniz hiç kimse yapamaz bilgide yanlışlık var sanırım,yapılışını bilmediğiniz ve bebeğin testten zarar göreceğini düşündüğünüz için 3lü testi yaptırmak istemediğinizi düşünmüştüm nasıl yapıldığı hakkında bilgi vermek istedim

kızlar başdönmesi olanlar için soruyorum progestan mı kullanıyorsunuz çünkü ben kullanırken inanılmaz baş dönmesi yapıyordu ilacı içtikten bir saat sonra felan belki bundan olabilir diye soruyorum

Cnm benim başım dönüyor sadece folik asit kullanıyorum

Cnm közlenmiş darı nasıl oluyor? yemedim

Son düzenleme:
Kızlarr, urbia'dan cinsiyet tahmini yaptınızmı? CADIARZUyakınlarınızdan yapan oldumu? benim ordan kız çıkıyor

merhaba herkese,
ikili test 11-12 haftada yapılıyor diye okudum. ikili test için doktor beni 10 temmuzda çağırdı. ama 10 temmuzda benim 9+3 oluyor. niye erken çağırdı acaba beni doktor?

selam kızlar burası çok sıcak ve ben bu sıcaklara dayanamıyorum.Midem bulanıyor hemen iş yerinde koca bir yazı nasıl geçircem bilemiyorum (

Aşerme konularında çok hızlı çıkmışsınız vallahi kızlar,benimde canım dün çiğ börek ve kısır çekti annem'i aradım yapıyor bugün akşama yiycem pazar günüde eşimin halası çiğ börek yapacak :))

bende geçen hafta işyerinde canım kısır çekti dedim. şöyle nar ekşili ne güzel olur dedim. ertesi gün iş arkadaşlarım işyerinde bana kısır yaptı. delikafadulden

aynen bende. 77 kiloydum. şimdi 80 olmuşum. hangi arada nasıl kilo aldım bilmiyorum. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…