Selam ceygul hamilleik nasil gidiyor?
Arkadaşlar moralim çok bozuk.Bugün ilkkez doktora gittim 5+1 dedi şubat 24 doğum tarihi ama düşük riski normalden 2 kat fazla dedi.Progestan ,folik asit ve vitamin verdi.Tatile gidecektik yolculuğu yasakladı.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kesecik göründü ama keseciğin 2 misli kadar kanama varmış rahimde.Moralim çok bozuldu:2:
Kalp atışlarını duyamadım ve doktor hiçbir testte yapmadı sizce düşeceğinden kesin emindide ondanmı?Nolur kızlar dua edin bebişim sende annene sıkı sıkı tutun bırakma beniiii:Saruboceq:
dün bebisimin kalp atisini gördüm ve duydum:) cok tatli inanilmaz bi duygu mutluluktan agladim ya.. bu bir muzice.. rabbime ne kadar dua etsek az ... yavrularimizin kiymetini bilelim kizlar...
bebisimin kalp atislarini duyunca anne olacagimi daha iyi anladim..:) bulantim cok az benim ondan hamile oldugumu bile anlamiyorumsirf adetten kesildim o kadar...
gözümün önünden hic gitmiyo bebegim yaaa:) minicikti (7+1 1,32cm) ama cok tatliydi:) 4 haftaya yine bulusmamiz var:) o zamana doktor tam net görürsün dedi... ellerini kollarini ayaklarini sallamaya baslar dedi:)
babasiyla o günü iple cekiyoruz:)
Arkadaşlar moralim çok bozuk.Bugün ilkkez doktora gittim 5+1 dedi şubat 24 doğum tarihi ama düşük riski normalden 2 kat fazla dedi.Progestan ,folik asit ve vitamin verdi.Tatile gidecektik yolculuğu yasakladı.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kesecik göründü ama keseciğin 2 misli kadar kanama varmış rahimde.Moralim çok bozuldu:2:
Kalp atışlarını duyamadım ve doktor hiçbir testte yapmadı sizce düşeceğinden kesin emindide ondanmı?Nolur kızlar dua edin bebişim sende annene sıkı sıkı tutun bırakma beniiii:Saruboceq:
Ya kızlar nolur bİrİ bana Şu Çİzelgeden yapsın yaaaaa.....benİm bebİŞİm Çİzelgesİz kalmasın lÜtfeeeennn teyzelerİ.....
oooooo kızlar selam ben gırmeyelı bızım lıste ne kadar çok uzamış bir sürü annemız olmus:))):lepi:alkisalkisalkis
nasılsınız bakalım görüşmeyeli bundan sonra hergün gırcıem topıge nette sorun vardı gıremıyordum bundan sonra burdayım kızlar :)))
Ya kızlar nolur bırı bana Şu Çızelgeden yapsın yaaaaa.....benım bebıŞım Çızelgesız kalmasın lÜtfeeeennn teyzelerı.....
dün bebisimin kalp atisini gördüm ve duydum:) cok tatli inanilmaz bi duygu mutluluktan agladim ya.. bu bir muzice.. rabbime ne kadar dua etsek az ... yavrularimizin kiymetini bilelim kizlar...
bebisimin kalp atislarini duyunca anne olacagimi daha iyi anladim..:) bulantim cok az benim ondan hamile oldugumu bile anlamiyorumsirf adetten kesildim o kadar...
gözümün önünden hic gitmiyo bebegim yaaa:) minicikti (7+1 1,32cm) ama cok tatliydi:) 4 haftaya yine bulusmamiz var:) o zamana doktor tam net görürsün dedi... ellerini kollarini ayaklarini sallamaya baslar dedi:)
babasiyla o günü iple cekiyoruz:)
aa yine kimsecikler yok.bugün tatil tabi...
babamız geliyo:ecrin_bebek:hihoyyyt
gözün aydın canım:ecrin_bebek:ama sonra pişman olma,benimki şimdiden söylenmeye başladı benimle artık ilgilenmiyosun diyekaydirigubbakcemile3halbuki akşam 8 e doğru evde oluyorum,ye iç kaldır sonra direk uyuyorum,o eskisi gibi geç saatlere kadar sohbet muhabbet istiyor ama çoook uykum geliyor zaten çok yoğun çalışıyorum,aaa çok şikayet ettim kocişilmaz:böyle işte canım erkekler gerçekten çocuk gibilernaniknanik
slm kızlar...
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
kanaması olanlar inşallah kısa zamanda sorunlarından kurtulur...
bebeklerini görenler ve kalp atışını duyanları da tebrik ederim...
ben 4-5 gündür yataktan çıkamıyorum blantı ve baş dönmesi var...yesem olmuyor yemesem olmuyor...bir yanma aldı gidiyor...üstelik sanki midemi üşütmüşüm gibi gaz da var...tuvalete gitmek istiyorum olmuyor vs...
bebeğin organ oluşumu bitene kadar devam edecekmiş...sıcak birşey yiyemiyorum..üzüm kuru ekmek..çubuk kraker...su içemiyorum ona rağmen midem vıcık vıcık...
eşim de türkiyede yalnızım bu hafta sonu(
hepimize sağlık diliyorum..
yalnız değilsin,bak biz burdayızkaydirigubbakcemile5
umarın şikayetlerin en kısa sürede geçer,iyi haftasonları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?