2011 Şubat Anneleri

sağol canım nasıl olayım inanılmaz mide bulantıları çok kötüyüm pazartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için

Cnm inş. dış gebelik değildir ve sağ sağlim kucağına alırsınopuyorumnanaktan
Bugun benim dogum gunum kizlar:))) En guzel hediyemi dun aldim bebegimin saglikli oldugunu ogrenerek. Insallah butun annler bebeklerine sagliklica kavusur. Allah onlari hayirlisiyla ve sagliklica bize bagislasin. Amin.

Doğumgünün kutlu olsun cnm, ben şu an bebeği canlı olarak düşünüyorumopuyorumnanaktan
Günaydın güzel anneler...

Günaydın cnmopuyorumnanaktan

Tünaydın hatunlar,a.s.

Dr a sonuçlarımı gösterdim güzel dedi, 13.1 kan değerim, ben oğlumu emziriyorum kızlar emzirmeye devam et dedi, şimdilik böyle öpüldünüz
opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar..biliyorum öğlen oldu ama kendimi uykudan alamıyorum...

:))))9 çok mutluyum..doktordan geldim şimdi..bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm aynı zamanda..çok güzel bi şeyy yaaa..çok farklı bi duyguuu....muhtemel doğum tarihimiz 16 şubatmış doktor amcamız öle söledi.herşey yolunda dedi....10 gün sonra tekrar gidicem.

canım MAŞALLAH,Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:darısıs bana ve tüm bu sesi bekleyenlere inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bende heyecanla haftaya cumayı bekliyorum,ben 5+5'im muhtemel d.tarihi 18 şubat yakınız ozaman

hadi gözünaydın inşallah saglıkla kucagına almayıda nasip eder rabbim.darısı duymayanların başına:)

oh oh maşallah ne güzel haber.allah tamamına erdirsin inş.darısıda bizlere.........

teşekkür ederim arkadaşlar..inşallah sizlerde bu duyguyu bir an önce yaşarsınız...tarifi yok çünkü...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar gelıyorum hep olmuyosunuz. Ne zaman yazıyonuz bu kadar Şeyı. Kalp atıŞını duyan arkadaŞlar gÖzÜnÜz aydın. ınŞŞ bende 1 temmuzda duyucam. Bende Şuan 6 haftalıĞım.

Hadi gözün aydın cnm

Arkadaşlar moralim çok bozuk.Bugün ilkkez doktora gittim 5+1 dedi şubat 24 doğum tarihi ama düşük riski normalden 2 kat fazla dedi.Progestan ,folik asit ve vitamin verdi.Tatile gidecektik yolculuğu yasakladı.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kesecik göründü ama keseciğin 2 misli kadar kanama varmış rahimde.Moralim çok bozuldu:2:
Kalp atışlarını duyamadım ve doktor hiçbir testte yapmadı sizce düşeceğinden kesin emindide ondanmı?Nolur kızlar dua edin bebişim sende annene sıkı sıkı tutun bırakma beniiii:Saruboceq:

içini ferah tut canım sen sakin ol ki bebişte sana sıkı tutunsun

bu arada selam herkese
sabahtan beri elektrik yok çıldırdım sıkıntıdan
dışarı da çıkamadım evim 6. katta dönüşte çıkmak beni yorar diye
neyse geçti çok şükür

Moralini yuksek tut. Su anda ihtiyacin olan en onemli sey bu. Pozitif dusun. Allahin izniyle bebegin seni hic birakmacak. Saglikli bir sekilde kucagina alacaksin onu. Bugun mubarek cuma bol bol dua et canim. Dualarim seninle.

bende aynı dertten muzdaribm malesef benımkıde 5.kat ama çok yoruyor okuldn gelırken ne alcaksam alıyorum bıdahada cıkmıyorum dışarı allhtan yrn babamız gelıyorda kurtuluyoruz zemuszemus ye iç yat modundayım şimdiden 1 kılo aldım sonum nolck merak edıyorum

moralını bozma canım bende ozel doktora gıtmıştım bendende hıc tahlıl ıstememişti aklına kötü bişey getırme yat dınlen Allahın ıznıyle bebegın bırakmaz senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…