2011 Şubat Anneleri

keşke benim yerime bebek hasreti çeken birisi olsaydı şu an burada allah onalarada nasip etsin inşallah istemeden hamie kaldım 15 mayıs son adetim allahtan hakkımızda hayırlısını dilyorum ...beni accık heveslendirin kızlarr...

günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm msjını daha allahtan herzaman hayırlısını iste canım.inş.en kısa zamanda güzel haberlerini tekrardan alırız.

Mide bulantıları artık beni aç bırakacak konuma kadar geldi canım.Dün kahvaltı bile etmedim.Öğle yemeğimi yarım bıraktım.Sürekli karnımda bir şişlik ve gaz durumu var wc'yede çıkamıyorum.Sürekli idrar için gidiyorum su içmesem bile.Cumartesi dr.gidince sorucam bakalım neden böyle çok yaramaz bu bebiş :))

benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:

Çok geçmiş olsun canım.Allah sabır versin.Hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Gözün aydın canım kalp atışlarını duymak bambaşka bir duygu dimi.Bebişte biraz hızlımıymış annesi geçti teyzelerinin bebişlerini şimdiden :))

Dr.bana geri kaldığını görsek bile gelişim aşamasında o kendini tamamlar demişti.Yani zamanına yetişirmiş canım.Benimde 5 günlük geri çıkmıştı ama ben bu dr.sevmedim ilk gittiğim dr.yeniden gidecem.Bebişin babası gelmeden kendini göstermek istememiş demek ki annesi.Güzel haberlerini bekliyoruz canım artık.

Mide bulantıların sürekli mi oluyor canım.Benim hiç kesilmiyor ama kusmakta istemiyorum işyerinde bünyem altüst oluyor çok halsiz düşüyorum sonradan.Bu bulantıların başka çaresi yokmu yemek yiyince rahatlıyorum ama sonradan midem taş gibi oluyor oda beni fena yapıyor (

Kan ve idrar testlerini ben dr ilk gittiğim gün götürmüştüm canım.Sağlık ocağında gebelik testi yaptırmıştım onlarda hem kan hemde idrar tahlili yapmışlardı dr.değerlerin güzel sorunumuz yok demişti.Ki o zaman griptim hemde çok kötü ama sağlıklı çıktı bebişim.
Bir dahaki dr.kontrolün ne zaman canım o zamana kadar yetiştirebilirsin belki testlerini bizim burda özellerde çok pahalı oluyor benim tesadüfen böyle bir sorunum ortadan kalktı.

Gözün aydın canım.Benimde 5 günlük geri çıktığını söylemişti ama gayet sağlıklı dedi.Vajinal baktırma sakın benim baktı dr geçen hafta sonrasında 1-2 dm kan bile sayılmaz ama lekenlenme geldi.Eğer devam etseydi gidecektim dr.kendini tehlikeye atma derim bence bekle canım.1 hafta sonra daha net görürsün bebişini.

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine bol bol dinlen aman dr.sözünden çıkma canım.Ben akşamları hepimiz için dua ediyorum.Bugün cuma akşamı kızlar tekrardan dua edelim bebişlerimiz için.

Gözün aydın canım.Çok farklı bir duygu diymi.içindeki o miniciğin yaşadığını bilmek onu orada görmek :))

Geçmiş olsun canım dr.kağan kocatepenin sitesinden bir araştır derim belki üstüne görme oluyorsundur sen annem bana hamileykende geliyormuş kanaması ama dr.neden olduğunu açıklayamamışlar bir türlü.Çok dikkat et kendine bol bol dinlen canım.

Canım neden öyle söyleyip içinde yaşayan miniciğide üzüyorsun onu kucağına aldığında bu sözlerinin ne kadr yalnış olduğunu düşenecek hayata yeni bir can getiriyorsun hemde senin ve eşinin kanından bir can bu.Onun kokusu onun varlığını hissetmeye başladığında dünya ondan başkası senin için önemli olmayacak bence onu sevmeye şimdiden başlaki oda sevilmediğini düşünmesin.Çünkü senin her düşüncen bile onu negatif etkiliyor..

Günaydın arkadaşlar dün yoğunluktan giremedim birde bitmeyen bulantılar çok zorluyor beni artık.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hoşgeldiniz hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçiririz inş.
Benim gibi mide bulantıları bu kadar kötü olan başkaları varmı kızlar bazılarınız yazmışsınız ama çözüm olarak ne yapıcaz biz bu işe.Yemek yesem sorun yemesem ayrı bir sorun ((

günaydın
bende bulantılardan muzdaribim ama bende bir tuhaflık var benim bulantılar akşam yemeği ile başlıyor ve gece yatana kadar beni mahvediyor

birde bu gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm ağlayarak uyandım çok kötüyüm

eve ultrason almaya niyetlendim resmen her dakika mercimeği görmek istiyorum

offf zaman geçmiyor sanki

Günaydın canım gün içinde nasılsın peki sürekli uyuyormusun onun için olabilir mi acaba.Ben çalıştığım için havada çok sıcak onun da etkisi var muhtemelen.
Sürekli aklımızda bebişler var onlarla yatıp onlarla kalktığımız için muhtemelen oda seni etkilemiştir canım.Aklına kötü şeyler getirme sürekli olumlu düşün.
Kaç haftalık oldu bebişin şimdi senin

gün içinde genellikle uyuyorum çalışmadığım içn evdeyim
sabah kahvaltısı ve ilaçlardan sonra en geç saat 11 e kadar dayanabiliyorum sonra uykuya

bugün 6+4 olduk bakalım allah sonumuzu hayır etsin

Bulantılarını belki onun için hissetmiyorsundur canım.ılk haftalar raporluyken bende öyleydim.Sürekli bir uyuyordum evde ama ben gripte olmuştum haberi almadan önce ilaçta içemediğim için çok halsizlik yapıyordu.
Hayırlısı olsun canım.Kalp atışlarını duydun mu geçen hafta benim bebişim 6+6 bana göreydi ama dr göre 6+1 kalp atışlarını gördük çok güzeldi :))

evet bizde gördük
salı günü 6+2 de yani
bende 6+4 olarak hesaplıyordum dr 6+2 dedi
boyu kaç senin bebişin CRL diyorlar ya hani

Onu sormadım cnım ama ultrason kağıdında yazıyordur burda bir 5.2mm yazıyor ama iyi mi kötümü dr.söylemedi sadece sağlıklı bebişimiz sıkıntı yok zaten kendi dr.izinliydi yedek dr.gittim ama cumartesi tekrar kendi dr.gidicem senin kaç boyu

Eklentiler

• $Bebişim.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 33

çok sevindim,gözünaydın canımdarısı bizlere inşallah:Saruboceq:

ya Allaha şükür benim mide bulantım yok denecek kadar az oluryor çok çok nadir yani.ve hemen karnım acıkıyooo dayanamıyorum.sabah tartıldım 61 çıktımm 1 kilo almışım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağımm.7+3 doktorun dediğine göree.

benim de kalp atışını duyduğumuz gün 5,2 mm dedi dr gebelik haftası ile de uyumlu olduğunu söyledi

aaay kabul etmiyor şu gebelik çizelgesini sinir oldum vallahi

haftalarımız hemen hemen aynı canım.İstersen ben yapıyım sana çizelgeyi bilgilerini ver.

Hayırlı olsun canım.ben hiç kilo almadığım daha çok şükür inş.4 aylık olana kadarda almam ama yemek yiyemiyorum o nasıl beslenecek hiç bilmiyorum.Bulantın olmamasıda çok güzel

yapıyorum ama hangi kodu alacağımı anlamadım

belirtilen formata uygun değil diyor

acaba yanlış yere mi yapıştırıyorum anlamadım ki

yapıp özel mesaj atarsan sevinirim sat 9 mayıs muhtemel doğum 16 şubat

merhaba kızlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu doktora yaın gitcem inşallah doğum tarihi hesaplayıcıları 28 şubat gösteriyo bende sizin aranızdayım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…