günaydın arkadaşlar
benim adımı ilgili arkadaş listeden silebilirmi?
maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım..
annelik başka bahara kaldı maalesef.
günaydın kızlarr..
caglayanciciek aynı şikayetler bende de var.. ayağa kalkmak ızdırap resmen...kusamıyorum da...çıkarsam rahatlıycam gibi gelio ama olmuyo(
ne zaman geçecek bakalım..... eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile:1no2:
benı silebılırsınız ben dün aksam düşük yaptım gece kürtaj oldum ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın:gitme:
bende şimdi dr dan geldim kızlar bi hafta büyük çıktı benim miniş...7 haftalık dedi dr...kalp atışlarınıda duydum çok değişik bi duygu...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...bir de mide bulantısı için ilaç verdi
selam kızlar ben geldim pazartesi giremedm yoğundm c.tesi doktora gittm bebişim 5 haftalıkmiş sat a göre 6+4 dü ama ultrason 5 hafta dedi kalp atışını haftaya pazartesi gel dinleyelim dedi doktor teyzesi kısmetse bu sefer babasıda gelcek inşallah babası olmadan duymak istemiyordum kısmet işte:)
mide bulantısı falan yok çok iyiyiz şükür olsn tartıldk doktorda zayıflamşz:)
yemek iştahm kesildi sadece o kadr
kızlar ben kustum ve gerçekten rahatladım.Eğer gerçekten çok kötüyseniz damağınıza maydonuz değdirin.Çıkarmanıza çok yardımcı oluyor benim tesadüf eseri öyle oldu ve rahatladım.Ancak kusunca mideniz inanılmaz rahatlıyor fakat boğazınız çok acıyor
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir giremedim islerle cok yogundum. Kacirdigim sayfalara bir goz attim dusuk yapan arkadaslarimizin yazisini gordum. Allahtan sabir ve en yakin zamanda guzel haberlerle donmelerini diliyorum hepsi icin. Moralinizi yuksek tutun ve vazgecmeyin arkadaslar.
Bebeklerinin kalp atislarini duyan butun annleri tebrik ederim. Gercekten Turkiye de bu olanak cok guzel. Dis devletlerde 6. 7. haftalarda kalp atisini dinlemek cok zor. En az 11 veya 12 hafta olmasi beklenir. Benim kanamam oldugu icin ben 6. haftada duyabildim bebisin kalp atislarini. Ama sigortam daha baslamamisti insallah bana pahaliya malolmaz Dua edin arkadaslar.
Kan testlerini tamamlayan arkadaslar var mi aranizda? doktorum bu ay kan testlerimi tamamlamami istedi ama sigortam temmuz 5 te baslayacagi icin bu ay yapamayacagim. Umarim cok gec olmaz!
kızlar bugün keseyi gördük .kan ve idrar tahlillerimizide yaptırdık hepsi temiz.ama kafama bişey takıldı.keselerinizin büyüklüğü ne?benimki biraz büyük gibi geldi bana.ama daha embriyo görünmüyor.salı tekrar gidicem.acaba gidip vajinalmi baktırsam bi terslik yoktur inşallah.çok endişeliyim.1 haftada küçük çıktı
biz pazartesi dr gittik kesemizin hemen sol tarafında ufak bi kanama alanı gözüküyor dedi düşük tehlikesi yani iğne verdi ilaçlara devam yatak istirati verdi sadece wc ye kalkabilirsin dedi çok moralim bozuldu benim içinn hepiniz dua edin nolurrrr bebeğim beni bırakmasınnn...
selam kızlar! Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim
Arkadaslar bugun kanamam oldu 2 damla kahverengi ve 4 saat sonra hafif pihtili bir sey geldi yine kahverengi ve kirmizi karisimi. Basina boyle birsey gelen varmi. Bende kanama 6. haftadada oldu ama kirmizi renkti ve sonra kahverengi olarak yok olmustu. Bana dua edin ne olur. Simdi doktordan aradilar gelmemi istiyolar. Dualarinizi bekliyorum. Insallah guzel haberlerle geri gellirim.
Doktordan geldim. Yine ultrasona girdim ve bebisi gordum. Buyumus. Kalp atislari 185 ti bu kez. Herseyi ortalamanin ustunde cikti massallah. Doktor yine bu kanamanin nedenini bulamadi. Ama hersey duzgun gorunuyor dedi. Rahim agzin kapali ve bebk saglikli endiselenecek birsey yok dedi. Bol bol dinlen dedi. Ilac vermedi.
Cok merak ediyorum neden kanama oluyor bazi annelerde? bir fikri olan var mi?
keşke benim yerime bebek hasreti çeken birisi olsaydı şu an burada allah onalarada nasip etsin inşallah istemeden hamie kaldım 15 mayıs son adetim allahtan hakkımızda hayırlısını dilyorum ...beni accık heveslendirin kızlarr...
selam kızlar! Bugün bebeğimin 6. haftası doluyor.Doktora gittim hem kendini gördüm (8 mm) boyunda hemde kalp atışlarını dinledim. Pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor atıyor kalbiiii çok sevindim tabi haber vereyim dedim
benim de kalp atışını duyduğumuz gün 5,2 mm dedi dr gebelik haftası ile de uyumlu olduğunu söyledi
aaay kabul etmiyor şu gebelik çizelgesini sinir oldum vallahi
ya Allaha şükür benim mide bulantım yok denecek kadar az oluryor çok çok nadir yani.ve hemen karnım acıkıyooo dayanamıyorum.sabah tartıldım 61 çıktımm 1 kilo almışım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağımm.7+3 doktorun dediğine göree.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?