2011 Şubat Anneleri

keseyi görmek için vajinal ultrasyonda mı bakıyorlar hamilellikte vajinal bakılmıyor diye biliyorumdum ben

erken haftalarda karından görülmesi çok zor zaten vajinal bakılıyor... Vajinal ultrasonun da gebelikte hiç bir tehlikesi yok canım.

canım gözünaydın,bende keseyi yeni gördüm,onu görmek bile çok güzeldi şimdi temmuz başında kalp atışını duymaya gidicem inşallah,fakat bugün biraz belim ağrıyor benim,sizinde belinizde ağrı var mı arkadaşlar?

arkadaşlar ben zaten hastanede çalıştığım için şimdi muayene oldum geldim ilk muayeneden sonra kalp atışı için 10 gün sonrasına yani bugüne vermişti randevu kese 18mm ama kalp atışlarını göremiyorum en az 25-26 mm olması lazım 5 gün sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı göremedik yine....

Gözün aydın canım.darısı inş. kalp atışlarını duymaya.

QUOTE=SHARK_11;13844381]mrhb kızalr.herkes iyidir inşallah.benim bulantılarda başladı birkaç gündür.ilk hamileliğimde yoktu ama bunda olacak galiba.neysse 9 ay çekmeye razıyım ben yeterki bebğim sonuna kadar benimle olsun.görünmeyince bazı dr.lar vajinal bakıyor.ilk bebeğimde 6+0 da karından görmüştük keseyi .bende yrn gidicem bakalım inşallah görürüm hayırlısıyla keseyi.idrara sıkışık iyice sıkışık olunca görülüyo karından kese.[/QUOTE]

yarın inş. hayırlısıyla keseyi görürsün canım.çok güzel bi duygu gerçekten rabbim isteyen herkese yaşatsın.

senin de gözün aydın olsun canım.bende de ozamanlar biraz bel ağrısı olmuştu drum normal olduğunu söylemişti

inş. hayırlısıyla bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız bende cumartesi dr gideceğim.sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz inş.

selam kızlar.umarım hamilelik herkesde güzel geçiyodur.ben haftasonu hiç dışarı çıkmadım ama çok şükür moralimi düzelttim.rabbim hepimizin bebişini korusun.

merhabalar dünden beri moralim 0 çok üzülüyorum ya inşllah bebeğime bişey olmaz dün kahverengi leke geldi çok korkuyorumm böle bişey yaşayan varmı

merhabalar dünden beri moralim 0 çok üzülüyorum ya inşllah bebeğime bişey olmaz dün kahverengi leke geldi çok korkuyorumm böle bişey yaşayan varmı

canım yazdım ama görmedin.aynısı yengemede olmuştu.sonra normal bi gebelik geçirdi.şimdi tatlı bi yeğenim var.sen kalbini ferah tut.bebişin sana sımsıkı tutunsun.

ayy inş canım ya ağzından bal damlıyo inş öle olur dr gidicez bu akşam herşey olağanmı bakıcakk çok tedirginimm

selam kızlar.umarım hamilelik herkesde güzel geçiyodur.ben haftasonu hiç dışarı çıkmadım ama çok şükür moralimi düzelttim.rabbim hepimizin bebişini korusun.

allah daha iyi etsin canım....iyi olmana sevindim...

geçmiş olsun canım...doktora sordun mu..bol bol dinlen bence...hayırlısıya atlatırsın merak etme....

çok çok sağolunn arkadaşlar dr dinlenmemi söledi yat dedi bugünde akşam yanına çağırdı bakalım inş iyi haberlerini alırım bebeğiminn

yarın kontrole gidicem bakalım inşallah görürüz miniği
hemşirelerim yanlış tarih vermiş tesadüfen dr la görüşünce yarın için randevu aldık
çok kızdım çok bir de tüp bebkle gebe kaldım 6 yıl sonunda 3. tüp bebek tedavisinde ama hemşirenin umrunda mı eğer ters giden birşeyler varsa elimden çekecekleri var

dua edin ne olur

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....sağlıklı olsun bebişin inşallahhh... :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…