maşallah.benimkide 6+0 canım.
canım geçmiş olsun.sen kalbini ferah tut annesi inş. meleğin sana sımsıkı tutunur.bol bol dua edelim.
benimde karnım taş gibi canım.sürekli şişkinlik oluyo.yemek yediğimde rahatsızlanıyorum.
mrhblr.herkesin güzel dilekleri için kocaman bir AMİNNNN.hepinizin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.hepimize hayırlı kolay doğumlar kısmet etsin inşallah..AMİNN
Kızlar bu akşam kur-an okuyup dua kısmına geçtiğimizde hepimiz birbirimiz içinde dua edelim olur mu.Hep beraber dua edersek kabul olur inş.Güzel dualarınız içinde şimdiden allah kabul etsin ve amin diyelimde bebişlerimize sağlıcakla kavuşalım.Ben çıkmadan listenin çıktısını alıp tek tek hepinizede dua edicem
inş. canım.bende herkes için dua edeceğim.ama ben listede yokumbenide unutmayın dualarınızda.
İlk tecrübe olunca çok deneyimsiz oluyor insan ben herşeyden nem kapıyorum gibime geliyor artık ama ona birşey olucak diyede korkuyorum bundan sonra daha olumlu düşünmeye çalışıcam.
Peki canım kasıklarında herhangi bir sorun varmı onu hissediyormusun bir yerlerde benimki baya bir hissettiriyorda kendini
evet malesef ben de yokum listede(
nasılsın nicesmart??
1 Sürmeli
2 Nesli81
3 pamuksel
4 violina
5 manikk
6 ceygul
7 kumralperi
8 hayran
9 ebrugül
10 too__be 21
11 busemmm
12 mugmug1
13 yasese
14 klik
15 maviumutolsun
16 merf
17 biriciğiMS58
18 nisandahazan
19 CaglayanCicek
20 flamingo2754
21 yesimpk35
22 ifg1509
23 SHARK_11
24 xenalix
25nicensmart
herkes bu isimleri yazsın kızlar hep beraber dua edelim birbirimize :))
canım endişelenmek tabiki çook normal bence.çünkü bu süreç okadarda kolay bi süreç değil.bazen bende otururken bile kasık ağrısını hissediyorum.drum normal olduğunu söyledi.bebişlerimiz annelerine kendilerini unutturmuyolar:ecrin_bebek:
1 sürmeli
2 nesli81
3 pamuksel
4 violina
5 manikk
6 ceygul
7 kumralperi
8 hayran
9 ebrugül
10 too__be 21
11 busemmm
12 mugmug1
13 yasese
14 klik
15 maviumutolsun
16 merf
17 biriciğims58
18 nisandahazan
19 caglayancicek
20 flamingo2754
21 yesimpk35
22 ifg1509
23 shark_11
24 xenalix
25nicensmart
iyim canım.kandilin mübarek olsun.sende galiba mide problemi yaşıyosun.rabbim cümlemize kolaylık versin hayırlısı ile bu 12 haftayı rahatlıkla atlatmayı nasip etsin.
1 Sürmeli
2 Nesli81
3 pamuksel
4 violina
5 manikk
6 ceygul
7 kumralperi
8 hayran
9 ebrugül
10 too__be 21
11 busemmm
12 mugmug1
13 yasese
14 klik
15 maviumutolsun
16 merf
17 biriciğiMS58
18 nisandahazan
19 CaglayanCicek
20 flamingo2754
21 yesimpk35
22 ifg1509
23 SHARK_11
24 xenalix
25nicensmart
26 medine82
Bende sürekli oturarak çalışıyorum canım.Ama gerçekten çok zorlu bir süreç bu zman zarfıda.inş.sağlıkla gelirler bizde burdan eski günleri hatırlar gülerek anımsarız :))
ekledim medine senide canım varmı başka kızlar ben çıktı almıştım ama kalemle yazıyorum şimdi tekrardan
aminnnnnnnnnnn işallahh.rabbim o günleride kısmet eder de bizde 2010 şubat anneleri gibi oluruz.burda bebişlerimizi anlatırız.canım işin zor ya bizim şükür 2 hafta kaldı.sonra 2 ay tatil.allalh yardımcın olsun ve tüm çalışan annelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?