2011 Şubat Anneleri

İlk tecrübe olunca çok deneyimsiz oluyor insan ben herşeyden nem kapıyorum gibime geliyor artık ama ona birşey olucak diyede korkuyorum bundan sonra daha olumlu düşünmeye çalışıcam.
Peki canım kasıklarında herhangi bir sorun varmı onu hissediyormusun bir yerlerde benimki baya bir hissettiriyorda kendini

amin yarabbimmmmm....

inş. canım.bende herkes için dua edeceğim.ama ben listede yokum benide unutmayın dualarınızda.

1 Sürmeli
2 Nesli81
3 pamuksel
4 violina
5 manikk
6 ceygul
7 kumralperi
8 hayran
9 ebrugül
10 too__be 21
11 busemmm
12 mugmug1
13 yasese
14 klik
15 maviumutolsun
16 merf
17 biriciğiMS58
18 nisandahazan
19 CaglayanCicek
20 flamingo2754
21 yesimpk35
22 ifg1509
23 SHARK_11
24 xenalix
25nicensmart
26 medine82

herkes bu isimleri yazsın kızlar hep beraber dua edelim birbirimize :))

Son düzenleme:

canım endişelenmek tabiki çook normal bence.çünkü bu süreç okadarda kolay bi süreç değil.bazen bende otururken bile kasık ağrısını hissediyorum.drum normal olduğunu söyledi.bebişlerimiz annelerine kendilerini unutturmuyolar:ecrin_bebek:

çoook sağol canım.inş ben hepimiz için bol bol dua edeceğim.

Bende sürekli oturarak çalışıyorum canım.Ama gerçekten çok zorlu bir süreç bu zman zarfıda.inş.sağlıkla gelirler bizde burdan eski günleri hatırlar gülerek anımsarız :))

bu listede bende yokum malesef amaaa

iyim canım.kandilin mübarek olsun.sende galiba mide problemi yaşıyosun.rabbim cümlemize kolaylık versin hayırlısı ile bu 12 haftayı rahatlıkla atlatmayı nasip etsin.

sağol canım senin de mübarek olsun..evet benim de mide cortladı valla 3 gündür falan..
en azından hamile olduğumu hatırlatıyor..iyi yönünden bakmak lazım...hepimize sağlık versin allah...

ekledim medine senide canım varmı başka kızlar ben çıktı almıştım ama kalemle yazıyorum şimdi tekrardan

Bende sürekli oturarak çalışıyorum canım.Ama gerçekten çok zorlu bir süreç bu zman zarfıda.inş.sağlıkla gelirler bizde burdan eski günleri hatırlar gülerek anımsarız :))

aminnnnnnnnnnn işallahh.rabbim o günleride kısmet eder de bizde 2010 şubat anneleri gibi oluruz.burda bebişlerimizi anlatırız.canım işin zor ya bizim şükür 2 hafta kaldı.sonra 2 ay tatil.allalh yardımcın olsun ve tüm çalışan annelere.

ohhh çok güzelmiş canım 2 ay tatil bende cumartesi dr konuşucam izine çıkmak istiyorum ama en fazla 15 gün izne ayrılabilirim ben.yoksa burasını kimse götüremez benden başka.izin verirsede bir güzel deniz sefası yapmak istiyorum bebişimle beraber

Unutmayın akşam dua etmeyi kızlar tamam mı böyle mübarek günlerde hep tekrarlayım bunu allahım tüm dualarımızı kabul eder inş. AMıNNNN

AMıN CANIM AMıNN listeyi yazdımm hepinize dua edicem inş dualarımız kabul olur sağlıkla gelirler bebişlerimizz...allah isteyen herkese versinnn...

Selam butun guzel subat anneleri. Yine kaynatmissiniz. Soyle bir okudum Dua kismi beni duygulandirdi. Butun dua eden arkadaslar Allah dualarinizi kabul etsin ve butun korkularinizdan sizleri emin kilsin. Bugun bende Kuran okuyup dua edecegim hepimiz icin.

Okudugum kadariyla bir cogunuz endiseli bu ilk donemde, normal olarak. Insanlara soyledigi icin biraz pisman. Ama size tavsiyem hamileliginizin ilk aylarini bir daha gecirmeyeceksiniz, o nedenle sevincinizi heyecaninizi icinizde tutmayin, paylasin. Bu duygular hayatta cok nadir yasanan duygular. Eger birseyler olacaksa bu 3. aylardan sonrada olabilir kizlar. Bu nedenle hep endiseyle yasamayin ve kendinizi kasmayin ve hep olumlu dusunun. Sizin butun dusunceleriniz minik bebeginizi etkiliyor unutmayin. Siz iyi dusunurseniz oda icinizde rahat edecektir. Siz endiseli olursaniz surekli, oda size bunu yasattigi icin uzulecek ve bunun sonucunda olusan tepkiler, vucudunuzda bazi problemler olarak ortaya cikabilecektir. Allahin dedigi olur. Bizler bir yurek olup bu ozel gecede dua edecegiz ve Inanin Allah bizlere hayirlisiyla bebeklerimizi bagislayacak.

Icimizde cok zorlu donem gecirmis, ve gecirmekte olanlar var Allah sizlere bebeklerinizi bagislasin ve korktugunuz dusuncelerden korusun arkadaslar. Yasadiklariniz hic kolay degil. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…