ilk bebeşim olacak canım allahın izniyle
kızlar günaydın ben geldim ama gidiyorum doktorumuz hiç iyi şeyler söylemedi yine raporluyum yatıcam rahmin kalp şeklindeymiş ve düşük riskim çok fazlaymış düşebilir dedi ama bu şekilde doğum yapanda var dedi ama erken doğum riskimde varmış bilmiyorum kafam çok karışık kızlar dua edin bana şu mubarek gecede allah hepimizin duasını kabul etsinn...
kızlar günaydın ben geldim ama gidiyorum doktorumuz hiç iyi şeyler söylemedi yine raporluyum yatıcam rahmin kalp şeklindeymiş ve düşük riskim çok fazlaymış düşebilir dedi ama bu şekilde doğum yapanda var dedi ama erken doğum riskimde varmış bilmiyorum kafam çok karışık kızlar dua edin bana şu mubarek gecede allah hepimizin duasını kabul etsinn...
merhaba arkadaşlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun bu mübarek gecede tüm dualrınız kabul olsun inşallah rabbim herkes hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah dualarımız cümlemizle
kadınlar kulübünün en çıtır anneleri hepinizee merhabaaaa.s.hepinizin kandili mübarek olsun...bu güzel geceyi bol bol dua ederek geçirelim...herkesin birbirine ettiği dua daha hayırlıdır....listemiz o kadar çok kalabalık değil dua ederken isim isim tek tek edicem...Allah ım cümlemizin bebeklerini bizlere bağışlasın...neslicim sende kendine çok dikkat et canım...minik meleğin seni bırakıp bi yerlere gitmez merak etmee...
selam kızlar....mide bulantısı çekenler biraz aydınlatabilir mi beni...bildiğimiz bulantı gibi mi oluyor ...ben de 2 gündür akşamları yanma var bi de bööle yapışmış gibi midem ne kadar yesem de ...sürekli bi uyuzluk var yani...ama öğürme olmuyor...bişiler yiyince rahatlar gibi oluyor ama sonra devam...bi üşüme bi yanma geliyo...sizlede nasıl kızlar...
herkesin kandilini kutluyorum arkadaşlar...
kızlar bende p.tesi gidicem dr a kalp atışları için inş duyabilirim.benim hesaplamama göre 6 hftlık oluyoo.caglayancicek mide bulantılarım ara ara devam ediyo dün yok gibiydi ama bugün yinee başladı...aman olsun yaa hiç bi belirtim olmazsa varlığından şüphe edebilirm.senn nasl gidiyoo
7 hafta 1 gunluk teyzesi. Seninki?
Canım ben mide bulantısı çekiyorum ama öğürme yada kusma yok söylediğin gibi.Sanki böyle uzun zaman aç kalırsında miden kazınırya onun gibi ama sıcak birşeyleri kabul etmiyor midem dün gecede aç yattım.Halsizlik hat safhada.üşüme ve terleme yok
ama bu sol kasık ağrısı beni mahvedicek karnım taş gibi kızlar sizdede böyle olmuyor mu ya bir tek bende mi var bu korkmaya başladım iyice.Böyle otururken falan rahatsız ediyor beni yarın mı gitsem acaba dr siz ne dersiniz
Canım ben mide bulantısı çekiyorum ama öğürme yada kusma yok söylediğin gibi.Sanki böyle uzun zaman aç kalırsında miden kazınırya onun gibi ama sıcak birşeyleri kabul etmiyor midem dün gecede aç yattım.Halsizlik hat safhada.üşüme ve terleme yok
ama bu sol kasık ağrısı beni mahvedicek karnım taş gibi kızlar sizdede böyle olmuyor mu ya bir tek bende mi var bu korkmaya başladım iyice.Böyle otururken falan rahatsız ediyor beni yarın mı gitsem acaba dr siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?