2011 Şubat Anneleri

Bilmiyorum canım çünkü ben bu 2 aydır yumurtalama takibini bırakmıştım sadece regl olduğum tarihleri yazarak geçirdim.Çünkü kafama taktığım sürece gelmeyeceğini biliyordum canım.Onun için hangi gün yumurtladım bilmiyorum ama 13-18 mayıs arası tarihlerinde olması gerekiyor galiba ama kesin tarih söyleyemeyeceğim

ilk bebeşim olacak canım allahın izniyle

evet allah hayırlısıyla kurtarsın.tabi ilklerde çok daha farklı oluyor.benim 3.nasip olursa.[/QUOTE]

Amin canım hepimizi hayırlısıyla.İnş.bu bebişini alırsın kucağına bol bol dua et canım.Bu akşam edilen dualar kabul olurmuş

Anladım cnm zaten eğer ağrı yapıyorsa anlarsın benim çok fazla ağrı ve ateşlenme yapıyor sağ yumurtam çatlarken ve sürekli 18. gün çatlıyor.

Biliyormusun ben bu ay hiç birşey hissetmedim dr.söyledim olur bazen böyle şeyler dedi.bu ay çok sakindim ve illaki o günlerde denk gelsin diye hiç uğraşmadım ama sonunda bebişime kavuştum inş.Doğum haberlerinide böyle güzelce alırız ve paylaşırız buradan

kızlar günaydın ben geldim ama gidiyorum doktorumuz hiç iyi şeyler söylemedi yine raporluyum yatıcam rahmin kalp şeklindeymiş ve düşük riskim çok fazlaymış düşebilir dedi ama bu şekilde doğum yapanda var dedi ama erken doğum riskimde varmış bilmiyorum kafam çok karışık kızlar dua edin bana şu mubarek gecede allah hepimizin duasını kabul etsinn...

Allah yardımcın olsun canım ya esas muayeneler başladıkça sorunlar çıkıyor ortaya korkuyor insan..

merhaba arkadaşlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun bu mübarek gecede tüm dualrınız kabul olsun inşallah rabbim herkes hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah dualarımız cümlemizle

canım allah sağlıkla bebeğine kavuşturur inşallah...sen iyi düşün ki bebişin de iyi olsun...

kadınlar kulübünün en çıtır anneleri hepinizee merhabaaaa.s.hepinizin kandili mübarek olsun...bu güzel geceyi bol bol dua ederek geçirelim...herkesin birbirine ettiği dua daha hayırlıdır....listemiz o kadar çok kalabalık değil dua ederken isim isim tek tek edicem...Allah ım cümlemizin bebeklerini bizlere bağışlasın...neslicim sende kendine çok dikkat et canım...minik meleğin seni bırakıp bi yerlere gitmez merak etmee...

selam kızlar....mide bulantısı çekenler biraz aydınlatabilir mi beni...bildiğimiz bulantı gibi mi oluyor ...ben de 2 gündür akşamları yanma var bi de bööle yapışmış gibi midem ne kadar yesem de ...sürekli bi uyuzluk var yani...ama öğürme olmuyor...bişiler yiyince rahatlar gibi oluyor ama sonra devam...bi üşüme bi yanma geliyo...sizlede nasıl kızlar...

herkesin kandilini kutluyorum arkadaşlar...

çok geçmiş olsun.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Çok dikkat et canım kendine,çok geçmiş olsun inş.bir dahaki gelişinde güzel haberler verirsin bizler için.Bol bol bu akşam dua et canım bu hayırlı gecede allah bebişini sana bağışlasın.

merhaba arkadaşlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun bu mübarek gecede tüm dualrınız kabul olsun inşallah rabbim herkes hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah dualarımız cümlemizle

Mrb canım.sanada hayırlı kandiller.Nasılsın bugün bebişin nasıl..

Seninde kandilin mübarek olsun canım nasılsınız bugün bebişin büyüyor artık içinde :)) varmı bir hareketlenme

Canım ben mide bulantısı çekiyorum ama öğürme yada kusma yok söylediğin gibi.Sanki böyle uzun zaman aç kalırsında miden kazınırya onun gibi ama sıcak birşeyleri kabul etmiyor midem dün gecede aç yattım.Halsizlik hat safhada.üşüme ve terleme yok
ama bu sol kasık ağrısı beni mahvedicek karnım taş gibi kızlar sizdede böyle olmuyor mu ya bir tek bende mi var bu korkmaya başladım iyice.Böyle otururken falan rahatsız ediyor beni yarın mı gitsem acaba dr siz ne dersiniz

kızlar bende p.tesi gidicem dr a kalp atışları için inş duyabilirim.benim hesaplamama göre 6 hftlık oluyoo.caglayancicek mide bulantılarım ara ara devam ediyo dün yok gibiydi ama bugün yinee başladı...aman olsun yaa hiç bi belirtim olmazsa varlığından şüphe edebilirm.senn nasl gidiyoo

6 haftalık ise aynı zaman dilimine denk geliyoruz.Aman canım arada olsunda benim gibi olmasın çok kasık ağrım var sol tarafımda'da annemle konuştum yerleştiği için öyle oluyordur dedi.Çok aşırı olursa dr gidicem akşama benim ufaklık hepinizdne yaramaz çıktı.

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsunn ...daha çok kandiller görelim inş bebeklerimizle beraber birbirimize bol bol dua edelimm bebişlerimizin güzel haberlerini almak içinn..allah onları bize bağışlasın inşş....kucaklarımızı doldursunn...hayırlı doğumlar nasip etsinn.....AMıNNN

herkese hayırlı kandiller diliyorum.birbirimiz için bol bol dua edelim arkadaşlar.sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz inş.

mrhblr.herkesin güzel dilekleri için kocaman bir AMıNNNN.hepinizin kandili mübarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.hepimize hayırlı kolay doğumlar kısmet etsin inşallah..AMıNN

7 hafta 1 gunluk teyzesi. Seninki?

maşallah.benimkide 6+0 canım.

canım geçmiş olsun.sen kalbini ferah tut annesi inş. meleğin sana sımsıkı tutunur.bol bol dua edelim.

benimde karnım taş gibi canım.sürekli şişkinlik oluyo.yemek yediğimde rahatsızlanıyorum.

Kızlar bu akşam kur-an okuyup dua kısmına geçtiğimizde hepimiz birbirimiz içinde dua edelim olur mu.Hep beraber dua edersek kabul olur inş.Güzel dualarınız içinde şimdiden allah kabul etsin ve amin diyelimde bebişlerimize sağlıcakla kavuşalım.Ben çıkmadan listenin çıktısını alıp tek tek hepinizede dua edicem

aynı benim gibi canım benim mide de öyle...canım bence en azından bi doktoru ara sor bu ağrı normal der belki..herkeste farklı şeyler olabiliyo biliyosun içini ferah tut sen bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…