Kızlar ailenizde kimler biliyor bebiş beklediğinizi ben herkese söyledim dayanamadım aslında söylemeyecektim ama onu ultrasonda görünce onun büyüsüne ve güzelliğine kapıldım herkese söyledik :)))
valla bizde dayanamadık söyledik ama şimdilerde acebamı diyorum söylemesemiydik aceba Allah korusun korkuyor insan ve olumsuz bişeyler duyunca dahada korkuyorum ben biraz zaman geçse rahatlarız heralde..
ben hiç kimseye söylemedim.benim,eşimin birde doktorun haberi var.uzunca bir sürede kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
ben hiç kimseye söylemedim.benim,eşimin birde doktorun haberi var.uzunca bir sürede kimseye söylemeyi düşünmüyorum.
aslında çok konuda oluyor hamilelikle ilgili.ama kendimi zor tutuyorum.
herhalde herkes aynı duyguları yaşıyor bızde herkerse soyledık dayanamadık sonradan keşke soylemeseydık keşke dedım ama şimdi en azından bı cok kişi dua edıyor dıye içimi rahatlatmaya çalışıyorum :bbo:
Günaydın yoldaşlarım, umarım keyifleriniz iyidir. Herkesin kandili mübarek olsun gecenizi bol bol dualarla geçirin Allahın en sevdiği 5 geceden birini hatta ikisini geçireceğiz bu akşam hem Regaip gecesi hemde Cuma gecesi olarak. Allah gönlünüzden geçen herşeyin en hayırlısını versin inşallah. Benimde annem dışında bayağı kişi biliyor, en son hamileliğimde bebeğin küretajla nasıl sonlandırıldığını söyleyecem diye birka. gün uykusuz kalmıştım, bebeğin gittiğine değil anneme nasıl söylerimde üzerim diye fenalık geçirdim o yüzden şimdi herşeyin iyi gittiğini bileyim öyle söyliycem.
çağlayan senin kaçıncı gebeliğin.
Aynen öyle ÇağlayanÇiçek ve ilk tecrübe değil artık 5. si bu ilkinin dış gebelik olup tüpümün alındığını da benim tarafım olarak sadece yeğenim ve kuzenim bilir ne annem ne de ablamlar bilir. Annem çok takılır böyle şeylere çok düşkündür çocuklarına onu üzeceğime kendimi üzerim.
bende senin gibi cumartesi günü gidicem kontrole inşşallah sağlıklı haberlerini o güzel kalp atışlarını görürüzz ve duyarızzz
cumartesi doktora gidecek arkadaş çok sanrm herkes pazartesi durum bildirsn:) yeşim,çağlayan sanırım aramızda birer gün var sizinle bakalım ne olacak:)
Ben içime atan biri değilim o yüzden atlatıyorum, annemde hem kalp, hem yüksek tansiyon hem de uyku problemi var sıkıntısı varsa gözünü kırpmaz gece. Yarın 16:40 ta randevüm bakalım nolacak.
Benim bugün son satıma göre 6+4 olmam gerekiyor ama ben geç yumurtladığım için dr. kesin ne kadarlık olduğumu söyliyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?