2011 Şubat Anneleri

bünyeden bünyeye değişiyo canım benimde bi günüm bi günümü tutmuyor

şeytan kulana kurşun çok şükür arkadaşlar iim die inandırın kendiniz iyice ay midem bulanıo ay kuscam falan böle dşünürsenz kurtulamzsnz sıkıntıdan relax olun iim deyin terapi yapın kendinize:))::umursamaz:a.s

canim ben hic pimpirikli fln deilim ya dun aksam cikmistik esimle nestea mi ne 2 yudum aldim olan oldu bi daha da duzelmedim ins uzun surmez ..

ayyyyyyyyyyyy olumunekankayizsmile
geçen sene biz de böyleydiiikkkk
ay midem bulanıyo ay bişey yiyemiyorym ay elevit ay kan hapı

hım o hastaneyi biliyorum ayşen hanımdanda memnun olanı çok duydum inş sende memnun kalırsın hayırlı uğurlu olsun canım burdan gelişmelerimizi takip edelimm ne zaman gidiceksin bi daha dr ??

canim ben hic pimpirikli fln deilim ya dun aksam cikmistik esimle nestea mi ne 2 yudum aldim olan oldu bi daha da duzelmedim ins uzun surmez ..

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün bende acayip bi halsizlik var hiç yataktan kalkasım yokk yemek yemek istemiyorum hiçç napıcaz böle bilmem a.s

Slm kızlar benim bu bebişim çok yaramaz ya sabahtan beri beni mahvetti 1 bardak ayran ve 1 paket kraker yedim gene midem dursun diye kusmuyorum ama mide bulantısı bugün çok fena aldı başını gitti.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl

senimle yakınmış günlerimiz canım bende halsizlik istahsızlık var midem yanıyorr allaha şükür bulanmıyorda bişey alıp yiyesim gelmiyorrr ...

senimle yakınmış günlerimiz canım bende halsizlik istahsızlık var midem yanıyorr allaha şükür bulanmıyorda bişey alıp yiyesim gelmiyorrr ...

Evet şimdi gördüm çizelgeni canım 1 gün var aramızda..Halsizlikde varda o bulantı yanında hiç kalır sanırım.Mide yanmaları geçen hafta vardı bende şükür şimdi yok o zaman daha feciydim.Ama bu bulantılarda çok kötü ya.Cumartesi gelsede bebişimi görüp rahatlasam artık.İçimde ne yapıyor çok merak ediyorum :)))

bende şubat 2011 annesi olacağım nasip olursa.allah hayırlısıyla kurtarsın.

Hayırlı olsun canım.Amin allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize

bende senin gibi cumartesi günü gidicem kontrole inşşallah sağlıklı haberlerini o güzel kalp atışlarını görürüzz ve duyarızzz

ınş.canım ya burdan paylaşalım hep durumları nedir,nasıl gidiyor diye.
Bebişinin cinsiyetini ne istiyorsun içinden geçen var mı hiç
ben kız istiyorum ama erkekte olsa üzülmem çünkü ilk bebişim olacak inş.

bana hep çocukluğumdan beri benim hep kızım olurmuş gibi geliyor ama inan hiç önemli değil allah sağlık versinn kucağıma almayı nasip etsinn daha önce başımızda kötü bi olay geçtiğnden sağlık sağlık diyorum hepp

Geçmiş olsun canım inş.bunu sağlıcakla alırsın kucağına.ılk çocuk heyecanı zaten bir başka oluyor benim içim kıpır kıpır hele biraz daha belirtiler oluşmaya başlayınca dahada heyecanlanıyorum.ıçimde çok garip bir mutluluk var onun orda olmasını bilmek bile güzel kalp atışlarını duyunca bu duygularım dahada artacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…