ya benim midem cok kotu erken deilm mi simdiden ?? yanma oluyordu dun geceden beri yedigim durmuyor artikk:bbo:
bünyeden bünyeye değişiyo canım benimde bi günüm bi günümü tutmuyor
ilk bebeğimde bornova şifaya gidiyordum arkadaşım yeni doğum yapmış ve memnun kalmıştı.ama ben pek memnun kalmadım.kürtajdan sonrada gazi hastanesindeki ayşen hanıma gitmeye başladım.bi arkadaşımın çok sorunlu hamileliği olmasına rağmen ona sağlıklı bir doğum yaptırdı..tabi herşey Rabbimden.ama bende çok sevdim ayşen hanımı ona devam .hayırlısetmeyi düşünüyorumı bakalım.
canim ben hic pimpirikli fln deilim ya dun aksam cikmistik esimle nestea mi ne 2 yudum aldim olan oldu bi daha da duzelmedim ins uzun surmez ..
kızlar sizin göbekler ne durumda
merhaba canımm benimde merak ettiğim bişeydi bu birz göbeğim vardı ama şimdi sert ve daha birz çıkık gibi senin nasıll??
Slm kızlar benim bu bebişim çok yaramaz ya sabahtan beri beni mahvetti 1 bardak ayran ve 1 paket kraker yedim gene midem dursun diye kusmuyorum ama mide bulantısı bugün çok fena aldı başını gitti.sizler nasılsınız.bebişleriniz nasıl
bende şubat 2011 annesi olacağım nasip olursa.allah hayırlısıyla kurtarsın.
senimle yakınmış günlerimiz canım bende halsizlik istahsızlık var midem yanıyorr allaha şükür bulanmıyorda bişey alıp yiyesim gelmiyorrr ...
bende şubat 2011 annesi olacağım nasip olursa.allah hayırlısıyla kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?