kızlar benim kilomu 65 olarak eklermisiniz biraaztombik hamile kaldım ama :)
kızlar benide ekleyin listeyebende 65 kg cıkım:) ben folic hamile oldumu öğrendm günden beri 1 tane içiodum günde neyse doktor söler zaten ona göre uygularız ama süt içiorum hergün pekmez yiyiyorum yarasn bebişime:)
kızlar benide ekleyin listeyebende 65 kg cıkım:) ben folic hamile oldumu öğrendm günden beri 1 tane içiodum günde neyse doktor söler zaten ona göre uygularız ama süt içiorum hergün pekmez yiyiyorum yarasn bebişime:)
ben sütte içemiyorum tatlıda yemiyorum ne kadar tuzlu varsa hepsini bana gönderin cokacimcoook
Süt içmek helede şu sıralar bebiş için çok iyiymiş ama sevmiyormusun sütü sen o zaman peynir ve yoğurt'a yüklen :)))
hiç süt içmedim bende yoğurt ve peynir yiyorum dediğin gibi
Pekmez hızla kana karışabilecek nitelikte bir gıda maddesi olduğundan acil enerji ihtiyacı için gerekli bir gıda maddesidir. İki yemek kaşığı (20 g) pekmez insan vücudu için çok değerli olan 2 mg demir, 80 mg kalsiyum ve 58 kcal enerjiyi içermektedir.
Büyüme çağındaki çocuklar, işçiler, sporcular, gebe emzikli anneler için eşsiz bir gıda maddesidir.
buyur canım aynen böle 2 yemek kaşığı yiyiorum bende
maşallah ne kadar kalabalığızzz
kızlar listede ben de varım ama çok yazmıyoprum
ilk bebeğim düşğük olduğu için bu defa erkenden alışmaya korkuyorum
beni silmeyin listeden yazmasam da okuyorum s,izi:))))))bilgileri kime yazdırıcaz
daha kalp atışını duymADIM haftaya salı gidicem sanırım gidiym geliym eklerim bilgilerimi
6+4 olduk bugün
ama pan,ik haldeyim Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah
perşembe günü duyucam canımm geçen hafta biraz kanamam oldu doktor o yüzden yatırdı ve gidemedim ertelettik mecburen iki gün sonra duyucam inş.
gel c.tesi gel:) kontrole kiminle gittiniz kızlar nasıl ilk muayene:???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?