2011 Şubat Anneleri

kızlar benide ekleyin listeye bende 65 kg cıkım:) ben folic hamile oldumu öğrendm günden beri 1 tane içiodum günde neyse doktor söler zaten ona göre uygularız ama süt içiorum hergün pekmez yiyiyorum yarasn bebişime:)

ekledim canım güncel liste sayfa 40 ta bakabilirsin

ben sütte içemiyorum tatlıda yemiyorum ne kadar tuzlu varsa hepsini bana gönderin cokacimcoook

Ben fazla kilo almak istemiyorum onun için çok dikkatli besleniyorum monti diyetinin 2.aşamasını yapıyorum hem sağlıklı besleniyorum hemde aç kalmıyorum.Sadece peynir,yoğurt ve süt olayını biraz daha fazladan ekledim.Geceleride artık süt içiyorum yatmadan.
Folik asit'i dr.bana reçeteye yazdı canım 3x1 olarak tüket bunları dedi bende ayrıntılı pek soramadım bebişimle ilk karşılaşma olunca çok heyecanlandım :))

sütü çok severdm hiç bi değişiklik olmadı seve seve içiorum
babamızda sütümüzü unutmuo almayı:)pekmezle aram yoktu ama bebiş için katlanıorum

Pekmez'in bebiş için faydası ne canım bak onu duymadım hiç olmazsa bende içerim neyaplım bebiş faydalansın yeter ki :))

Pekmez hızla kana karışabilecek nitelikte bir gıda maddesi olduğundan acil enerji ihtiyacı için gerekli bir gıda maddesidir. İki yemek kaşığı (20 g) pekmez insan vücudu için çok değerli olan 2 mg demir, 80 mg kalsiyum ve 58 kcal enerjiyi içermektedir.
Büyüme çağındaki çocuklar, işçiler, sporcular, gebe emzikli anneler için eşsiz bir gıda maddesidir.
buyur canım aynen böle 2 yemek kaşığı yiyiorum bende

maşallah ne kadar kalabalığızzz

kızlar listede ben de varım ama çok yazmıyoprum

ilk bebeğim düşğük olduğu için bu defa erkenden alışmaya korkuyorum
beni silmeyin listeden yazmasam da okuyorum s,izi:))))))bilgileri kime yazdırıcaz

daha kalp atışını duymADIM haftaya salı gidicem sanırım gidiym geliym eklerim bilgilerimi
6+4 olduk bugün
ama pan,ik haldeyim Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah

hiç süt içmedim bende yoğurt ve peynir yiyorum dediğin gibi

herşey onlar için dimi canım.Birşekilde başka şeylerden faydalanmalarını sağlıyoruz.Çizelgende 7 haftalık olduğunu gördüm bebişinin kalp atışlarını duydun mu

Saol canım :)) tşk ederim bilgiler için hmmm o zaman bende sabahları aç karnına başlıyım o zaman pekmeze herşey onlar için nede olsa

İnş.bu seferki bebişini sağlıcakla kucağına alırsın canım.herşey yolunda olduğunuda inandığında gelsende aramıza yeniden

perşembe günü duyucam canımm geçen hafta biraz kanamam oldu doktor o yüzden yatırdı ve gidemedim ertelettik mecburen iki gün sonra duyucam inş.

perşembe günü duyucam canımm geçen hafta biraz kanamam oldu doktor o yüzden yatırdı ve gidemedim ertelettik mecburen iki gün sonra duyucam inş.

Geçmiş olsun canım,yerleşme kanaması mı olmuş,iyisindir inş.şimdi 2 gün şimdi senin için geçmek bilmez çok heyecanlı bir bekleyiş bende cumartesi bekliyorum inş.o zaman gidince duyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…