2011 Şubat Anneleri

olsun olabilir merak etme hamilelik belirtilerinin olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmişş dr gittinmi?

ben gittim geçen hafta bebeişimizin kesesini gördük 14mm di önümüzdeki cumartesi tekrar gidicez bebeşi ve kal atışlarını görmeye allahım bi sorun çıkarmaz inşallah...senin keseyi gördü kesin hamilesin dedi ama deme?

gördü gördü 7.5 mm benimkide ...15 gün sonra gel kalp atışlrını duyalım dedi 21 inde falan gidicem bende

benimde artık bi tickerım var yuppi yuppii .....saol too__be senin yaptığını kullanıcam ....

burcu25nisan,nesli81,sultansenaa yakalandınız artıkın çıkın ama yukarıı geçmişi okuya okuyaa bitiremediniza.s.

slm kızlar yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz hepinizzemuszemus ben yeni geldim gördüm bebeğimi 5haftalık dedı ama gercek gebelıgın 20 gunluk falandır dedı ultrason bıraz buyuk gosterır dedı ama boyunu falan soylemedı vıtamın verdı bel ağrımı söyledım bebekle alaksı yoktur dedı:uhm: 15 gun sonra gel kalp etışlerını goruruz dedı şükür bebk var deyınce baya bı rahatladım Allahım saglıklı sıhhatlı kucagımıza verır ınşallah:CüvCüv:

Merhaba subat annleri:) Ben 6 hafta 6 gunluk hamileyim ve dogum tarihi 1 subat. Gecenlerde kalp atisini dinledik minigimin. Cok heyecan verici birsey. Kalp atisi 114 idi. Doktor erkek olma ihtimalinden bahsetti. Cunku erkeklerin kalp atislari kizlara oranla dusukmus. Kizlarin ise 150 ve uzeri. Tabi bunlar sadece tahminleri destekleyen rakamlar asil cinsiyeti insallah 5. ayda belli olcak. Sizlerde kalp atislarini duydunuzda rakamlara gore ilk tahmini yapabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…